Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sunnyday28
    26. apr 2016    Čítané 134x

    Míľa pre mamu 2016 roztancuje celé Slovensko

    Míľovými krokmi sa k nám blíži deň, kedy si uctievame naše mamičky, babičky, či adoptívne matky. Druhý májový víkend patrí mamám, ktoré nám darovali život, lásku, nehu a bezpečné objatie. Príďte Deň matiek osláviť spolu s nami vo veľkolepom štýle do Mestského amfiteátra v Seredi, v sobotu 7. mája 2016 od 15:00 hodiny.

    Míľa pre mamu je zábavné popoludnie pre celé rodiny organizované Rodinným centrom MAMA klub.  Podujatie sa teší veľkému úspechu nielen v Seredi, ale aj v mnohých mestách a obciach Slovenska. Preto právom jej patrí titul najväčšia oslava Dňa matiek na Slovensku. Míle pre mamu 2015 sa v Seredi zúčastnilo rekordných 960 zaregistrovaných účastníkov a na celom Slovensku si v rovnaký deň, v rovnakom čase, v 57 mestách Slovenska a zahraničia prešlo symbolickú míľu 28 213 zaregistrovaných účastníkov a spoločne sme všetkým mamám zvolali: „Ďakujem, že si mama“.

    Tento ročník roztancuje malých i veľkých návštevníkov a to nielen na ľudovú nôtu. S tradíciami v srdci sme pre vás pripravili 17 súťažných stanovíšť. Deti aj dospelí budú môcť zažiť na vlastnej koži ako sa žilo kedysi na statku, u hrnčiarov, pekárov, rezbárov. Vyskúšajú si drapačky, dojenie kravy, postarajú sa o kone, naučia sa o včelách, ale aj rozoznávať bylinky a pripraviť z nich liečivý čaj. Na míľovej trase sa stretnete aj so zástupcami mnohých občianskych združení zo Serede a okolia, ktorí pre vás rovnako pripravili súťaže, drobné darčeky, dopravné ihrisko, show štvornohých kamarátov, či fantastické historické autá a motorky.

    V Amfiteátri vystúpi 95 účinkujúcich. Urobíme vám mini módnu prehliadku krojov z blízkeho okolia, ľudová nôta bude preložená divadlom, moderným tancom, vystúpením Taekwonda a už sa na vás teší aj kapela PARTY LOUNGE, aby to roztočila so skvelým koncertom. V areáli Amfiteátra budú remeselnícke dielne, kde uvidíte tradičné ľudové umenie priamo zo zlatých rúk remeselníkov z okolia Serede. Ak ste nestihli vybrať darček pre mamičku, nezúfajte! Tu určite nájdete tú správnu drobnosť zo srdca a z lásky, pre pohladenie duše, priamo od výrobcu. 

    Najväčšia oslava Dňa matiek Míľa pre mamu začína 7.5. 2016 od 15:00 v Mestskom amfiteátri v Seredi. Tradične skvelé rodinné popoludnie plné zážitkov, hudby a zábavy pre všetkých.

    Tešíme sa na vás 🙂 

    Kolektív RC MAMA klub

    --

    OZ Rodinné centrum MAMA klub

    sídlo:            Jesenského 2936,      926 01 Sereď ( bývala MŠ)

    prevádzka:    Jesenského 2936       926 01 Sereď

    IČO  37995634

    číslo účtu : 2850565955/0200

    viac info na:  www.mamaklub.sk