1 / 1
    18. máj 2023

    U nas tiez takto, poterar povedal, ze pod plavacku to nevadi, jedine by to vadilo pod dlazbu. To ste vylievali nivelacku ci betonovy poter. Lebo nam vravel, ze ak boli vacsievtie praskliny pride to zaliat zivicou.

    18. máj 2023
    sunnytt
    autor

    @dooscoby nivelacku davali

    18. máj 2023

    nivelacka by rozhodne nemala popraskat

    18. máj 2023

    @sunnytt skus im zavolat co ti povedia nato a ak by si to reklamovala co s tym bud to cele vysekat a zaliat nanovo na ich naklady alebo vyplnit tie trhliny. To su len lokalne ci to komplet takto popraskalo. Hlavne komunikovat s tou firmou ak su seriozny navrhnu riesenie.

    18. máj 2023

    @dooscoby trhliny nevadia?

    18. máj 2023

    nam poter tiez popraskal,lebo sme ho slabo vlhcili...rychlo vyschol. Dali sme na to sadrovu nivelizacku a to je ina parada.

    18. máj 2023
    sunnytt
    autor

    Len miestami, nam nikto ani nekazal vlhcit. Len ze po 4 hodinach je to pochodzne a cca 24 az 36 hodin sa moze klast podlaha.
    Este na to popraskane ste davali tu sadrovu?

    18. máj 2023
    sunnytt
    autor

    @dooscoby dali ste na to laminat? Nepopraskal? Kolko to uz tak mate?

    18. máj 2023
    sunnytt
    autor

    @dooscoby no vysekat a robit nanovi si neviem predstavit kedze je to prechodna miestnost aj chodba a byvame v tom byte uz tyzden v obmedzenych podmienkach s malymi detmi. Zajtra sme mali uz davat plavacku

    18. máj 2023

    @sunnytt nam vraveli,ze ziaden prievan,nevetrat...nemoze byt horuco,ani prilis zima. Hrubka tiez zohrava rolu a teda 24 hodin mi pride malo na vyzretie poteru. Zalezi aj od celistvosti podkladu a toho,co je pod tym a samozrejme aj od toho,ci to je spravne dilatovane,ci tam nedochadza k statickym posunom...kooopec faktorov co na to vplyva. Prvy poter mame nieco ako porobeton a zrovnaval sa sadrou. Mozno mate nejaku vychytavku,ale takuto podlahu by som sledovala,ci sa praskliny zvacsuju alebo nie.

    18. máj 2023

    @veronikastrickova nie hlboke trhliny, ale my mame na dome podobne praskliny ale z betonoveho poteru a ano pod plavacku to nevadi to nam vravel ten pan co nam to robil. Pod dlazbu by to uz vadilo. Jasne keby bola velka trhlina vravel aj pod dlazbu sa to sije, zalueva zivicou su normalne nato postupi ako sa to vyplni. Ale u nas to bol riadny rachot, sme zapli asi prilis horuco kurenie a su take praskliny v izbe a v obyvacke.

    18. máj 2023

    Inac kludne mu napis, posli fotky dost rychlo odpisuje a vyzna sa. Ja uz som s nim par veci tiez ohladne nivelacky a podlahy v panelaku riesila.

    18. máj 2023

    @dooscoby nikdy ziadna trhlina nevesti nic dobre, ked sa necha len takto.

    18. máj 2023

    @veronikastrickova zalezi ci poter ci nivelacka. Nie su to vyslovene trhliny ale praskliny co mne povedali, ze nevadi, ale ako som pisala vyssie tazko radit lebo kazdy ma iny nazor. V prvom rade treba kontaktovat realizacnu firmu nech to pridu pozriet a na mieste uz zhodnotia co s tym dalej.

    18. máj 2023
    sunnytt
    autor

    @dooscoby toho som citala uz a pisal ze ak neni odskocena od zeme je to ok aj to nase je len take vlasocnicove. Realizacna firma povedala ze je to ok ze za to niekedy stane. Ze pod laminat nevadi a pod vynyl by vadilo. Ak sa to zhrsi v pondelok to pridu pozriet

    18. máj 2023