Tak môj rýchly obed , ako by som ho nazvala .. "Zbúchaná ryba" takže poterbujeme rybu treska , pražma ..atd .. /ja som dala pangas , lebo som už nič iné nemala , v povolených som ho nenašla / o konzervu celých lúpaných paradajok vo vlastnej šťave , korenie na ryby.. rybu dáme do pekáča okoreníme, šupneme zo dve celé paradajky z konzervy aj so šťavou a na 10 min prikrytú necháme podusiť , potom odkryjeme a necháme ešte trochu zapiecť..ja som si posypala sezamom a petržlen.vňaťou 🙂
Tak môj rýchly obed , ako by som ho nazvala .. "Zbúchaná ryba" takže poterbujeme rybu treska , pražma ..atd .. /ja som dala pangas , lebo som už nič iné nemala , v povolených som ho nenašla / o konzervu celých lúpaných paradajok vo vlastnej šťave , korenie na ryby.. rybu dáme do pekáča okoreníme, šupneme zo dve celé paradajky z konzervy aj so šťavou a na 10 min prikrytú necháme podusiť , potom odkryjeme a necháme ešte trochu zapiecť..ja som si posypala sezamom a petržlen.vňaťou 🙂