Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    soncam
    31. júl 2018    Čítané 201x

    Adamkove testovanie Pampers pants a Pampers splashers

    Koncom júna sme sa veľmi potešili, že ste si nás vybrali na testovanie. Adamko je naše neplánované 3. dieťa. Najstarší syn má 15, prostredný 10 rokov. Aj pri prostrednom sme používali plienky Pampers. Hoci vtedy prostrednému synovi tiež vyštipali ritku, našla som spôsob ako tomu predísť a to kombinovať s inou značkou. Aj teraz som to tak robila ale používala premien čare a nie klasické zelené. Už pri nich som si všimla, že za 10 rokov sa vývoj plienok posunul k lepšiemu.

    Pampers Pants pri otvorení jemne voňali, čo ma dosť príjemné prekvapilo. Plienky sú veľmi príjemné na dotyk. Potešilo ma aj indikátor pri pocikani plienky, ktorý som už poznala v plienok premium čare. Adamko je dosť pohyblivé dieťa a preto dať obyčajnú plienku bolo často boj. Adamka pri prebaľovaní vyzliekam vždy a nechám mu vyvetrať ritku . Možno neskôr v zime bude toto vyzliekanie nepraktické ale sú to nohavičky takže s vyzliekaním sa počíta. Tiež ma príjemné prekvapili gumičky, ktoré dieťatko vôbec neotlačili. A to náš Adamko má 10 mesiacov a niečo cez 10 kilov. Idú mu zúbky a tak som sa obávala čo pants spravi. Gumičky zadržali všetko čo mali vo vnútri. Pri plienkach sa mi stávalo, že nálož som našla až pri lopatkách - tu nie. Po použití plienky sa dá lepiacim pásikom pekne zrolovať ale do koša ju hádzať neodporúčam. Pants som sa spočiatku bála dať na noc ale skúšanie je skúšanie. Plienky v pohode vydržali aj 10 h a niekedy aj rannú dávku nákladu. Dať plienku nerobilo problém ani môjmu pubertiakovi, hoci mu nedošlo že pásik má byt na zadku. Za mňa Pampers Premium Care pants. Plánujem kupovať aj do budúcna ale sú cenovo drahšie ako plienky takže určite budem hľadať akciu.

    Pampers spasher

    Kvôli počasiu a neskôr Adamkovmu zapálené mu očku sme testovali len zopárkrát. Plienkové plavky sú krásne farebné a príjemné na nosenie aj na dotyk ako Pampers Pants. Po použití nie je plienka nasiaknutá vodou tak, že dieťatko ťahá dolu. Porovnávala som sa inými plavkami kupovanými doteraz inej drogérie. Tiež ako Pampers Pants sa dajú ľahko roztrhnúť po boku a dať bez problémov dole. 

    Ďakujeme že ste si nás vybrali na testovanie.

    Babulky prosím vás poradíte mi skupinu alebo priamo tu. Už o mesiac aj niečo sa nám narodí tretie dieťatko. naše posledné má už 9 rokov a od vtedy sa asi veľa zmenilo. Rada by som vedela aké fľašky dudliky plienky vlhčené obrúsky kozmetika čo je teraz dobre. Pripadne akú výbavičku by som mala mat. Mám zopár body, dupacky overalceky látkové plienky vaničku kočiar autosedacku ... čo ešte potrebujem?