#test_dm26

    Čaute všetci. Zas a znova ma dobehla každodennná práca. Dnes som si toho naložila dosť a už sa len teším, kedy si vyložím nohy.

    Pustila som sa do prania, lebo zbožňujem, vôňu vypranej bielizne. Tento prášok, Denkmit - prášok na farebné prádlo, ktorý "skušam" mám už overený a je skvelý. Vyperie bez problémov škvrny, príjemne vonia a nemáme z neho doma žiadne kožné problémy.
    Musím vyzdvihnúť aj jeho bračeka na biele prádlo, ktorý, ak to ešte neviete, je perfektný na odstraňovanie škvŕn z pokakaných detských bodyčiek.
    Dnes som prala rôzne prádlo. Aj posteľné na 60° aj farebnú kopu na 40°. Všetko skvele vyprané a voňavé.

    Od prania som prešla k utieraniu prachu v celom byte. Pronto sa môže skryť, pretože tento prípravok je skrátka najlepší. U nás doma sa prach víri jedna radosť. Ale keď som nábytok pretrela Denkmit - Ošetrujúcim sprejom na nábytok, prach sa tam niekoľko dní neusadil. Má skvelú vlastnosť a to je zabraňovanie opätovnému usadzdovaniu prachu. Fakt to funguje. Inak pekne čistí a ošetruje aj sklo a plasty, takže je aj multifunkčný. 😊

    Prešla som na čistenie podlahy 😀. Dcéra sa po nej stále váľa a pobehuje. Najväčšiu plochu na umývanie zaberá dlažba, kedže podlahu v izbách pokrývajú koberce. Na dlažbe sa vynímajú odtlačky nôh, packy od rúk či mokré fľaky. Tak som vzala Profissimo - Mikrovláknovú handičku určenú práve na podlahu, čistič na podlahu a šup ho na všetky4. 😂 ideálna poloha pre mňa, keďže sa mi s bruškom ťažko kuká pod nohy 😂. Podlahu som pekne vyleštila a handrička mi to len uľahčila. Je dostatočne veľká, takže to nie je trápenka.

    Ufučaná som sa pobrala utrieť vodný kameň okolo umývadla v kuchyni, na ktorý som použila Denkmit - Čistiaci prostriedok proti vodnému kameňu. Za seba ho hodnotím pozitívne. Vodný kameň odstránil po niekoľkých minútach pôsobenia. Milé dámy ale aj páni. Nemám doma nehorázny brajgel, ani tonu vodného kameňa okolo batérií, preto ak máte metrovú vrstvu kameňa, neviem či vám tento prostriedok pomôže. Najprv by som skúsila zbíjačku. 😂 ale takú jemnú vrstvu bez problémov odstráni. 👌

    Záver dnešného upratovania.... sadla som si do upratanej obývačka a vdychovala príjemnú vôňu Osviežovača vzduchu - Profissimo vonný set, kúzlo sviežosti, čo nám prevoňal celý byt.