Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dievčatá mám tip na Valentína 👌

    tita1107
    22. sep 2019    Čítané 220x

    Čas nezastavíš, ale byť krásna ti na 100 % zaručí ANNEMARIE BÖRLIND

    Dievčatá, každá ruku na srdce. Ktorá sa nebojíme starnutia? Čas plynie a v kolobehu bežných starostí som si ani ja neuvedomila, že na mojej narodeninovej torte som už tretíkrát sfúkla sviečku, ktorej číslo začína na 4... 40,41,42 ... "POMÓC! Nie je už konečne čas začať sa o kúsok viac starať o seba a svoju tvár...?"

    Som žena, ktorá fakt o prvých vráskach, ochabnutých viečkach, či ranných kruhoch pod očami prijala celkom s pokorou a dôstojne, ale i najmenší podnet vyskúšať niečo, kde sa píše: "...hydratuje, osviežuje, zmierňuje prvé vrásky...", mi nedá dobre spávať, preto som neváhala a veľmi rada som sa zapojila do výzvy na výrobky od ANNEMARIE BÖRLIND a o to viac ma potešilo, že ste ma vybrali a mala som možnosť skúšať na vlastnej koži.

    Balíček dorazil rýchlosťou blesku. Dokonalé balenie, príjemné pastelové farby potešia nielen oko, ale lákajú k okamžitému rozbaľovaniu a skúšaniu. Okrem štyroch produktov obsahoval aj list s poďakovaním, jasnými a výstižnými inštrukciami ako výrobok aplikovať, čo obsahuje a aká je jeho funkcia pre pokožku. Odporúčania v akých krokoch produkty používať som si upravila podľa svojej potreby a počas testovania som nepoužívala inú značku kozmetiky. A veľkým plusom je, že ranný či večerný rituál mi nezabral viac ako 5 minút.

    Ranných 5 minút:

    • Čistenie - AQUANATURE HYDRO-  osviežujúca čistiaca pena
    • Tonizácia - BAEUTY SHOT VITAMIN ENERGIZER KONCENTRAT
    • Denná starostlivosť - AQUANATURE SYSTEM HYDRO - vyhladzujúci denný krém

    Večerných 5 minút:

    • Čistenie - AQUANATURE HYDRO - osviežujúca čistiaca pena
    • Tonizácia - 2-FÁZOVÝ HYALÚRONOVÝ SHAKE
    • Nočná starostlivosť - AQUANATURE SYSTEM HYDRO - vyhladzujúci denný krém

          AQUANATURE HYDRO - osviežujúca čistiaca pena 

    Dôkladne čistá pleť je základom krásnej pleti. Preto treba ako prvý krok ráno a aj večer tvár dôkladne vyčistiť a umyť. K tomu slúži čistiaca pena, ktorá je úúúúplne úúúúžasná. Veľmi jemná, šetrná, príjemne vonia a má super hustú konzistenciu, ktorou perfektne vyčistí na jeden šup všetky nečistoty. Po použití mám nielen čistú, ale aj hydratovanú tvár, bez pocitu napätia a zbytočného vysušenia. No povedzte: "Môže byť niečo lepšie ako takto príjemne začať a skončiť deň?"

    2-FÁZOVÝ HYALURÓNOVÝ SHAKE

    Milujem vodu, more, slnko, leto, 40 stupňov v tieni... A preto moja pleť po lete doslova kričala "SOS, SOS, SOS...!" A tak som sa veľmi potešila tomuto 2-fázovému shaku, ktorý je doslova zázrakom pre suchú pleť. Pleť je po ňom žiarivá, hydratovaná a doslova sa vám hneď vpije do kože. Chráni kožu pred stratou vlhkosti a obsahuje botanickú kyselinu hyalurónovú, po ktorej pleť ostáva okamžite vyhladená a bez pocitu lepkavej či stiahnutej kože. Obe zložky treba pred použitím dôkladne premiešať, poteší krásna modrá farba. Ale pozor! Konzistencia je veľmi tekutá a nedá sa priamo aplikovať na tvár, preto treba naniesť do dlane a natrieť rukami.

         BEAUTY SHOT VITAMIN ENERGIZER KONCENTRÁT

    Musím sa priznať, že Vitamin Energizer ma upútal ako prvý z výrobkov ANNEMARIE BÖRLIND hneď na prvý pohľad svojím vzhľadom, dokonalým moderným balením a evokoval vo mne priam injekčnú striekačku a niečo veľmi zdravé, priam medicínske... Má dokonalý systém aplikácie, super konzistenciu, sviežu ovocnú vôňu a okamžite sa vstrebáva a zanecháva viditeľný výsledok. Spĺňa všetky moje predstavy o krásnej mladistvej pleti. Vitamíny nie sú dôležité iba pre fungovanie nášho tela, ale rovnakú starostlivosť si zaslúži aj naša pokožka. A pridanú hodnotu som videla už po prvých dňoch používania. Mňa veľmi miatla farba výrobku, vždy po nanesení som čakala krycí efekt ako pri make-upe.

    AQUANATURE SYSTEM HYDRO VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM

    Ako posledný na napísanie recenzie som si nechala denný krém AQUANATURE SYSTEM HYDRO VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM, aj keď určite nepatrí na posledné miesto. Veľmi som si ho obľúbila, keďže vyhovuje mojej pleti. Má príjemnú "bábätkovskú" vôňu, je jemný a napriek tomu má hustú krémovú konzistenciu. Treba ho veľmi dôkladne naniesť do pokožky, okamžite vsiakne a napriek tomu nezanecháva pocit mastnoty, či ťažoby na tvári. Dobrý krém je základom starostlivosti o tvár a tento spĺňa všetky moje kritéria. Pre mňa je bonusom, že je veľmi dobrým základom pre ľahký make-up. 

    A viete, prečo som sa zapojila do výzvy na testovanie výrobkov prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND? Pretože už v názvoch výrobkov sú obsiahnuté slová AQUA č HYDRO... Voda=symbol života! Voda je najdôležitejšia zložka ľudského tela a naše telo "jazdí" z obrovskej časti na vodu. Preto som vedela, že tieto výrobky musia byť určite dobré a hlavne kráse prospešné. A čo výzva sľubovala, to pre mňa aj splnila!

