tita1107
9. okt 2017
178 

Ako sme si rozmaznávali telo

Ahojte. Volám sa Martina, mám 40 rokov, jedného manžela a tri deti. Na prvý pohľad celkom normálna rodina. Ale my sme veľmi zvedaví, radi skúšame nové veci, a tak som sa ihneď po koníkovskej výzve na možnosť testovať produkty svetoznámej značky La Roche-Posay prihlásila a netrpezlivo čakala, či budeme môcť testovať na vlastnej koži to, o čom sme už počuli, čo sme videli, ale nikdy neskúsili.

 Šťastie bolo asi unavené, tak sa usmialo aj na nás a tak sme netrpezlivo očakávali previazanú škatuľku, v ktorej sme našli sľúbené. A to LIPIKAR upokojujúci a ochranný sprchový gél a LIPIKAR telové mlieko, dodané expresnou rýchlosťou.

Keďže aj prvý dojem býva dôležitý, môžem povedať, že oba výrobky majú príjemný, jednoduchý obal, tvar, dokonca aj bielo-modrá farebná kombinácia vo mne zanechala príjemný pocit sviežosti, čistoty, ľahkosti a pohladil aj moje vizuálne zmysly.

TELOVÉ MLIEKO LIPIKAR LAIT/ LOTION

Naša najmladšia dcéra má od narodenia poškodenie kože a často navštevujeme kožného lekára. Toto telové mlieko podľa informácií od výrobcu obsahuje termálnu vodu, bráni vysušovaniu, hydratuje 48 hodín, je vhodné aj pre rizikové skupiny ako sú kojenci, dôchodcovia, nie je parfémované, jednoducho obsahuje samé dobré a nám vyhovujúce veci. Keďže sme boli celé leto vystavovaní slnečným lúčom, slanej, či sladkej vode, naša pokožka bola veľmi suchá, miestami až šupinatá. Používaním mliečka tento stav ustúpil, ale musím povedať, že je lepšie hydratovať celé telo aspoň raz za 24 hodín, najlepšie po dobrej sprche, alebo kúpeli, aby sa pekne účinné látky dostali cez otvorené póry čo najhlbšie. Nemyslím, že ho stačí použiť raz za 48 hodín. Osobne vyzdvihujem, ze nie je parfémované, na tento účel máme predsa svoje obľúbené vône. Konzistencia veľmi príjemná aj na dotyk, ani nerozotierateľná, ani riedka, hustota na 1☆. Veľmi rýchlo vsakuje do pokožky, nezanecháva mastný film, tým pádom neznečisťuje oblečenie.

SPRCHOVÝ GÉL /LIPKAR GEL LAVANT

Aj tento výrobok z rovnakého radu obsahuje termálnu vodu, má fyziologické pH, je bez myda, bez parabénov, všetko sú to " zdravé veci". Je príjemnej farby a konzistencie, mierne parfémovaný, čo nám veľmi nevoňalo, hoci vôňa je nevtieravá, ale myslím si, že nepasuje každému nosu. Radšej by som ho prijala bez vône, podobne ako je to pri telovom mlieku. Ako výrobca sľubuje nedráždi oči, ani tie najfajnovejšie očká našej princeznej. Jeho veľkou výhodou je, ze jedným výrobkov si dokážeme umyť celé telo, vrátane vlasov, intímnych partii až po päty. Za seba vyzdvihujem, že nevytvára veľa zbytočnej peny, ktorá nie je vždy znakom riadnej čistoty. No, čo i keď je sprchový gél najjemnejší k pokožke, je potrebné aj po použití tohto gélu telové mlieko, nakoľko pokožka ostáva mierne napnutá.

No a čo je možné dodať na záver?

V prvom rade, by som sa chcela aj touto formou poďakovať MK a zástupcom La Roche-Posay za príležitosť, že sa naša rodina mohla aktívne zapojiť do projektu. Bolo nám cťou! 

A či by som vám vyskúšané produkty na základe vlastných skúseností odporučila? Samozrejme a vrele! Keďže som ich otestovala na vlastnej koži, môžem potvrdiť, že ich meno ma dobrý chýr opodstatnene. Bola som príjemne prekvapená. Či už vás trápia, alebo nie kožné problémy, vaše telo si zaslúži kúsok ho rozmaznávať. Ďakujem, že ste si našli čas na prečítanie a verím, že som vám aspoň trošku pomohla pri rozhodovaní. 

Martina.

#test_larocheposay

Milá Martina, veľmi si vážime Vašu krásnu recenziu a ďakujeme za spätnú väzbu. Prajeme veľa ďalších pozitívnych zážitkov s našimi prípravkami 🙂 Krásny deň od tímu La Roche-Posay.

20. nov 2017

@larocheposay aj ja Vam este raz dakujem za moznost ...

20. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli