tiffanka
    Správa bola zmenená    24. sep 2019    

    Ahojte, baby. 🙂
    Viem, že sa tu vždy nájde niekto, kto poradí, pomôže. Preto som sa rozhodla podeliť sa s vami. ♥ Jedná sa o jednu mamičku v hmotnej núdzi s dvomi detičkami (chlapček 3 a dievčatko 6 rokov). Prednedávnom sa jej dostalo vďaka vám, mamičkám tu z MK, veľkej pomoci, ako tvrdí ona sama. Balíčky s oblečením, hračkami a ostatnými vecami ju nesmierne potešili a pomohli im. Povedala, že oni majú už teraz Vianoce. ♥
    Teraz mi však skrsla v hlave myšlienka, ako by som jej možno mohla pomôcť trošku iným spôsobom. Chcela by som ju posunúť do roviny, že by si možno mohla vylepšiť svoju finančnú situáciu tvorením. Voľný čas podľa mňa má a taktiež aj tvorivé cítenie, len zrejme neskúsila túto možnosť z finančných dôvodov (nákup materiálu a pod.).
    Vianoce sú ešte ďaleko ale pre tých, ktorí tvoria ani nie. V okresnom meste mávame každoročne v dome kultúry podujatie, názov presne neviem, ale niečo v štýle Vianočná burza, ktorého som sa raz aj ja zúčastnila. Nerobilo by mi problém pokúsiť sa zabezpečiť jej účasť.
    Keďže má Veronika budúci týždeň narodky (34r), rozhodla som sa, že jej taký "štartovací" balíček podarujem (tavnú pištoľ s náplňami, nejaké látky, škrupiny z orieškov, špagátiky, nejaké drevené gombíky, výplň,..).
    VÁS by som chcela poprosiť o nejaké tipy na vianočné dekorácie (nie náročné na materiál), ktorými by si mohla spestriť svoju ponuku. Mne totiž napadajú jedine vianočné závesné škrupinky vyplnené látkou.
    Verím, že bude Veronika milo prekvapená. Budem Vám vďačná za každý tip, prípadne priložené foto ozdôbky.
    Veľká vďaka, prajem vám všetkým krásny dník. 🙂 ♥