    Po intenzívnom každodennom používaní sa cítim super, som sama so sebou spokojná, vidím na sebe pozitívne výsledky, a to je pre mňa najhlavnejšie. Dokonca mi kolegyňa v práci medzi rečou povedala: "...veď ty nemáš vôbec žiadne vrásky...!", čomu som v ten deň neprikladala žiadnu dôležitosť, ale teraz pri písaní som si uvedomila, že ANNEMARIE BÖRLIND zrejme fakt zafungovalo!

    A za to ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM...

    Voda = symbol života!
    Viete, čo prvé sa hľadá pri objavovaní nových miest pre život? Voda. Voda je tiež najdôležitejšia zložka ľudského tela a naše telo "jazdí" z obrovskej časti na vodu. A viete prečo som sa zapojila do výzvy na testovanie výrobkov ANNEMARIE BÖRLIND? Pretože sľubovala mega dávku hydratácie a vitamínov a tieto veci sú dôležitými pre správne fungovanie mojej pleti. Tak idem na to. Tri, dva, jedna...
    #test_annemarieborlind

    tita1107
    10. dec 2018    Čítané 236x

    Stačí raz vyskúšať a vieš, prečo je úžasný

    Jeden septembrový deň sa na mňa usmialo šťastie a bola som oslovená na testovanie BI-OIL-u. Rukavica bola hodená, už len vyskúšať ho na vlastnej koži. Nebolo to ľahké, ale prezradím vám, ako to u nás prebiehalo.

    KRÁTKE ZOZNÁMENIE

    Ahojte, volám sa Martina, mám 41 rokov, som mamou troch úžasných detí a manželkou neporiadneho, ale milujúceho manžela. Taká normálna rodinka. Som veľmi zvedavá a preto si myslím, že je úžasnou príležitosťou spolupráca MK a domácich, či svetoznámych značiek.

    Modrý koník testuje a BI- OIL

    Mám rada, keď MK testuje a hlavne, keď je moja zvedavosť a chýr o produkte väčšia ako lenivosť ihneď sa do výzvy zapájam. Bi-Oil jedným z týchto produktov bol. Výzva dopadla v môj prospech a už len čakať na balíček.

    ZOZNÁMENIE SA S BI-OIL - om

    Balíček do pár hodín docestoval a bol čas na spoločné zoznámenie. Obsahoval 3 balenia (60 ml, 125 ml, 200 ml). Hneď na prvý pohľad ma zaujalo úhľadné balenie, čo vyzdvihujem. Mám rada, keď je produkt uschovaný v predajniach v krabičke a hlavne, keď obsahuje stručné informácie o výrobku. Po otvorení ma milo prekvapila marhuľová farba olejčeka, ktorá pekne korešponduje s obalom. Po otvorení moje čuchové bunky zaujala veľmi príjemná, nevtieravá vôňa. Neodolala som a samozrejme som si ho musela aspoň na malý kúsoček ruky natrieť. Poviem vám, láska na prvý dotyk. Úžasne sa vstrebal, pokožka ostala príjemne suchá a ošetrená.

    ROZDELENIE ÚLOH V RODINE

    Na test sme dostali dlhých 12 týždňov, ale na viditeľné výsledky treba chvíľu počkať, čiže tie tri mesiace boli tak akurát. Do testovania som samozrejme okrem seba (41r.) "natiahla" aj moju 6 ročnú dcérku Ninku, dvoch pubertálych synov (16r., 20r.), manžela (53r.) a moju mamičku, čerstvú 60-ničku. No, ale musím pravdu povedať, keď som sa zapájala, ešte som vôbec netušila, že to bude také náročné, aj keď sa jedná iba o jeden výrobok. Všetci zúčastnení museli byť dôslední, dodržiavať moje príkazy "NATRI SA!", "NEZABÚDAJ!", "PORIADNE SI HO ROZOTRI!" Napriek tomu u nás prebiehalo testovanie vo veselom duchu a s úsmevom.

    BI-OIL  A  "TEENEGERS"

    Keďže u nás sa tento vek spája s chalamni (16r., 20.r), je stále u mužov  utkvelá predstava, že krémiky, či olejíčky patria na telá žien a dievčat, bolo ťažšie ich presvedčiť, aby aspoň vyskúšali, samozrejme pod zámienkou, že je to naše tajomstvo a nikto, ale že nikto sa nedozvie, že sa doma niečím natierajú. Chalani majú problematickú pleť s akné a kopec drobných jaziev hlavne na kolenách a lakťoch ako následky športových úrazov. Musím ale povedať, že sa snažili natierať sa poctivo, v pribehu posledných týždňov im akné ustúpilo, zmenilo farbu aj priebeh, jazvyčky sa im postupne prispôsobujú farbe pleti. To isté platí aj pre drobné jazvy, aj keď tie samozrejme úplne nezmizli, keďže boli hrubšie a dlhé roky neliečené, pokožka sa horšie regeneruje. Inak konzistencia im nevadila, nemali po použití pocit , že sú veľmi mastní, ale za nich by ubrali na vôni.

    BI-OIL A DETI

    Za najmladšiu generáciu v rodine bola 6 ročná Ninka. Ako 4 ročná prekonala  kiahne, po ktorých jej ostalo na tvári pár nepekných jaziev. Snažila som sa jej jazvy pravidelne ošetrovať, čo má za následok, že sa krásne zmiernili a môžem povedať, že sú minimálne viditeľné a ak budeme daľej pokračovať, úplne zmiznú. Ide o poškodenie kože ako pri strijách a pomocou BI-OIL-u sú krásne hojiteľné. Vzhľadom k veku dcéry je jej pokožka mladá, elastická, dobre sa hojí a regeneruje a spolu s používaním BI-OIL-u koža zabojovala a krásne sa jej zahojili aj drobné jazvy , či nedokonalosti kože. Olejček je úžasný na detskú pokožku, nedráždi, prevonia, zahojí, ukľudní, ochráni a na 100% odporúčam viac ako detské mlieka, má úžasné hojivé účinky.

     PRED

    PO

    BI-OIL A MANŽEL

    V jeho prípade budem stručná. Pošepkám vám, že aj môj manžel by mal pravidelne používať BI-OIL, keďže už prekročil 50-ku a nebudeme si klamať, aj chlapci starnú, ale keďže odchádza za prácou a aj keď mal poctivo pribalené najmenšie balenie, veľmi z neho neubudlo a tým pádom ani vrások na čele. Ale on je spokojný aj s vôňou, aj konzistenciou, on sa o seba veľmi rád stará, ale tá pravideľnosť!

