Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Celemu koniku, vsetkym mamickam, oteckom, babicka, tetickam a hlavne detickam zo ❤️⤵️

    sportgirl24
    11. jún 2017    Čítané 242x

    Ako začať mladnúť v dvadsiatich ôsmich?

    Je to tažké v dnešnej dobe, ale rozhodnutie je len a len na tebe. 

    Spomaľ! Prečítaj si článok a prejdi aj ty na túto vlnu.

    Testovanie Vichy výrobkov, bolo pre mňa ohromnou výzvou, pretože poslednú dobu som začala pociťovať a hlavne pozorovať starnutie tváre predovšetkým v oblasti očí a čela. Je to normálne? Veď mám len 28 rokov.

    Je, keďže vonkajšie prostredie na nás vplýva nepraznivo, k tomu stres, únava a pleť dostáva veľmi zabrať. No a mimické vrásky nepustia. Milujem smiech, takže rozhodne kvôli vráskam si ho odoprieť nemienim, tak som začala riešiť ako možno inak zabrániť ich tvorbe, alebo aspoň znížiť  ich viditeľnosť. 

    CÍŤTE SA MLADO.  SPOMAĽTE.

    Pri narazením na toto testovanie, som bola odhodlaná, že ho chcem na 100% vyskúšať a nájsť konečne niečo, čo pomôže. Za posledných cca 6 mesiacov som skúsila 2 krémy očného okolia, zatiaľ bez  nejakého viditeľného výsledku. Keď som pár dní po napísaní komentu, dostala správu, že som vybraná, nesmierne som sa tešila.

    Po dodaní, som hneď letela s očný krémom do kúpeľne, odlíčila oči a očné okolie a skúšala naniesť túto novinku. Prvý dojem bol velmi dobrý a tým padom, aj očakávanie  pozitývnych výsledkov ešte väčšie.

    Ako bolo aj v pribalenom liste napísane, treba si naordinovať viac oddychu, relaxu, času pre seba. Sme ženy a vieme, koľko práce musíme zvládnuť, vsetko zvládame ľavou zadnou, no niekde sa to bohužial odzrkadľuje - na našom tele, zdraví, psychike. 

    Tak som si akoby na rozkaz naordinovala

    •  8-10 hod spánku denne, ak nestíham nočný, tak poobedný s malým,
    •  3-5x týždenne cvičenie /3x fitko, 2xbeh v prírode/,
    •  1x týždenne vaňa sviečky, relax bez elektroniky,
    •  2-3x týždenne 15-30min zastaviť a meditovať/joga naj vonku mimo ľudí 

    To všetko sa mi zrazu darilo, stihala som, mala viac energie, bola som spokojnejšia.

    Všetko toto by sme mali robiť aj za normálnych okolností a ja verím, že mi ostatnú tieto zvyky aj na ďalej, pre mňa testovanie nekončí, určite vám chcem výsledky ukázať aj neskôr, keďže verím, že budú len a len pozitívne. A nie len na tvári s výrobkami Vichy Slow Age, ale aj na duši, z týchto pozitívnych zmien postoja k životu.

    MOJE TESTOVANIE 

    Každé ráno a večer som nanášala krém jemným ťukaním ukazováka okolo celeho oka až po spánok, kam jemne vrásky vedú. Denný krém som nanášala na tvár a krk každé ráno po vyčistení pleti a nanesení očného krému. Dosiahnuté výsledky vidno na foto (aspoň podla mňa sú vidno) a troška zlepšenie tam je a to  aj za 2 týždnečo je dosť krátka doba. 

