Potrebné suroviny: filet z lososa (bez kože a kostí) cibuľa soľ biele korenie citrón
Filet z lososa posolíme, pokoreníme a necháme na 30 minúť odstáť. Na štvorec z alobalu položíme 2 plátky citróna, na nich lososa a na vrch kolečká cibuľe.
Alobal uzavrieme, ale nie moc na tesno, aby nad lososom ostalo trochu voľného miesta na prúdenie pary počas pečenia. Pripraveného lososa položíme na plech a vložíme na 15 minút do trúby nahriatej na 220°.
Po 15 minútach prepneme trúbu na horné pečenie, pootvoríme vrch alobalu a pečieme ešte 5 minút, aby cibuľa dostala správnu farbu.
Potrebné suroviny:
filet z lososa (bez kože a kostí)
cibuľa
soľ
biele korenie
citrón
Filet z lososa posolíme, pokoreníme a necháme na 30 minúť odstáť. Na štvorec z alobalu položíme 2 plátky citróna, na nich lososa a na vrch kolečká cibuľe.
Alobal uzavrieme, ale nie moc na tesno, aby nad lososom ostalo trochu voľného miesta na prúdenie pary počas pečenia. Pripraveného lososa položíme na plech a vložíme na 15 minút do trúby nahriatej na 220°.
Po 15 minútach prepneme trúbu na horné pečenie, pootvoríme vrch alobalu a pečieme ešte 5 minút, aby cibuľa dostala správnu farbu.
Vhodné od 1. fázy Dukanovej diéty. (Samozrejme, len ak nezjeme cibuľu)
zdroj http://www.dieta-protal.sk