    BI-OIL A BABKA

    Najviac sa asi pri oznamovaní, že ide testovať, potešila moja mama, ktorá je čerstvá 60- nička. Aj keď BI-OIL je už stálicou na našom trhu, mama patrí do generácie, keď neboli muži ani ženy zvyknutí sa veľmi zaujímať i kozmetiku, či stav svojej pleti. No, ale " Starého psa, novým kúskom nenaučíš." Ale toto bola super príležitosť niečo vyskúšať. Mama je fajčiarka a roky fajčenia sa podpísali na jej nezdravej farbe. Trápia ju aj pigmentové škvrny a čas sa podpísal do jej tváre v podobe vrások najmä v okolí očí. Snažila sa olej poctivo a pravidelne používať, okrem tváre aj na krku, rukách, ktoré si tiež zaslúžia sarostlivosť v podobe výživy BI-OIL-u a keďže nepoužívala špeciálnu kozmetiku, sú práve na nej výsledky najviditeľnejšie v najkratšom čase. Pleť dostala zdravý, jednotný nádych, kruhy a vrásky pod očami sa zjemnili a celkovo používanie rozžiarilo jej výraz a aj sama sa cíti i kúsok mladšia a sviežejšia, Je maximálne spokojná. BI-OIL si získal jej srdce  a ostáva BI-OIL-u verná.

    BI-OIL A JA

    No a  v neposlednom rade som úžasný chýr o fantastických výsledkoch z používania BI-OIL-u skúsila na vlastnej koži. Ako každá nespokojná žena, ktorá narieka, že po 40-ke už nie je krásna, mladá a svieža, tak aj ja si počítam každú novú začínajúcu vrásočku na čele. Takže s obrovským nadšením som sa vrhla na natieranie, masírovanie a to poctivo každý deň, ba aj tri krát za deň. Som maximálne spokojná, pleť mám jednotnú, má krásnu zdravú farbu. Je jemná, hebká, hydratovaná. Drobné jazvyčky a nedokonalosti miznú, nové sa rýchlejšie zahoja a vyliečia. Neupcháva póry, čo je veľké plus pri olejovom zložení. Po ošetrení volal už aj môj krk, ktorý sa stáva pružným, hladkým a lepšie prekveným. Používala som BI-OIL aj na brucho a dekolt. Jednoducho je tak výnimočný, že by som sa v ňom mohla aj kúpať.

    PRED

    PO

    PRED

    PO

    HODNOTENIE A ZÁVER

    Každý používame telové krémy, oleje, či mlieka. BI-OIL je ale výnimočný v tom, že nie len premastňuje a hydratuje telo, ale dodáva mu aj vitamíny A, E, či hojivé oleje z harmančeka, nechtíka, levandule a rozmarínu. Musím povedať, že v každej aj viac generačnej rodine, má BI-OIL využitie a úžasné výsledky. Či u detí na hydratáciu, je hypoalergénny, lieči drobné jazvy. Pre budúce mamičky je vhodný ako prevencia pred vznikom strijí, keďže kožu zvláčňuje, ostáva elastická a zabraňuje ich vzniku, ale ak sa už aj vytvoria, BI-OIL vám pomôže pravidelným natieraním zmierniť ich priebeh. Mladým pomáha minimalizovať jazvy spôsobené dospievaním a nám starším zmierniť priebej starnutia, vzniku prvých vrások a vracia nám do tváre sviežosť.

    Úplne na záver sa ešte raz musím poďakovať MK a BI-OIL-u za možnosť pripojiť sa k skupine mamičiek, ktorým ste určite dokázali, alebo dali príležitosť, že BI-OIL je úžasný, má super vlastnosti, je všestranný, vhodný pre každého a ja ho s čistým svedomím môžem odporúčať ďalej a šíriť mu dobré meno.

    Ďakujem, že ste si našli čas, možno som vám pomohla, či poradila a prajem Vám príjemné prežitie Vianoc a určite môžete využiť tento čas a obdarujte blízkych BI-OIL-om. Tento darček poteší, aj pomôže.

    Pekný zvyšok dňa, Martina.

    tita1107
    27. aug 2018    Čítané 271x

    Naše letné prázdniny v spoločnosti voňavej dm drogérie

    Ahojte, volám sa Martina a budem sa opakovať, ale aj ja som, spomedzi mnohých zapojených mamičiek do testovania číslo 17 v spolupráci Modrého koníka a dm drogérie, dostala tú možnosť, ohodnotiť a posunúť  vám svoj subjektívny názor na prvý pohľad úžasný letný box plný dm výrobkov zn. BALEA a BabyLove a SUNDANCE. Čakalo na mňa 12 známych, ale aj doteraz nevyskúšaných prípravkov. Balík dorazil a keďže bolo toto leto úžasné, prialo nám aj pri skúšaní, ovoniavaní, používaní a hodnotení... Budem rada ak si nádete pár minút a možno práve moja skúsenosť vám pomôže pri rozhodovaní, či vyskúšať a kúpiť niektorý výrobok po ktorom už dlho "pokukujete", ale nenabrali ste odvahu vyskúšať ho.

    Zoznam produktov testovania dm č.17:

    1. Balea gél na holenie "Peach Love"
    2. Balea deodorant 24 h "Paradies- bluten"
    3. Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky
    4. SUN DANCE 15 , krém v speji na opalovanie
    5. Balea suchý šamón na vlasy "Tropical Coconut"
    6. Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu
    7. SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní
    8. Balea balzam na nohy Feel Well
    9. Balea krém na ruky Perfect Pink
    10. Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1
    11. Babylove osuška s kapucňou
    12. Babylove plienky na plávanie 

    BALEA gél na holenie "Peach Love"

    Tak, už prišiel čas na moje pichľavé nohy. Použila som gél na holenie "Peach Love" pre citlivú pokožku. Ide o limitovanú edíciu. Ja osobne tieto dámske gély poznám, tento má úžasnú sviežu vôňu broskyne a citrónu vhodnú práve na osvieženie v lete. Výhodou je zložka Aloe Vera, ktorá je šetrná k slnkom podráždenej koži. Rozotretím docielime super hustú krémovú penu a holenie ide ako " po masle". Z tohto balíčka pre mňa TOP výrobok prekrásna vôňa a aj po oholení ostrou žiletkou koža nie je podráždená a mala som pocit ako by som sa práve natrela mliekom, či telovým maslom. Nakoľko som jediná holiaca sa žena v našej rodine som rada, že sa o ňu nemusím deliť.

