Plátky mäsa posolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme korením na divinu, sušeným cesnakom a obalíme v hladkej múke. Ochutené mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Opečené mäso vyberieme, vo výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú bielu cibuľu. Vložíme opečené plátky mäsa, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkové pyré a pod pokrievkou dusíme. Ku koncu dusenia pridáme k mäsu horčicu, lístky nasekaného rozmarínu a dodusíme do mäkka. Udusené mäso podávame s uvarenou ryžou a so šalátom.
Čo potrebujeme
• 8 plátkov mäsa /kuracie,morčacie, bravčové
• hladkú múku
• soľ
• mleté čierne korenie
• sušený cesnak
• korenie na divinu
• 2 biele cibule
• mäsový vývar
• 1 lyžicu paradajkového pyré
• 1 lyžicu dijonskej horčice
• mäsový vývar
• 2 vetvičky rozmarínu
• ryžu
• šalát
Krok za krokom
Plátky mäsa posolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme korením na divinu, sušeným cesnakom a obalíme v hladkej múke.
Ochutené mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji.
Opečené mäso vyberieme, vo výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú bielu cibuľu. Vložíme opečené plátky mäsa, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkové pyré a pod pokrievkou dusíme.
Ku koncu dusenia pridáme k mäsu horčicu, lístky nasekaného rozmarínu a dodusíme do mäkka.
Udusené mäso podávame s uvarenou ryžou a so šalátom.