tamikau
5. nov 2018
200 

Testovanie voňavého balíčka od Heart & Home

Priznám sa, že tento posledný mesiac bol pre mňa neskutočne náročný - tu problém doma, tam problém v práci.  Jeden z mála svetlých momentov bolo, keď mi zablikal mail s tým, že dostanem od Koníkovského tímu balíček. Poviete si, somarina, ale mne sa pokašlalo v priebehu pár týždňov toho toľko, ako inému možno za celý rok či dva... Keď som rozbalila balík, bolo to, akoby mi poslala darček pre rozveselenie kamarátka, ktorú som už dávno nevidela.

Ale k veci, v balíčku som si našla dve veľké vonné sviečky, čokoládu a diár pre nasledujúci rok. Ako hovorím, všetko milé drobnosti, ktoré by potešili asi každú ženu, ktorá má tieto veci rada.

Dotyk anjela je, ako už jeho obal napovedá, sladučký a jemný ako cukrová vata. Ideálny pre nežné duše, ktoré preferujú jemné, ružové vône. V jeho vôni cítim mix ovocia a kvetín, taktiež obsahuje pižmo a pačuli.

Ako som už spomenula, sviečky sú veľké - oboje majú po 340 gramov a sľubujú až 75 hodín horenia. Ako zloženie uvádza výrobca obsah prírodnej zmesy sójového vosku pre čisté horenie. V predaji sú dostupné viaceré veľkostné varianty a aktuálne som našla v ponuke dokopy 39 rôznych vôní. Takže je veru z čoho vyberať. 

Sviečky som testovala po neskorých večeroch doma a veru, bolo ich cítiť. Keď ste v izbe pri horiacej sviečke, vôňu si možno až tak neuvedomujete. No ak sa prejdete a vstúpite do izby, kde bola zapálená, oveje vás príjemný obláčik bytového ,,parfému". Oboje boli príjemné, nevtieravé a pokojne by som si ich kúpila znova sama alebo ako darček pre niekoho blízkeho. 

Do balíčka mi k sviečkam ako prekvapenie pribalili diár pre rok 2019 a mliečnu čokoládu, ktorá má krásne spracované darčekové balenie. Diáre sú dostupné s rôznymi prebalmi. Vo vnútri je kalendár členený po jednotlivých dňoch. Ich formát a prevedenie je vhodné aj do kabelky. 

Ešte raz týmto spôsobom ďakujem za milú príležitosť. Každá jedna vecička mne či mojej rodinke spravila radosť. Ak hľadáte tip na darček pre kamošku, neváhajte si k týmto sviečkam s ozdobnými vrchnáčikmi pričuchnúť, možno budete rovnako príjemne prekvapené ako som bola ja 🙂

#test_heartandhome #recenzia

A kasmir je aka?

9. nov 2018

Začni písať komentár...

Odošli