    BALEA Roll- on 24h "Paradies- bluten"

    Tak dievčatá, moje testovanie pokračovalo, aj keď sme trávili jeden z posledných slnečných víkendov v prekrásnych Kúpeľoch Luhačovice. Roll-on s vôňou kvetín nebude moja "šálka kávy". Veľmi výrazná vôňa, lepivá konzistencia, zanecháva biele stopy a výdrž určite nie 24 hodín...  Jedinú výhodu vidím v tom, že neobsahuje hliníkové soli... aj keď ma jedna mamička tu na MK upozornila, že tieto "guličkové deo" hliníkové soli neobsahujú. Nie som odborník, ale ako používateľ som tejto informácií rada. Na deň pre mňa nie moc vhodný, ale na noc po ľahkej sprche super voňavé, svieže potešenie.

    Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

    Musím pridať jednu skôr negatívna ako pozitívnu skúsenosť. Telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky. Za mňa vôňa nie veľmi identifikovateľná, že ani, ani. Veľmi sladká, až ťažka vôňa na leto, až na rozbolenie hlavy. Na to, že konzistencia je skôr gélovitá, ťažko sa rozotiera a nie je pekne výživná a mastná, ale skôr lepivá. Je dosť možné, že toto zloženie nevyhovje mne vzhľadom na môj vek (41) a potrebujem už mastnejšie zloženie vzhľadom na suchú kožu. Ale určite na tieto mlieka nezanevriem a  ešte niektorú z edícií vyskúšam.

    SUN DANCE krém v rozprašovači na opalovanie faktor 15

    Ešte minulý týždeň nám počasie prialo a stihli sme otestovať a vyskúšať opaľovacie mlieko s rozprašovačom a opaľovacím faktorom číslo 15. Keďže leto je pre našu rodinu NAJ ročné obdobie, krémov nikdy nie je dosť. Za nás výborná aplikácia, krásna vôňa, výhoda obsah beta karoténu pre rýchlejšie hnedé opálenie a myslím, že faktor 15 je dostačujúci pre dospeláka, ale aj dieťa v našom klimatickom pásme. Perfektne sa rozotiera, nezanecháva mastný film a určite odporúčam. Keď privriete oči, jeho vôňa Vás zavedie na slnkom rozohriatu pláž.

    BALEA suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

    Nebojte sa dievčatá, nie, nie som bláznivá Viktorka na splave. Iba moje vlasy už nutne potrebovali vodu a šampón, ale keďže bolo opäť naše ráno hektické, použitie suchého šampónu "Tropical Coconut" bolo super voľbou a tá vôňa. Mňaaaaaam, voniam úžasne a po rozčesaní vlasov po stopách šampónu ani ťuk. Dobrý a praktický výrobok pre každú uponáhľanú ženu. Vlasy ostanú svieže, voňavé a aj vy sa budete ešte zo pár hodín cítiť konfortne aj s "mastnými vlasmi". 

    BALEA osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu

    Osvieženie v týchto krásnych, horúcich, letných dňoch padne vhod nielen veľkým, ale aj malým princeznám. Nápad hodný medaile nosiť si voňavé osvieženie v kabelke. Nie som veľkým zástancom toho, aby za každú cenu musel sprej, či krém voňať, pri tomto spreji ma to neruší, aj keď za mňa vždy siahnem po klasickej verzií čistej vody. A určite odporúčam držať v chladničke, osvieženie a hydratácia pokožky je o 100 % účinnejšia a príjemnejšia.

    SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2 v 1

    Špinavé dieťa, šťastné dieťa, alebo keď stráži na ihrisku ocko. SUNDANCE sprchový gél a šampón po opaľovaní 2 v 1 má super sviežu vôňu po mandarinkách a litchi , čo oceňujem po všetkých sladkých jahodách, žuvačkách, či melónoch. Naozaj pekná vôňa. Hustá konzistencia zabezpečuje príjemnú krémovú penu. Pokožku príjemne schladí, odstráni všetky nečistoty z celého tela vrátane vlasov, osvieži. Je pH neutrálny, čo je super pre hlavne deti s citlivou pokožkou, ale pozor, vhodný je pre deti od jedného roka. Opäť TOP produkt!

    BALEA balzam na nohy Feel Well

    Prísť domov, vyložiť nohy a dopriať im malý relax. Na to je dobrý balzam na nohy Feel Will. Obsahuje zelený íl a ryžové mlieko a má super sviežu vôňu marockej mäty a nožičky si po dlhom dni oddýchnu a zrelaxujú. Oceňujem dobrý aplikátor, vo forme pumpičky, pekne si viem naniesť potrebné množsvo. Vôňa na 1*, svieža, príjemná, chladivá, nožičky príjemne ochladí, konzistencia nie je mastná a lepkavá a hneď sa vsiakne do pokožky. Odporúčam použiť aj v priebehu dňa, na večer by som skôr použila niečo mastnejšie. 

    BALEA krém na ruky Perfect Pink

    Umyť zuby, vycikať, pomodliť a nakrémovať ruky. Krém Perfekt Pink s vôňou ružového pomela, ochladzuje naše ruky počas teplých letných dní. Výborná starostlivosť o suché ruky aj v lete. Extrakt z ružového pomela z Korziky dodá pokožke vláčnosť a jemnosť. Konzistencia skôr gélovitá, ľahšia, vôňa svieža a príjemná, ale prošku lepkavá. Píše sa, že ruky udrží svieže a vláčne 24h, ale myslím, že ich treba prekrémovať viac krát za deň, jeden krát určite nestačí. Príjemná ľahšia forma krému na ruky. 

    BALEA MEN sprchovací gel Surfers Paradice 3 v 1

    Keďže mám doma troch dospelých chlapov, po tomto sprcháči sa u nás len " zaprášilo".

    V dm- ke často siaham po sprcháčoch Balea nakoľko okrem manžela ho používajú aj moji dvaja synovia ( 20r, 16r) a v tomto veku sú ako medvedíky čistotné, tak aby sme neskrachovali ... hahaha. Sú husté, majú super krémovitú penu, výraznú vôňu a keďže chlapci jeden sprcháč používajú od vlasov až po prsty na nohách je tento gél 3 v 1 správna voľba. Limentková vôňa s brezovým extraktom osvieži, pokožku chráni a nevysúša. Je PH neutrálny , aby chlapcov neštípal v očkách. Paráda, chválim, odporúčam.

