Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tichanska1
    10. dec 2018    Čítané 166x

    Rodinné testovanie Bi-Oil

    Myslím, že každá mamička mi dá za pravdu, keď poviem, že za svoje dieťa by dala aj život. Pre deti sme veľakrát ochotné obetovať čokoľvek. Už v tehotenstve mnohé z mamičiek priberú, koža na brušku, bokoch a zadku sa nestihne prispôsobiť a praská. Vznikajú strie, ktoré mnohé z mamičiek berú ako samozrejmosť. Ja som to tak tiež brala, keď som bola prvýkrát tehotná. To, že mi popraskala koža na bruchu som brala ako normálny jav, aj napriek dennému natieraniu.

    Vtedy som nevedela o existencii Bi-Oil, ktorý výrazne pomáha predchádzať vzniku strií a existujúce strie dokáže krásne zosvetliť. Keď som sa dozvedela, že na Modrom koníku, je možnosť testovať Bi-Oil, veľmi rýchlo som sa ozvala ako záujemca. V tom čase som bola v 26tt. tehotenstva, za sebou som už mala jednu jazvu po sekcii spred 5 rokov a ešte k tomu aj moja sestra bola tehotná v 25tt. Podmienkou testovania bolo, že má testovať celá rodina, čo tiež nebol problém. Pár dní potom ako som prejavila záujem o testovanie som dostala správu z Modrého koníka, že ma na testovanie Bi-oil vybrali.

    Kuriér mi doniesol tri Bi-oil 200ml, potom 125ml a 60ml. Keďže testovať mala celá rodina, dala som najmenší olej mojej svokre, najväčší som si nechala ja a posledný som dala mojej sestre a mamine.

    A ako prebiehalo testovanie u mňa a mojej rodiny?

    Moje testovanie začalo vtedy, keď bruško bolo pekne vykuknuté, strie na bruchu som mala už z predošlého tehotenstva a chcela som sa vyvarovať vzniku ďalších. Tak som poctivo mazala bruško, každé ráno aj každý večer. Môžem povedať, že teda žiadne nové strie sa mi nespravili a ešte aj tie čo som mala po prvom synovi zbledli.

    Mne osobne je vôňa Bi-Oilu veľmi príjemná. Konzistencia taká akurát, na to že to je olej. Trochu mi vadilo to, že olej dlhšie vsakoval do pokožky a nemohla som si hneď obliecť oblečenie, inak som zostala mastná.

    Bi-Oil je vhodný nie len ako prevencia vzniku strií, ale tiež sa odporúča aj na natieranie jaziev. Jazvy by mali byť bledšie a menšie. To som skúšala na mojej jazve po prvej sekcii. No nemala som pocit, že by  výrazne zbledla. Tu bude asi potrebné jazvu natierať dlhodobejšie. Vyskúšam to teraz na mojej novej jazve po druhej sekcii, som veľmi zvedavá na výsledok.

    Bi-Oil som používala aj na natieranie tváre, pretože počas tehotenstva sa mi na tvári spravili pigmentové škvrny. Tie po týždni poctivého natierania krásne zmizli. V natieraní tváre som pokračovala naďalej, pretože moja pleť je citlivá a neznesiem žiadny krém. Z mojej rodinky sa natieral s Bi-Oil ešte aj manžel, nakoľko má malé jazvičky po akné. Tie mu teda výrazne zbledli. Vôňa Bi-Oil aj konzistencia sa môjmu mužovi páčila. Jemu nevadilo, ani to že pleť zostáva mastnejšia. Môjmu synovi som natierala ešte stopy po ovčích kiahniach a teda to som bola veľmi prekvapená, ako krásne zbledli. Už ich vôbec nie je vidno.

    Testovanie u svokry a mojej maminy

    Testovanie u mojej svokry začalo s veľkým nadšením. Je veľmi silná fajčiarka a teda jej pleť je týmto zlozvykom dosť poznačená. Na začiatku sa natierala poctivo a teda už po týždňoch mala pleť krajšiu, vypnutejšiu. Potom sa bohužiaľ natierať prestala a jej testovanie skončilo. Čo vám poviem, so svokrami je to niekedy dosť ťažké...🙂 Moja mamina sa natierala a naďalej s Bi-Oil  a je veľmi spokojná. Páči sa jej vôňa aj konzistencia. Tiež jej trochu vadí, že má pleť mastnejšiu, ale natiera sa len na noc. Sama spozorovala, že má pleť oveľa krajšiu, aj vrásky na čele a pri očiach zjemneli.

    Posledná testovačka z našej rodiny bola moja sestra. Tá si bruško natierala poctivo, no bohužiaľ aj napriek tomu sa jej pár strií spravilo. Koľko by ich však mala, keby sa nenatierala vôbec je otázne. S vôňou aj konzistenciou Bi-oil bola veľmi spokojná a používala ho až do pôrodu.

    Ja aj moja sestra sme priviedli svoje malé uzlíčky na svet len nedávno. Konkrétne ja 27.11 a moja sestra 6.12. Takže máme obidve čerstvé jazvy po sekciách, na ktorých môžeme aj naďalej testovať účinky Bi-oil.

