1 / 3

    Ježiši, to si tam našije aj hlavu a nohy? 😲

    16. okt 2017

    @iveta71 čo nohy ale tie oči 😲

    16. okt 2017

    Preboha,moj manzel sa skoro povracal,ked toto videl a ja som ani do francuzstiny nevedela prelozit,ze co to je za zviera vypchate.Tolky nevkus a neucta k zvieratam.Sak este ju niekto na ulici ea toto napadne,cista provokacia.

    16. okt 2017

    Ale k tvojej otazke.
    Ad 1. Neviem,asi tazko zakumuflujes,ze nema hlavu.
    Ad 2. Urcite to ma v sebe nejaku chemiu,zavolala by som rano na veterinu.Nevracal?
    Ad 3 et Ad 4. V prvom rade prezisti,co to je za vypchavku podla obrazka a potom urcite v Zagrebe najdes klub podobnych milovnikov vypchatych mrtvych zvierat a ti by ti vedeli poradit lepsie.Prezentuj to ako nehodu,ze je to strasna skoda a ze hladas nahradu.A nabuduce neotvaraj dvere kozusinam z mrtvych zvierat.

    16. okt 2017

    @trdelnik234 ona ma hlavu, len nufak je trochu ohryzeny...a nic uz, som sa priznala..ale strach som mala poriadny, co mi na to povie. ked pisala @stanislavao uplne som sa vydesila, ze suseda zacne plakat, alebo kricat, alebo ja neviem...no vystresovala som sa totalne...nastastie, vzala to v pohode. teraz to vezme na reparaciu a potom mi da preplatit skodu. tak uvidime kolko si zauctuje.
    psik nastastie nevracal, inak trochu to aj smrdelo, ale neviem ci to bola chemia, alebo len obycajna zatuchlina...budeme ju pozorovat, no nic neodhryzla, iba to poolizovala.

    16. okt 2017
    Komentár bol odstránený

    Toto sa asi moze stat len tebe 😂 bez urazky,tohoto by som sa ale ani rukou nedotkla,nieto na krku to nosiť 😁

    16. okt 2017
    Komentár bol odstránený

    Jesus márja! To je polárna líška! Žiadna kuna. 😀 To ešte niekto nosí okolo krku mŕtvoly? Zreparovať by to vedel jedine ten čo sa venuje vycpávaniu zvierat. Oni k tomu majú vybavenie aj rôzne grífy.

    19. okt 2017

    To je uplne nechutne 😲

    25. okt 2017