    BABYLOVE osuška s kapucňou

    Napriek tomu, že máme dievča, prišla stuhou previazaná osuška tmavo modrá, ale vôbec nám to nevadí, lebo na funkčnosti jej to neubralo. Veľkosť je 80 x 80 cm a aj napriek tomu, že dcérka má už 5 rokov určite využijeme, nakoľko je 100 % frotá a výborne saje vodu. Je super hrubá, ale napriek tomu nie je tvrdá a nedráždi a neškriabe detskú pokožku. Musím tiež priznať, že som si tento tovar nikdy v predajniach nevšimla, tak dávam do povedomia, že aj v dm drogérií sa dá kúpiť takýto sortiment v super kvalite a netreba siahať po čínskych verziach nevhodných pre deti. Tiež by som možno ustúpila od výšivky na kapucni, ostane po opraní tvrdá a deťom tam asi chýbať nebude. Výborný produkt!

    BABYLOVE plienky na plávanie

    Tento produkt sme nevyskúšali na vlastne koži, keďže dcéra má 5 rokov a už plienky nepoužíva. V minulosti sme tiež plienky kupovali, boli super v porovnaní cena a kvalita. Nikdy nepustili, čo mali udržať, boli príjemné na pokožku, netlačili, pokiaľ sme použili správnu veľkosť. Vyrábané sú v 3 veľkostiach pre všetky vekové kategórie a musím ich iba pochváliť. Toto testovacie balenie sme posunuli susedovcom pre ročného chlapca a boli spokojní, aj oni, aj syn. Komfortné plienky na plávanie, príjemné a dieťa nič neruší pri užívaní vody a plávania. 

    A je tu koniec. Dostali sme sa až na záver. A čo dodať?  Milé dámy, vážení páni, tím MK a dm drogéria. Ďakujem, bolo mi cťou! Ak čítate tieto riadky, som rada, že som vás neskromne zaujala ja a moje pocity, alebo niekoľko úžasných výrobkov, ktoré nájdete v sieťach dm drogérie. Testovanie u nás prebehlo vo veselej nálade, oživilo nám letné dni, veľa sme sa nasmiali, stále sme voňali. A aké sú letné produkty drogérie dm? V prvom rade svieže, schladia nám telo aj zmysly, majú ľahšiu gélovitú konzistenciu a v porovnaní cena a kvalita opäť dokazujú, že dm- ka si už roky drží svoj vysoký štandard na našom trhu. Mňa ani moju rodinu nesklamali, aj keď nie všetky výrobky sadli môjmu nosu, alebo môjmu telu. Ak ste zvedavé/ví ako ja a nie na všetky Vaše otázky bolo v recenzií odpovedané, alebo sa Vám zdá, že vy to cítite inak ako ja, píšte, pýtajte sa.

    Prajem vám ešte pekný neskorý nedeľný večer.

    Martina s rodinou. 

    #test_dm17
    Ahojte, volám sa Martina a dostala som tú možnosť, testovať a ohodnotiť úžasný letný box plný DM výrobkov zn. BALEA.
    Balík dorazil a ešte mi praje aj nádherné počasie, takže ak Vás výrobky zaujali, sledujte môj blog, možno Vám pomôžem v rozhodovaní.
    Pekný zvyšok dňa.

    tita1107
    9. okt 2017    Čítané 178x

    Ako sme si rozmaznávali telo

    Ahojte. Volám sa Martina, mám 40 rokov, jedného manžela a tri deti. Na prvý pohľad celkom normálna rodina. Ale my sme veľmi zvedaví, radi skúšame nové veci, a tak som sa ihneď po koníkovskej výzve na možnosť testovať produkty svetoznámej značky La Roche-Posay prihlásila a netrpezlivo čakala, či budeme môcť testovať na vlastnej koži to, o čom sme už počuli, čo sme videli, ale nikdy neskúsili.

     Šťastie bolo asi unavené, tak sa usmialo aj na nás a tak sme netrpezlivo očakávali previazanú škatuľku, v ktorej sme našli sľúbené. A to LIPIKAR upokojujúci a ochranný sprchový gél a LIPIKAR telové mlieko, dodané expresnou rýchlosťou.

    Keďže aj prvý dojem býva dôležitý, môžem povedať, že oba výrobky majú príjemný, jednoduchý obal, tvar, dokonca aj bielo-modrá farebná kombinácia vo mne zanechala príjemný pocit sviežosti, čistoty, ľahkosti a pohladil aj moje vizuálne zmysly.

    TELOVÉ MLIEKO LIPIKAR LAIT/ LOTION

    Naša najmladšia dcéra má od narodenia poškodenie kože a často navštevujeme kožného lekára. Toto telové mlieko podľa informácií od výrobcu obsahuje termálnu vodu, bráni vysušovaniu, hydratuje 48 hodín, je vhodné aj pre rizikové skupiny ako sú kojenci, dôchodcovia, nie je parfémované, jednoducho obsahuje samé dobré a nám vyhovujúce veci. Keďže sme boli celé leto vystavovaní slnečným lúčom, slanej, či sladkej vode, naša pokožka bola veľmi suchá, miestami až šupinatá. Používaním mliečka tento stav ustúpil, ale musím povedať, že je lepšie hydratovať celé telo aspoň raz za 24 hodín, najlepšie po dobrej sprche, alebo kúpeli, aby sa pekne účinné látky dostali cez otvorené póry čo najhlbšie. Nemyslím, že ho stačí použiť raz za 48 hodín. Osobne vyzdvihujem, ze nie je parfémované, na tento účel máme predsa svoje obľúbené vône. Konzistencia veľmi príjemná aj na dotyk, ani nerozotierateľná, ani riedka, hustota na 1☆. Veľmi rýchlo vsakuje do pokožky, nezanecháva mastný film, tým pádom neznečisťuje oblečenie.

    SPRCHOVÝ GÉL /LIPKAR GEL LAVANT

    Aj tento výrobok z rovnakého radu obsahuje termálnu vodu, má fyziologické pH, je bez myda, bez parabénov, všetko sú to " zdravé veci". Je príjemnej farby a konzistencie, mierne parfémovaný, čo nám veľmi nevoňalo, hoci vôňa je nevtieravá, ale myslím si, že nepasuje každému nosu. Radšej by som ho prijala bez vône, podobne ako je to pri telovom mlieku. Ako výrobca sľubuje nedráždi oči, ani tie najfajnovejšie očká našej princeznej. Jeho veľkou výhodou je, ze jedným výrobkov si dokážeme umyť celé telo, vrátane vlasov, intímnych partii až po päty. Za seba vyzdvihujem, že nevytvára veľa zbytočnej peny, ktorá nie je vždy znakom riadnej čistoty. No, čo i keď je sprchový gél najjemnejší k pokožke, je potrebné aj po použití tohto gélu telové mlieko, nakoľko pokožka ostáva mierne napnutá.