    Myslím si tiež, že keď budem natierať kožu na brušku mala by sa rýchlejšie prispôsobiť, lebo momentálne je dosť ovisnutá. Ale čo by sme pre tie naše deťúrence nespravili, veď posúďte sami, nestoja nám za to?

    #test_bioil2 a #recenzia

    tichanska1
    4. dec 2017    Čítané 219x

    Mobilná platba na Shell

    Jedného pekného dňa mi z Modrého koníka napísali, že ma vybrali na testovanie mobilnej platby na čerpacej stanici Shell. Táto správa ma veľmi potešila, nakoľko pracujem v autoškole ako inštruktorka a tankovať chodím pomerne často.

    Vychytávka v podobe mobilnej platby bez nutnosti chodiť platiť dovnútra benzínky a čakať v dlhočížnych radách pri pokladni ma veľmi zaujala. Mám totižto 4 ročného syna Peťka a veľmi nerada ho nechávam v aute samého. No pokiaľ ho zoberiem platiť so sebou vždy si povyberá kopec autíčok, ktoré mu však nekúpim (áno som krkavec  ), a potom odchádza sklamaný.

    Riešenie v podobe mobilnej platby mi prišlo ako úplne geniálne. Hneď som si hodila do googlu o čo ide a našla som túto stránku: http://www.shell.sk/motoristi/akcie/pohodlna-platba-v-aute.html Je tu perfektne vysvetlený návod ako to funguje. Keďže, som človek nedočkavý, hneď som si stiahla aplikáciu a začala inštalovať. 


    Pre lepšie pochopenie prikladám fotky:

    1. Stiahnite si aplikáciu Masterpass AT CZ SK a zadajte všetky potrebné údaje.

    2. Ďalším dôležitým krokom je zadanie vašej platobnej karty a jej aktivácia pomocou kódu (v zelenom rámčeku), ktorý nájdete v bankovom výpise. Overenie karty je spoplatnené sumou 0,05 eur.

    3. Prídete na čerpaciu stanicu Shell, zapnete si GPS, mobilný internet a bluetooth na telefóne. Otvoríte si aplikáciuMastercard a v nastaveniach si povolíte možnosť: Petrol (viď obrázok), aby ste mohli platiť cez mobil, musí tam svietiť Aktívny. Ja som nad týmto dosť dlho maturovala, priznám sa.

    4. Tak a teraz ste pripravený načítať QR kód pri stojane, následne si vyberiete číslo stojanu,za koľko eur chcete natankovať, potvrdíte pin kódom a do 90 sekúnd musíte začať tankovať.

    Tankovanie sa väčšinou zastaví tesne pred dosiahnutím stanovenej sumy. V aplikácii pod položkou transakcie si viete následne skontrolovať či všetko prebehlo v poriadku. 

    Ďalším znakom, že platba prebehla v poriadku je aj to, že sa vynuluje stojan. Ja som tomu prvý krát vôbec neverila a pre istotu som sa išla spýtať dovnútra či mám naozaj zaplatené. Pani pokladníčka bola veľmi zlatá a povedla mi, že áno, všetko je v poriadku.
    Odkedy som túto super novinku vyskúšala, už netankujem inak. Občas si však ľudia z áut stojacich za mnou myslia, že sa hrám s mobilom namiesto tankovania. Väčšinou však mám pri sebe ochranku (pána pumpára), ktorý mi rád príde natankovať. 

    Myslím si, že keby mamičky začali používať tento spôsob platenia nielen, že by sa skrátili rady pri pokladni, ale hlavne by im odpadla starosť s deťmi, ktoré musia počas platenia nechať v aute. 

    tichanska1
    5. feb 2016    Čítané 324x

    Maska vláčik - inšpirácia a postup výroby

    Blíži sa nám karneval a môj malý je teraz posadnutý vláčikmi tak som niečo vymyslela 🙂

    Ak chcete vytvoriť masku vláčika budete potrebovať:

    1. Rôzne druhy a veľkosti kartónov + 1 x 1 m tvrdého papiera (kartónu)

    2. Rôzne druhy farebných papierov a krepového papiera

    3. Nožnice, priesvitná páska a obosjstranná páska

    Postup výroby:

    1. Najväčší kartón čo najviac z jednej strany obstriháme, bude to spodok vláčika (podvozok)

    2. Na druhej strane vystrihneme otvor na kabínu, kde bude umiestnené dieťa

    3. Krabicu orežeme a zložíme ako keby do tvaru auta...

    4. Jednotlivé časti začneme oblepovať farebnými papiermi podľa našej fantázie

    5. Medzitým si vyrobíme kabínu z ďalšieho menšieho kartónu

    6. Z plátu kartónu 1 x 1 m vyrobíme valec a obalíme ho farebným papierom a všetko zlepíme dokopy. Komín sme spravili z rolky, ktorá zostala po farebnom papiery.

    7. Na predok vláčika ešte nalepíme kartón do tvaru V a vejárik z čierneho papiera. Na zadnú časť vláčika nalepíme svetlá a na boky 4 kolesá podlepené kartónom.

    8. Jednotlivé diely spojíme lepiacou páskou, tavnou pištolou a obojstrannou páskou. Na záver si ešte vláčik ozdobíme vlastným nápisom a už chýba len sprievodca 🙂