sonkam
17. aug 2019
251 

Beer cosmetics

          "Existencia piva je dôkazom, že boh má ľudí rád. Chce, aby sa ľudia 

                                     cítili na svete šťastní." Benjamin Franklin

Ahojte, myslím si, že tento citát perfektne vystihuje aj moju situáciu. Vďaka pivnej kozmetike od Manufaktury som šťastná, pretože moje vlásky sa výrazne zlepšili. Mala som možnosť zúčastniť sa testovania tejto rady, ktorá obsahovala tieto produkty:

  • Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom
  • Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom
  • Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Keďže som veľkým milovníkom piva, ktoré si teraz kvôli tehu môžem vychutnať tak akurát ako nealko (čo už, samozrejme, nie je ono), som rada, že som toto blaho mohla dopriať svojim vláskom. Trošku som sa bála, či nebude vôňa tejto kozmetiky až príliš výrazne pivná, ale veľmi milo ma prekvapila a keď som ju otvorila, cítila som príjemnú vôňu byliniek a dokonca môj manžel, ktorému pivo smrdí, povedal, že to pekne vonia a ani necítil pivo. 

  • Šampón snov -  no teda naozaj má oprávnený názov, pretože pre mňa sa stal tento šampón TOP produktom testovania. Vlásky po ňom nádherne voňajú, ostávajú jemné a nadýchané. Doteraz som si stále musela dať za šampónom ešte kondicionér alebo masku, aby som mala jemné a nie suché vlásky, ale tento šampón to dokáže aj sám o sebe a to bez masky.
  • Vlasová maska - krásne vyhladila vlasy a dokonca mne sa pomerne dosť skrepovatejú vlasy vo vlhku, ale mám pocit, že po tejto maske sa to dosť upravilo a vlásky sa nekrútili a tým, že boli dostatočne vyživené, ostali rovné a hladké
  • Aktivačné sérum - do testovania tohto produktu som zapojila aj manžela. Toto sérum je super, vlásky po ňom neostávajú mastné, čoho som sa bála, a krásne vonia. Výsledky zatiaľ nevidíme, keďže sú to len necelé tri týždne a sérum sa má používať aspoň 3 mesiace, ale tešíme sa na výsledky.

Toto testovanie som si veľmi užila a hlavne moje vlásky, ktoré boli suché a celkom dosť vypadávali. Síce prešli len 3 týždne od začiatku testovania, ale moje vlásky sú už teraz viac vyživené, nie sú suché a nekrepujú sa toľko. Do budúcna ešte verím, že dlhším používaním mi vlásky prestanú vypadávať a u manžela sledujeme rast nových vláskov v "kútoch". Určite budem túto kozmetiku používať aj naďalej, minimálne šampón, ktorý je pre mňa produktom číslo 1 z tejto rady .

#test_manufaktura3     #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli