timotej_hsh
16. dec 2016
92 

Čo stojí za úspechom HSH?

Od svojho založenia v roku 1992 sa HSH špecializuje na výrobu čerstvej, vzduchom chladenej i hlboko zmrazenej hydiny a hydinových výrobkov. Túto hydinu chová a spracováva výlučne na Slovensku. Vďaka tomu v tejto spoločnosti našlo prácu už 500 ľudí. Na akých pilieroch stojí táto firma?

Ohľaduplnosť

Nikto nie je len zamestnanec. Každý je hlavne človek, ktorý má svoje radosti i trápenia. A práve toto si HSH uvedomuje, čo dokazuje aj výnimočným sociálnym programom pre zamestnancov. Tento rok spoločnosť HSH získala ocenenie Skvelý zamestnávateľ, napríklad aj za to, že pre zamestnancov stavia podnikové domy. HSH verí, že šťastný a spokojný zamestnanec je dobrý a lojálny zamestnanec, ktorý svoju prácu odvádza

poctivo.

Úcta

Nikto nie je len zákazník. HSH sa pozerá na zákazníkov ako na svojich blízkych, ktorí si zaslúžia len to najlepšie. Tak chová hydinu a spracúva produkty v podmienkach, ktoré zaručujú výrobkom prvotriednu kvalitu. Mnohé ich výrobky sa pýšia Značkou Kvality SK a Značkou Kvality SK GOLD, pričom počet ocenených produktov neustále rastie.

Dôstojnosť

Zviera nie je len produkt. Stály prísun vody, dobré krmivo, správny svetelný režim, dostatočný životný priestor – to je základom pre pohodový život kureniec chovaných spoločnosťou HSH, ktorá ako prvá na Slovensku začala chovať kurence podľa štandardov Welfare. Tie sú nielen garanciou kvality mäsa, ale pre kurence aj zárukou dôstojného života bez stresu. Nadarmo si kurence z tohto chovu nehovoria kráľovské.

Rešpekt

Príroda nie je len prostriedok. Ľudia sú od nej závislí. Technológie a balenia teda HSH vyberá tak, aby mali čo najmenší nepriaznivý dopad na prírodu.

Zodpovednosť

Pre HSH nie je ľahké urobiť len tak nejaké rozhodnutie. Ak by sa totiž HSH rozhodla nesprávne, mohlo by to mať dopad na 500 ľudí, ich rodiny i zákazníkov. Preto sa snaží zodpovedne pristupovať ku všetkému, čo robí a svedomito napĺňať svoje poslanie – dodávať na trh kvalitné, biologicky a nutrične plnohodnotné výrobky.

Začni písať komentár...

Odošli