suzannaa
11. máj 2019
324 

Môj boj s "bodkami"

Doteraz som sa akosi testovačkám na koňovi vyhýbala. No v onen deň som zahliadla testovačku na kozmetiku Vichy. Zbystrila som pozornosť, keďže tú kozmetiku mám rada a mám s ňou samé dobré skúsenosti. Vyskúšala som už deodorant, pleťovú vodu, make-up atď... Tak reku, pozriem sa, o čo ide. A na mňa vykukla možnosť skúsiť si krém, resp. sérum Normaderm Phytosolution, ktorý bojuje s nedokonalosťami pleti. Vravím si, óó niečo pre mňa, keďže čiernych bodiek na nose a pupáčikov mám požehnane, aj napriek môjmu veku. Zapojila som sa, napísala krátky koment a odoslala. Priznám sa, aj som neskôr zabudla, že som sa niekde prihlásila do súťaže, popri troch malých tornádach mi to sem tam už vypadáva 😀 No o pár dní na mňa blikala na mobile správa z koňa a tam, hľa, vybrali si ma na testovanie na skúšku séra. Skákala som tuším meter od zeme, čo som sa tak tešila a už som sa nevedela dočkať, kedy s tým kuriér dorazí.

Ten deň onedlho prišiel a kuriér poobede zatrúbil, že má balík. Trhala som krabicu, doslova a v nej bolo dlho očakávané sérum, môj pomocník na „bodočky“. Hneď ma zaujala fľaštička. Mám rada nové veci, priznám sa, nikdy neostávam dlho pri nejakej jednej veci, kozmetike. Vždy musím skúšať čosi nové a ešte keď to má pekný obal, je to bonus navyše.

Prišiel večer a s ním prvé zoznámenie s novinkou. Šup,  šup som sa odlíčila, očistila tvár a išla na to. Na úvod, ako som už spomínala ma zaujal obal, krásna fľaštička, tak som s tým narábala opatrne, až sa nerozbije. Och, to by bol hriech. Čo oceňujem veľmi, že obal nie je z plastu, ale zo skla. Ďalšia vec, ktorá príjemne prekvapila, bola vôňa. Niekomu by možno prekážala, alebo sa zdala divná, no mne krémik vonia. Ďalším milým prekvapením bola konzistencia. Najprv som si pomyslela, že to asi nebude nič pre mňa, keďže je taký redší, nie taký hustý krémový, na aké som zvyknutá. Ale po nanesení sa krém krásne vpil do pokožky a už som nepotrebovala naniesť nič iné. A už som len verila, že mi ten malý voňavý zázrak pomôže.

A čo by to bolo za ďalšiu ženskú v rodine, aby nechcela vyskúšať nový krémik. Takže moja malá žienka testovala so mnou a bola hroooozne nádšená, že si môže dať dospelácky krém. Jeden večer sme si spravili menší babinec v kúpeľni, učila som ju ako odličovať a starať sa o pleť. No veď, čo sa za mládi naučíš 😀 A ja už odteraz dúfam a verím, že moja princezná sa nebude musieť trápiť s pleťou neustále tak ako ja. Od puberty som mala problematickú pleť, samá vyrážka a bodky. Vyskúšala som rôzne prípravky, aj od kožnej doktorky, dokonca aj tabletky, ale všetko bolo dočasné. Nevedela som sa dočkať dospelosti, lebo každý ma ubezpečoval, že keď budem dospelá, už to bude dobré a pleť sa upraví. Ha – ha, asi som sa zasekla niekde v puberte teda 😀 Čo už. Preto si musím dávať pozor, aké prípravky na pleť použijem, bohužiaľ, už ani vek neoklamem.

Nanášala som si sérum každý deň, ráno aj večer. Zapáčilo sa mi a rada si ho nanášam. Krásne sa vpije do pokožky, pleť nie je mastná a ani sa neligoce. Čiže si kľudne môžem naniesť hneď make-up, čo oceňujem veľmi.

Musím ale priznať, že bodky ešte stále mám, aj po niekoľkých týždňoch užívania, a aj sa mi tvoria vyrážky, ale bodky nie sú až tak viditeľné ako predtým a mám pocit, že vyrážky skôr zmiznú, resp. sa zahoja. No na druhej strane, na moje nemilé prekvapenie, sa mi začali tvoriť šupinky na koreni a špičke nosa, čo nie je moc príjemné a ani estetické, keď si potrebujem naniesť make-up.

Ale určite som naň ešte nezanevrela a stále verím, že ten boj raz vyhrám. Uvidím teda, či ešte narobí nejaký zázrak, veď vo fľaštičke ešte toho ostalo dosť. Alebo si moja pleť bude aj naďalej zo mňa strieľať, tak ako celý život a zázraku sa nedočkám.

Každopádne chcem poďakovať celému tímu koník_testuje, že som mala možnosť opäť vyskúšať niečo nové a zaujímavé. 

#test_normaderm #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli