#vylev
    Tak ma raz zase intuicia nesklamala.
    Maly bol chory skoro 2 tyzdne. Od pondelka je uz ok, ale nechala som ho doma este uplne doliecit. Vcera mali v skolke karneval, nedala som ho. Lebo na taketo akcie zvycajne nosia aj chore deti.
    A dnes rano v skolke...ze preco nebol Tomasko vcera na karnevali...tak som im vysvetlila teoriiu o chorych detoch. A aj to bola pravda. Prisli vsetky chybajuce deti. Vsetky chore chybajuce deti 😠. A ze co mali robit, ze mali pozicane kostymi atd. Tak asi neprijat ich ked su chore.
    A vdaka tymto matkam roka, ktore nie su schopne povedat dietatu nie, na karneval nepojdes lebo si chory, je teraz iste ze ostatne zdrave deti budu do tyzdna doma.
    Takze nie ako sa tu pise, ze treba otuzovat a nebudu chore. Deti byvaju v skolke chore nie kvoli otuzovaniu, ale kvoli takymto jebnutym matkam 😠 a ano, za tym vyrazom si stojim.
    A zase sa mi potvrdilo to co uz davno hovorim. Ze skolka je pre chore deti, zdrave nech su doma 😠
    Dala by som tym matkam preplatit vsetky usle zarobky, kazdej jednej maminy ktora kvoli nim zostane teraz doma. By si rozmysleli mozno do buducna. Sice pochybujem, kedze im chyba zdravy rozum....