#test_dm26

    Čaute žienky domáce 😊
    Dnes aom sa pustila do upratovania kúpeľne a WC-ka.
    Nie žeby som to cez týždeň nerobila, ale zabudla som pofotiť použité produkty, s ktorými som experimentovala 😂.

    Začnem v kúpeľni.
    Vytiahla som Denkmit čistiaci prostriedok na kúpeľne nature a išla na to.
    Úprimne, tento prostriedok som použila prvý a posledný krát. Nie, žeby bol neúčinný. Práve naopak. Ale skoro som sa z neho udusila. Píše sa na ňom, že sa má použiť vo vetraných priestoroch. Okej. Zapla som teda v prrdstihu odsávanie a roztvorila dvere dokorán, ale to robím vždy. Kým som však stihla postrikať kachličky nad vaňou a vodovodnú batériu, už som mala hrdlo podráždené a to som dýchala cez tričko.
    Má horkú chuť, čo je zložka dobre známa, aby odpudila deťúrence, ale nemá ani príjemnú vôňu. Za mňa tento výrobok neodporúčam. Ale je to môj osobný názor. Jediné čo sa mi páčilo je farba, lebo mi ladí s kúpeľnou.

    Presunula som sa na WC.
    Poatriekala som misu Denkmit WC-čistiacim gélom, nature.
    S týmto prostriedkom som fakt spokojná. Pekne vyčistil usadeniny a špinu a pekne WC prevoňal. Má dobrú konzistenciu, gél sa pekne leje tam kde treba a fľaša sa aj dobre drží v ruke.
    Hore na policu do rožka som umiestnila aj Denkmit osviežovač vzduchu fruit sensation. Ako by som sa ocitla v ovocnom sade. Aj som si tam šťastne posedela a vdychovala príjemnú vôňu. Za mňa je to fajn výrobok. Nezvyknem si osobne také kupovať ale som spokojná, že som to mohla vyskúšať.

    1