    No a čo je možné dodať na záver?

    V prvom rade, by som sa chcela aj touto formou poďakovať MK a zástupcom La Roche-Posay za príležitosť, že sa naša rodina mohla aktívne zapojiť do projektu. Bolo nám cťou! 

    A či by som vám vyskúšané produkty na základe vlastných skúseností odporučila? Samozrejme a vrele! Keďže som ich otestovala na vlastnej koži, môžem potvrdiť, že ich meno ma dobrý chýr opodstatnene. Bola som príjemne prekvapená. Či už vás trápia, alebo nie kožné problémy, vaše telo si zaslúži kúsok ho rozmaznávať. Ďakujem, že ste si našli čas na prečítanie a verím, že som vám aspoň trošku pomohla pri rozhodovaní. 

    Martina.

    Moji mali, velki chalani ... 10 rokov spat ... 💖

    tita1107
    24. jan 2017    Čítané 166x

    Testovali sme

    Ahojte, volám sa Martina, som manželka jedného muža a matka troch krásnych detí. Sme bežná rodinka, ktorá má bežné radosti aj starosti. 

    Zdravíme celý tím MK a spoločnosti dm drogéria markt a v prvom rade sa chceme poďakovať za možnosť testovať opäť vybrané výrobky. S malou dušičkou som sa zapojila a asi som veľmi chcela, keď sa mi to splnilo. Na moje potešenie prišla správa, že som tá šťastná a ideme na to. Huraaaaaa! 

    Nedočkavo sme čakali na balíček a keďže bolo krátko po sviatkoch šup s ním pod stromček. Tešili sme sa, že máme pod ním prvý darček v roku 2017. Keďže mám rodinu už skoro 20 rokov, drogéria dm má sprevádza už 2 desaťročia a som rada za každú novinku. Tak a ide sa testovať 16 produktov z jej obrovského sortimentu.

    Nech sa páči ...

    01. Dm Bio Superfood tyčinka Chia Kokos Červený pomaranč BIO.

    Ako inak ako správni gurmáni sme sa hneď vrhli na poživeň, nemohli sme odolať. Hoci sme silní mäsožrúti, táto tyčinka má príjemnú konzistenciu, nevtieravú chuť a kokos milujeme. Navyše je zdravá a určite vhodná ako prvá pomoc do kabelky, keď Vás prepadne hlad. Kvalitný výrobok, určite odporúčame.

    02. Hygienické vreckovky Soft&Sicher.

    Super nápad testovať vreckovky v chrípkovom období, keďže sme celá rodina usmrkaná a hneď ich každý testoval. Výhoda je veľkosť balenia (15 ks), sú mäkkučké, 4 vrstvové, šik balenie a potlač iba vyzdvihuje  kvalitu týchto super mäkkučkých vreckoviek. Keďže nás je plná chalupa už máme nové balenie, určite nie posledné.

    03. Balea MEN Natural Escape 3 v 1.

    Chlapi nemali veľa možností testovať, ale tento sprchový gél vyskúšali všetci a boli spokojní. Podelili sa. Príjemná pánska jemná vôňa, dobrá konzistencia, vôňa citeľná na pokožke aj po nejakom čase a hlavne chlapci sú hraví, páčilo sa im, ze ma dobrú penivosť a mohli sa pohrať s bublinkami.... odporúčajú, nesklamal ani ostré oko mužov.

    04. Balea BEAUTY EFFECT NACHTSERUM.

    Keďže v mojej prichádzajúcej 40-ke rada skúšam takéto séra na sebe s pocitom, že budem stále mladá a krásna, tak som toto nočné sérum s peelingovým efektom hneď začala testovať. U mňa zatiaľ v pohode, jemná vôňa a gélová konzistencia. Pleť zanecháva vypnutú a natiahnutú, ale to tak má byť, treba naň aplikovať klasický nočný krém. Ja za seba musím povedať, že som určite omladla, cítim sa dobre a to je hlavné. Určite sa oplatí vyskúšať. 

    05. Detská zubná pasta DONTODENT.  

    Klasická detská pasta, akú sme ju poznali my ako deti. Voňavá, sladká, s pokušením ju zjesť, vhodná pre mliečny

    chrup. Našej Ninke veľmi chutila sladká výrazná jahodová chuť, pretože sa snažíme prejsť na bio pastu bez chutí, takže túto máme výnimočne na prilepšenie. Za všetky deti hovoríme ÁNO.

    06. Balea Deo sprej Magic Fairytale.

    Deo sľubuje až 24 hodinovú ochranu, proti poteniu. Má veľmi výraznú vôňu malín a magnólie. Vhodný hlavne po večernej sprche. Telo ostane príjemné voňavé a do rána vôňa pominie. Ja mám radšej deo bez zápachu, určite by som po ňom nesiahla v obchode, ale plus je, že je bez alu soli a vhodný pre mladšie dievčatá ako deo aj voňavka. Je veľmi výrazný svojou vôňou.

    07. Tekuté mydlo Balea creme seife Sweet Wonderland.

    Tieto tekuté mydlá používame stále, nie je to pre nás novinka a sme spokojní. Super hustá konzistencia a pena, táto vôňa je veľmi príjemná, dobrá voľba a ručičky ostávajú ako v bavlnke, pekne hebké. Super produkt.

    08. Balea Dusche & Creme Sweet Wonderland.

    Rovnako ako tekuté mydlo, super príjemná vôňa, konzistencia aj penivosť. Všetky sprchové gély sú super a ani tento nesklamal.

    09. Vonný set Profissimo jablko-skorica. Vyupratovaný byt krásne prevonia set tekutej zmesi a drevených paličiek ako odvádzačov vône. Pekný dizajn a úžasná vôňa Vianoc, ktorú milujeme. Vôňa je príjemná, nevtieravá, vhodná aj na bežné dni. Milujem voňavý byť a všetky osviežovače sveta . Odporúčam.

