17 / 65
    majonéza bez tuku od 1.fázy
    space1
    autor

    1 dcl nízkotučného mlieka
    1 čajová lyžička práškovej želatíny
    1 žĺtok
    1 horčica,soľ,sladidlo

    Majonéza bez tuku - Príprava:

    1. Zohrejeme mlieko, rozmiešame v ňom želatínu a necháme v chladničke vychladnúť.

    2. Do tejto hmoty vmiešame ponorným mixérom alebo šľahačom žĺtok a pridáme podľa chuti horčicu, soľ a sladidlo.

    3. V tejto fáze je majonéza ešte redšia, ale v chladničke stuhne.
    zdroj http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/10...

    16. jan 2013

    Horcica sa pouziva dionska ? Dakujem

    5. mar 2016
    space1
    autor

    @zana20 horcica ktora neobsahuje cukor,ano dionska je vhodna 🙂

    6. mar 2016

    @space1 dakujem😆

    6. mar 2016