    1. deň testovania

    14. deň testovania

     Pozitíva denného krému Vichy slow age pre normálnu až suchú pleť 

    • príjemná konzistencia
    • vyborná rozotieratelnosť
    • rýchle vstrebanie
    • skvelá vôňa
    • neostáva mastný povlak
    • zjednotenie tonu pleti

    Negatíva 

    • nemá príjemnú chuť, keď sa dostane na pery - radšej nepapať

    Pozitíva očného krému Vichy slow age eyes

    • príjemná konzistencia 
    • rýchle vstrebanie
    • zastavenie tvorby a vyplnenie vrasok
    • rozjasnenie očného okolia

    Negatíva 

    • pri nanesení väčšieho množstva a zanesení do oka je krém dráždivý a oko mi dosť slzilo, bohužial sa mi stalo viackrát čo ma ozaj mtzelo, keďže mám z krémov výborný pocit. 

    V testovaní a používaní budem naďalej pokračovať, pre zvedavé osôbky pridám ďalšie výsledky cca o mesiac.

    Ďakujem Modrému koníku - @konik_testuje  a spoločnosti Vichy za túto možnosť, nesmierne si ju vážim, ja aj moje telo!!!

    #test_slowage začalo aj u mna 😍
    hneď ako prišiel som musela otvoriť a skúsiť ho. Konzistencia úžasná aj pocit po bol super okamžite som si naordinovala hodinku poobedneho spánku s drobčekom a vecer kúpeľ sviečky a dobrá kniha treba sa hyckat a myslieť na seba 😉
    Ps-vecer fotim tie potvorky co mám okolo oči a verim ze o dva týždne tam nebudu aspoň z časti ☺💪

    sportgirl24
    5. mar 2017    Čítané 120x

    NAŠE TESTOVANIE

    Testovanie dopadlo výborne, všetky výrobky sme odskúšali a na naše prekvapenie (neprekvapenie)  všetky boli super, aké nečakané :D 

    Veľmi ďakujem koniku za túto možnosť, ani som nedúfala, že by som mohla byť vybratá a firme dm, za takúto spoluprácu, ktorú ocení každá malá aj veľká gazdinka. Bio výrobky dm sú úžasne chutné a dostupné.

    Na odskúšanie sme mali:

    - dmBio kuskus
    - dmBio paradajková omáčka Ricotta Pecorino
    - dmBio špaldové špagety
    - dmBio nemecký kvetový med
    - dmBio ryžový krém na varenie
    - dmBio sušený cícer
    - dmBio chia semiačka biele
    - dmBio chili sin carne

    Týždeň začal rýchlo a po príchode uja doručovateľa, sme sa vrhli na rýchlu klasiku.

    KUSKUS

    Jedna z vecí, ktorú kupujem pravidelne a, na ktorú nedám dopustiť, aj keď teda môj manžel, ho veľmi neobľubuje. Je to vec, ktorá je nielen nesmierne chutná, ale aj zdravá a veľmi rýchla na prípravu, takže, keď mám dni ako tieto posledne je to jedna základná surovina. Chuť má výbornú jemne orieškovú,  kto nie je zvyknutý, stačí viac soli a korenia a chuť je úplné iná.

    Často ho robievam ako rizoto či miešaný šalát.

    Tentokrát som urobila morčacie na malé kúsky na panvici, pridala som do, vodou zaliateho kuskusu, nakrájanú paradajku primiešala mäsko a nastrúhala parmezán. Nakoniec som primiešala čerstvý mix šalát - rukola + farebný šalát a obed/večera bola na stole 🙂

    CHILI SIN CARNE

    Túto verziu z dmky som mala prvýkrát a milo ma prekvapila chuťou.  Výborná plná, nič umelé a naozaj mi to pripomínalo môj recept, že dám čerstvé paradajky, papriku, fazuľu. Väčšinou som robievala s mäsom (áno muž v dome, inak sa pomali ani nedá), ale občas uhnem z predpisov a tentokrát som urobila len tak s ryžou a mäsko nechýbalo vôbec.

    ŠPALDOVÉ ŠPAGETY

    Ďalšia surovina, ktorú mame doma stále a pravidelne s ňou niečo  dobré tvoríme. Keďže v tomto som tvor fajnový a nemám rada, keď sú cestoviny ako hovorím ja /roplplané/ lepia sa na seba a pôsobia v ústach ako kaša, tak už dobrých 5 rokov kupujem len celozrnne/špaldové. Nielen, že majú lepšiu chuť, s dobrou omáčkou to stoji za to... Že nebíčko v papuľke.