    10. Denk mit ošetrujúci sprej na nábytok s antistatickým účinkom. 

    Nemám rada upratovanie a leštenie, ale tieto pomôcky nám uľahčujú prácu. Nastriekať, vyleštiť a hotovo. Neviem to porovnať, ale je bez vône, nezanecháva mastný film a nábytok ostal čistý a bez prachu. Za mňa klasika, ktorá plní svoju funkciu.

    11. Balea kúpeľová soľ Lotosový sen.

    Úžasná soľ, príjemná relaxačná vôňa, parádny oddych vo vani. Milujem tieto soli, uvoľnia telo a krásne si oddýchnem. Za mňa plus, ze je hrubozrnná, rada cítim ako sa zrnká rozpúšťajú a zmenšujú. Super na 100%.

    12. Bio žihľavový čaj s citrónovou trávou.

    Mám rada žihľavový čaj, nakoľko čistí telo. Príjemná, lahodná aróma iba podčiarkla príjemnú chuť tohto čajíka. Netreba ani dochucovať cukrom, či medom je veľmi chutný a hlavne zdravý!

    13. Bio detskú čaj ovocný.  Výhodou je, že je bio, hlavne pre deti, ale má nevýraznú chuť, treba ho dochutiť aspoň medom. Za nás malo výrazný.

    14. Prostriedok na riady Denk mit Aróma Intense rozmaríne & minze.  

    Keďže k nám domov ešte taká vymoženosť ako umývačka riadu nedorazila, tak umývame riad v ručičkách a tento prostriedok je fajn. Príjemne vonia, zmena oproti citrónovej vôni, ktorú používame a super penivosť, konzistencia a šetrný k rukám. Dobrá voľba.

    15. Das Gesunde Plus pastilky.

    Super balenie do kabelky, ovocno-punčová chuť no paráda. Fakt sa podarili. Vyvážená chuť sladko-kyselkavá a naviac milujem všetky chute, ktoré sa spájajú s Vianocami. Doma bola o ne bitka. Škoda, že to bola limitka, ja som za obnovenie a opakovanie tejto limitky. Vždy by v kabelke potešili. Mňaaaam.

    16. Balea pena do kúpeľa Perlový zázrak.

    Aj keď na kúpanie nie je vždy čas, penu sme si poctivo rozdelili a boli sme prekvapení dobrou penivosťou, robila aj prekrásne bubliny, príjemná vôňa a super relax. Bežne penu nepoužívame, ale ako spestrenie bola super. 

    Naše testovanie je na konci, bolo veselé, dokázali sme sa pohádať, aj zasmiať, v niečom sme mali spoločný názor, v niečom rozdielny. No 100 ľudí, 100 chutí. My sme si to ako rodina užili a strávili sme pri testovaní pár spoločných chvíľ. Ešte raz ďakujeme MK a dm drogérii. 

    Prajeme veľa nových super tvorivých nápadov. S pozdravom Martina s rodinou.

    #test_dm8
    Ahojte, volam sa martina, som manzelka jedneho muza a matka troch krasnych deti. Sme bezna rodinka, ktora ma bezne radosti aj starosti. Zdravime cely tym MK a spolocnosti DM drogeria market a v prvom rade sa chceme podakovat za moznost testovat opat uzasne vybrate vyrobky. S malou dusickou som sa zapojila a asi som velmi chcela, ked sa mi to splnilo ..... na moje potesenie prisla sprava, ze som ta šťastná a ideme na to .... huraaaaaa! Nedockavo sme cakali na balicek a kedze bolo kratko po sviatkoch sup s nim pod stromcek. Tesili sme sa, ze mame pod nim prvy darcek v roku 2017.... kedze mam rodinu uz skoro 20 rokov, drogeria DM ma sprevadza uz 2 desatrocia a som rada za kazdu novinku. Tak a ide satestovat 16 produktov z jej obrovskeho sortimentu.
    Nech sa paci ...

    01. Dm Bio Superfood tycinka Chia Kokos Cerveny pomaranc BIO
    Ako inak ako spravni gurmani sme sa hned vrhli na poziven, nemohli sme odolat. Hoci sme silni masozruti, tato tycinka ma prijemnu konzistenciu, nevtieravu chut a kokos milujeme... na viac je zdrava a urcite vhodna ako prva pomoc do kabelky, ked Vas prepadne hlad. Kvalitny vyrok, urcite odporucame.

    02. Hygienicke vreckovky Soft&Sicher
    Super napad testovat vreckovky v chripkovom obdobi, nakolko sme cela rodina usmrkana a hned ich kazdy testoval. Vyhoda je velkost balenia 15 baleni, su makkucke , 4 vrstvove, sik balenie a potlac iba vyzdvihuje iba kvalitu tychto super makkuckych vreckoviek. Kedze nas je plna chalupa uz mame nove balenie, urcite nie posledne.

    03. Balea MEN Natural Escape 3 v 1
    Chlapi nemali vela moznosti testovat, ale tento sprcho y gel vyskusali vsetci a boli spokojni. Podelili sa. Prijemna panska jemna vona, dobra konzistencia, vona citelna na pokozke aj po nejakom case a hlavne chlapci su hravi, pacilo sa im, zema dobru penivost amohli sa pohrat s bublinkami.... odporucaju, nesklamal ani ostre oko muzov.

    04. Balea BEAUTY EFFECT NACHTSERUM
    Kedze v mojej prichadzjucej 40-ke rada skusam taketo sera nasebe s pocitom, ze budemstale mlada a krasna, tak som toto nocne serum s peelingovym efektom hned zacala testovat. U mna zatial v pohode, jemna vona a gelova konzistencia. Plet zanechava vypnutu a natiahnutu, ale to tak ma byt, treba nanaplikovat klasicky nocny krem. Ja za seba musim povedat, ze som urcite omladla, citim sa dobre a to je hlavne .... urcite sa oplati vyskusat.

    05. Detska zubna pasta DONTODENT
    Klasicka detska pasta, aku sme ju poznali my ako deti. Vonava, sladka, s pokusenim ju zjest, vhodna prdmliecny chrup. NasejNinke velmi chutila sladka vyrazna jahodova chut, pretoze sa snazime prejst nabio pastu bez chuti, takze tuto mame vynimocne na prilepsenie. Za vsetky deti hovorime ANO

    06. Balea Deo sprej Magic Fairytale
    Deo slubuje az 24 hodinovu ochranu, proti poteniu. Ma velmi vyraznu vonu malin a magnolie. Vhodny hlavne po vecernej sprche. Telo ostane prijemne vonave a do ranavona pominie. Ja mam radsej bez zapachu deodoranti, urcite by som po nom nesiahla v obchode, ale plus je, ze je bez alu soli a vhodny pre mladsie dievcata ako deo aj vonavka, je velmi vyrazny.