    Ja som pripravila syrovú / čo dom dal :D

    Na panvicu s olivovým olejom poukladať nakrájanú slaninku, červenú papriku a mrazenú kukuricu, troška opražiť, pridať smotanu, syr karičku a neskôr eidam nastrúhaný. Chvíľková záležitosť, varila som to asi 5 minúť až sa syr pekne rozpustil a omáčka zhustla, šup s ňou na tanier s cestovinou. So synom sme sa oblizovali až za ušami :D

    SUŠENÝ CÍCER

    U nás vedie v príprave polievky alebo humusu, ktorý občas jedávame k mäsu či so zeleninou. Tento krát sa mi ušiel recept na DOMACI FALAFEL. A mnou prešlo deja vu, keďže na kamarátkinej svadbe cca 2roky späť,  sme ho mali a od tej doby sa naň chystám aj doma.

    Sliny sa mi zbiehali hneď len keď som čítala recept, ale z výsledku som samozrejme mala trocha strach, keďže je to niečo nové a tú chuť zo svadby nezabudnem, bola excelentná.

    Môj sa vydaril, vyzeral božsky, ale áa chuť nebola taká úžasná ako z pred dvoch rokov, takže výzva do ďalšieho obdobia  - nevzdať to a urobiť ho ešte raz a lepší. :D

    RECEP NA DOMACI FALAFEL:

    4porcie, príprava 30minut, smaženie 10minut

    Potrebujeme:

    -250g sušeného ciceru dmBio

    -1 cibuľu

    -4 veľké strúčiky cesnaku

    -1/2 hrste nasekanej petržlenovej vňate/koriandru

    -1 čl soli

    -1 čl mletej rímskej rasce

    -1/2 čl štipľavej papriky

    -1/2čl mletého čierneho korenia

    -1 čl prášku do pečiva

    -šťavu z pol citróna

    -2 pl hladkej muky - ja som použila celorznú dm bio 🙂

    -olej na smaženie

    Postup:

    Aspoň 12 hodín pred varením namočíme sušený cícer do vody. Cícer zcedíme a rozmixujeme s cibuľou, cesnakom, bylinkami, práškom do pečiva, citrónovou šťavou, rímskou rascou, štipľavou paprikou, soľou a čiernym korením.

    Pridáme muku a opäť rozmixujeme do hmoty, z ktorej vytvoríme guličky/placky. Keby zmes nedržala v kope, pridáme ešte trocha múky.

    Necháme odležatz na 20minut.

    Vysmažíme ich v rozpálenom oleji dozlatava a podávame s pita chlebom/ alebo v žemli ako hamburger so zeleninou a dochuteným jogurtom s prelisovaným cesnakom, soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou.

    CHIA SEMIACKA BIELE + KVETOVY MED

    Čierne používame bežne a pravidelne, k raňajkám či olovrantu do jogurtu, kaše alebo pudingu. Troška som bola sklamaná, keďže som čakala niečo iné. 

    Náš recept tentokrát bol chia puding s lesným ovocím

    Príprava je maximálne jednoduchá do hrnčeka s mliekom /naj rastliné, ak nemáte či nepoužívate, pokojne môže byt aj kravské či ovčie/ pridáte chia semienka. Záleží od veľkosti hrnčeka, ja dávam vždy od oka, potom sa mi občas stane že nestuhne ako má, takže primiešam neskôr. Prisypala som aj štipku škorice. AK dáte puding odstáť, semiačka sa napučia a získajú tú ich úžasnú konzistenciu takú, gélovú.  Asi tak po hodinke je to OK ale pokojne nechajte cez noc. My tak chystáme raňajky,  večer zarobím, ráno len vytiahnem z chladničky a je to bez starosti.