    07. Tekute mydlo Balea creme seife Sweet Wonderland.
    Tieto tekute mydla pouzivame stale, nie je to pre nasnovinka a sme spokojni. Super husta konzistencia a pena, tato vona velmi prijemna, dobra volba a rucicky ostavaju ako v bavlnke hebke. Super produkt.

    08. Balea Dusche & Creme Sweet Wonderland.
    Rovnako ako tekute mydlo, super prijemna vova a konzistencia aj penivost. Vsetky sprchove gely su super a ani tento nesklamal.

    09. Vonny set Profissimo jablko-skorica
    Vyupratovany byt krasne prevonia set tekutej zmesi a drevenych paliciek ako odvadzacov vone. Pekny dizajn a uzasna vona Vianoc, ktoru milujeme. Vona je prijemna, nevtierava, vhodna aj nabezne dni. Milujem vonavy byt a vsetky osviezovace . Odporucam.

    10. Denk mit osetrujuci sprej na nabytok s antistatickym ucinkom.
    Nemam rada upratovanie a lestenie, ale tieto pomocky nam ulahcuju pracu. Nastriekat, vylestit a hotovo. Neviem to porovnat, ale je bez vone , nezanechava mastny film a nabytok ostal cisty a bezprachu. Za mna klasika, ktora plni svoju funkciu.

    11. Balea kupelova sol Lotosovy sen
    Uzasna sol, prijemna relaxacna vona, paradny oddych vo vani. Milujem tieto soli, uvolnia telo a krasne si oddychnem. Za mna pluz, zd je hrubozrnna, rada citim ako sa zrnka rozpustaju a zmensuju. Super na 100%.

    12. Bio zihlavovy caj s citronovou travou.
    Mam rada zihlavovy caj, nakolko cisti telo. Prijemna chut iba podciarkla prijemnu chut tohto cajika. Netrba ani dochucovat cukrom, ci medom je velmi chutny a hlavne zdravy ... !

    13. Bio detsku caj ovocny
    Vyhodou je, ze je bio, hlavne pre deti, ale ma nevyraznu chut, treba ho dochutit aspon medom. Za nas malo vyrazny.

    14. Prostriedok na riady Denk mit Aroma Intense rozmarine & minze
    Kedze k nam domov este taka vymozenost ako umyvacka riadu nedorazila, tak umyvame riad v rucickach a tento prostriedok je fajn. Prijemne vonia, zmena oproti citronovej voni, ktoru pouzivame a super penivost, konzistencia a setrny k rukam. Dobra volba.

    15. Das Gesunde Plus pastilky.
    Super balenie do kabelky, ovocno-puncova chut no parada. Fakt sa podarili. Vyvazena chut sladko-kyselkava a naviac milujem vsetky chute, ktore sa spajaju s Vianocami. Doma bola o ne bitka. Skoda, ze to bola limitka, ja som za obnovenie a opakovanie tejto limitky. Vzdy by v kabelke potesili. Mnaaaam.

    16. Balea pena do kupela Perlovy zazrak.
    Aj ked na kupanie nie je vzxy cas, penu sme si poctivo rozdelili a boli sme prekvapeni dobrou penivostou, robila aj prekrasne bubliny, prijemna vona a super relax. Bezne penu nepouzivame, ale ako spestrenie bola super.

    Nase testovanie je na konci, bolo vesele, dokazali sme sa pohadat, aj zasmiat, v nie om sme mali spolocny nazor, v niecom rozdielny. No 100 ludi, 100 chuti. My sme si to ako rodina uzili a stravili sme pri testovani par spolocnych chvil. Este raz dakujeme MK a DM drogeri. Prajeme vela novych super tvorivych napadov. S pozdravom Martina s rodinou.

    (17 fotiek)

    V tychto mrazivych dnoch nie je nic lepsie ako BIO detsky cajik s medikom a sup, sup do teplej postele .... #test_dm8

    (3 fotky)

    Dakujeme velmi pekne za moznost testovat toto 15 kusove balenie 4 vrstvovych vreckoviek, ktorych u nas posledne tyzdne nie je stale dost. Sik balenie a potlac iba vyzdvihuje kvalitu tychto makkuckych vreckoviek. 😍 #test_dm8

    (3 fotky)

    No akoby to mohlo byt inak ... my sme uz nevydrzali a museli sme nieco vyskusat. Tak dcerka rozhodla, ze by sme mohli zacat niecim pod zub ... BIO tycinkou ste sa nam trafili do chuti a len tak sa po nej zaprasilo, este sme si aj brucha mastili .... #test_dm8

    (4 fotky)

    Tak priatelia, my sme si uz dnes nasli pod stromcekom prvy tohtorocny vianocny darcek ... same super a hlavne vonave vecicky ... ideme na to ... 👍 #test_dm8

    tita1107
    Správa bola zmenená    4. jan 2017    

    😀

    😃

    U nas uz stvrty rok narodeninovy strom ... pre nas Vianoce a narodnie nasej dcerky sucastne ... Vesele Vianoce !

    (4 fotky)

    Nas krasny, rozpravkovy stromcek ... vacsina ozdobok hand made by JA ... uz sa vsetci tesime na Jeziska .... 🙂

    (5 fotiek)

    Odpadnem ... vymena manzeliek ... plna chalupa deti ... 43 rocna zena, 13 deti ... asi bude veseloooo😂

    Do skoly na vianocnu burzu ... 🎄🎄🎄

    Milujem svojho manzela, diel 2. ...
    Ked necha po celom drese omrvinky, sadne na gauc a este si dovoli povedat, ze ved si to "za chvilku" pojde upratat ... vrrrr 😈

    Nasa Ninka styri roky nazad a dnes ... 💗 ona je stale rovnaka ... 💋

    Moja gulka bombulka

    Som si usila, cela rucne sita a strikovana a hackovana ... som na seba pysna ...😇

    (2 fotky)

    Dlhe zimne vecery ... 🌜🌆🍁

    (2 fotky)

    Ako si ustelies, tak budes spat ...

    #farebna_jesen #hipp
    💖🍁🍂

    (2 fotky)

    #s_tebou_ma_bavi_svet
    Len aby im surodenecka laska vydrzala navzdy ... 💗