    Ak ale chcete, aby to vyzeralo troška k svetu, tak z hrnčeka,  asi po pol hodine ja premiestňujem do misky, z ktorej chcem servírovať. Rovno vidím,  ak je konzistencia OK alebo nie. Na sporáku som medzi tým  zohriala lesné mrazené ovocie - to milujeme. Maliny + ríbezle, keďže ale toto ovocie je dosť kyslé a ja chia puding nesladím,  do ovocia som pridala samozrejme záleží od celkového množstva, lyžicu medíku a  nechala chvíľu prevariť zredukovať šťavičku a potom odstaviť a nechala troška vychladnúť.

    Naservírovala som do misky na puding a dala ešte do chladničky na ostávajúcu dobu. výsledok stal zato.

    PARADAJKOVÁ OMÁČKA RICOTA PECORINO

    Vec, ktorú ja osobne nekupujem, ale veľmi ma prekvapila a potešila. Isto ju ešte u nás doma uvidím. Je výborným pomocníkom, pre moje plnené cukety. Tu je aj receptik:

    Plnená cuketa - čas pripravy asi 20 minut + 25 minut pečenie

    Suroviny:

    -100g mäsa (kuracie/morčacie/bravčové kare)

    -2 mladé cukiny

    -paradajková omáčka ricota pecorino bio dm

    -1 mozzarelu

    -1 červenú cibuľku

    -olivový olej

    - grécke bylinky

    - soľ a čierne mleté korenie

    Postup:

    Na panvicu dáme trocha olivového oleja, pokrájanú cibuľu, po jemnom osmažení pridám mäsko. Cuketu prekrojíme na polovice, vydlabeme vnútornú časť,  pokrájame a pridáme na panvicu k ostatným surovinám.

    Prekrojené cukety položíme na plech, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a vrstvíme - paradajková omáčka, nakrájaná mozzarela, mäsová zmes, paradajková omáčka a morazzerala na vrch.

    Vložím do rúry na cca 25min pri teplote 175.

    Ako prílohu som volila pečené zemiaky v šupke.  Dobru chuť.

    RYŽOVY KRÉM NA VARENIE

    Veľmi som sa naň tešila, hlavne kvôli nemu som asi išla do testu dm, pretože už dlho som chcela skúsiť a nikdy som nenatrafila na to v správny čas, keď mate na to chuť. 

    Dilema bola čo uvarím, hlave plno receptov, ale na niečo také špeciálne, to chce aj špeciálny recept, a tak som si pomohla s netom prvýkrát pri testovaní, keďže som ozaj nechcela nič nechať náhode a nemienila som zabiť rastlinnú  smotanu mäsom :D To sa podľa mňa maximálne nehodí :D

    A tak som natrafila na úžasný recept v štýle indického korenistého jedla bez mäsa, len zelenina a smotana. Chuť bola úžasná, možno lepšia ako s mäskom a  túto parádnu vec isto zaradím do nášho pravidelného spoločníka kuchyne.

    Ďakujem ešte raz za túto skvelú skúsenosť. V skúšaní týchto výrobkov určite budem pokračovať, keďže u nás bola vačšina bežne aj pred testovaním, no teraz som si istá, ešte viac rozšírila svoj obzor a mám z toho ohromnú radosť.

    Krásne a príjemné testovanie 🙂

    #test_dm9 dopadol úžasne aj tuto chutnú mnamku sme odskúšali. nakoľko som posledné týždne veľmi zaneprázdnená, nestíhal som ani vnedelu pridať recept (co ma veľmi mrzí) ale čoskoro sa vam on pondelim a i s inými v recenzií 🙂
    Krásny piatok a este krajší vikend prajem ;) konečne oddych jupiiii 😂☺

    Keď ideme spolu ❤️ na kávu a do guliček ☺️😍😘😋

    Nedostatok ranného mlieka sme si s Tiborkom náležite užili 😀❤️☀️
    (Kokteil s bananom lesnými plodmi acidkom trosku čaju a chia semienok bol mňam ☺️)

    Toto mi rano poslal manžel s práce 😍
    Krásne milé a pravdivé krásny dnik všetkým 😊

    Sobotne Raňajky vo dvojici boli úžasne 😂😍☺️❤️

    Ozaj by ma zaujimalo co viedlo k tak uzasne pomoci konikuijucim! Poprosim #admin o riesenie!!! 😳
    Po otvoreno bazarika urcite osobky v blogu sa otvara cely bazar a len tazko dohladat jej vecicky. Ved takto nejde fungovat a uz mi to pisalo viac mamiciek ze nevidi moj bazar a teraz som ktomi prisla aj sama... Ide asi len o aplikaciu :( dakujem za pomoc!!!!

    Za každým mrakom sa ukrýva slniečko ☀️ A svieti mi rovno na ne ❤️ Lásky moje ❤️ 😘

    S času na čas je takýto vecer o samote fajn ☺️😍❤️ Cas nato vybrať si dobrú spoločnosť 😙 Čin čin,na zdravie konikujuce mamičky 😊😘

    Krasne piatkové ráno mamičky 😉☀️🤗

    Dnešné fotenie vyzeralo asi takto 😂😂😂
    "Mami ty si fot čo chceš a koho chceš ja odchádzam" 😕 A vybral sa presne opačným smerom ako ja😇☺️😍 A to je akože začínajúci chodec po vonku si chodí cca 2 tyzdne... Akože v lete si ho budem uvazovat na soagatik ci co???🙊

    Nas Valentín ❤️
    Pre manželika a mna vankúšiky😍 Pre drobčekom bundicka😍 Stačí zájsť do pepco a mam vystarane za pár minút ☺️ V ten den si dáme vecer vínko a malinkemu dám nejakú dobrotku 😀😇 ved každý den môže byt výnimočný stačí z ktorej str sa naň pozriete...

    Wauuu neni nad to sa vyspat do ruzova ☺️ po vcerajsom nakupovani a chodeni po trhoch v Tt som bola hotova a zaspala skoro ako maly o pol 9 a teraz o 9 ma budi laska mojaaaa... 😍❤️ joj ale mam je krasne 😚
    Krasnu nedelu prajeme vsetkym konikujucim 💙😆🐎

    Lezim si na zemi na koberci a moje "3" deti sa nahanaju okolo mna 😆 dobre nam je 😂 hlavne mne 😚😘❤️

    Vecerna rodina prechadzka na trhy unas v meste 😊 a vsetci sme boli spokojni 😍 Tiborko sa tesil s cupkania a svetielok🙊 tatinko z medoviny 🙈 a maminke stacil pocit ze sme vsetci spolu taaaaak stastni ❤️

    vianoce_s_riofresh ❤️nase oblubene dzusiky sme si s manzelickom kupili na mikulasa🎁 tie naj - ananas ovocny mix a zeleninovy smooth uz nevydrzali do fotenia 😂

    Piatkova romantika❤️ 😂 alebo muz neni doma a dieta spi a ma chytne tvoriva nalada tak to takto dopada som zvedava kedy ma chytne upratovacia a bude sa mi to chciet potom drhnut z tych okien dolu 😂😂😂🙈🙊

    (2 fotky)

    Maminky FoToGraFky co mate troska drahsie lepsie fotaky - zrkadlovky boli by ste take dobre a napisali mi s ktorym ste ozaj spokojne!!! Rada Vam ako dakujem poslem srdiecko 🙂 budem ozaj vdacna.
    DAKUJEM!!!

    My uz mame vianoce dnes 😂❤️ a ja uz sa nesmierne tesim na jar 😇😆

    Aj takto moze vyzerat tepla vecera!!! ☺️ tak sa tesim ze aspon nieco teple som si dnes pripravila na veceru a este ake chutne... 😚 a neostalo len pri tom caje 😂😂

    Dnesna posta!!! Som nadsena 🙂 👟👕🔝
    1. Tiborkove conversky a nezohnatelne tricko su nase 🙂 a ktomu super teplacky a kosileka...
    Dakujem velmi pekne @malamacka :-* posielam 💙