Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Čo pre vás znamená leto?

    Čo pre vás znamená leto?
    Pre mňa sú dni plné teplých slnečných lúčov, vody a dobrodružstiev.

    Spomaľte a vychutnávajte si tieto jednoduché ale podstatné maličkosti leta, vytvorte si spomienky, ktoré vás zohrejú pri srdci.

    Leto je čas uvoľniť sa a vychutnávať si teplo a príjemný vzduch.

    To dobré sa nachádza blízko. Uvoľniť sa dá kdekoľvek. Len musíme vedieť ako 🙂.

    Ráno,hneď ako vstaneš sa pozri do zrkadla to čo tam uvidíš ťa donúti smiať sa a potom bude celý deň fajn,pretože si ho začal so smiechom...🙂

    Čaro spokojnosti tkvie v užívaní si každého pekného momentu a v jeho hľadaní v každodenných veciach. Užiť si môžeš aj obyčajnú prechádzku mestom, počúvanie hudby či čítanie knihy v mhd-čke po ceste z práce, či neplánované stretnutie s rodinou pri dobrom víne. To nie sú veľké veci. Práve v tých najobyčajnejších momentoch je čaro, len si ho treba uvedomiť a patrične ho vychutnať.

    Šťastie nájdeme v úsmeve, v zážitkoch, koníčkoch, v ľuďoch, v rôznych maličkostiach, ale hlavne sami v sebe.

    Pred vynálezom fotografie ľudia často vôbec netušili, ako vyzerali keď boli deťmi a ako sa v priebehu času menili. Je úžasné vrátiť sa v čase a vidieť aký sme boli, kde a s kým sme trávili čas.

    Ako hovoril Kurt Vonnegut: Užívajte si malé veci v živote, pretože jedného dňa, keď sa obzriete naspäť zistíte, že boli tými najväčšími.

    Najlepšie Veci V Živote Sú Zadarmo. Ten dychberúci moment, kedy svetlo opäť víťazí nad tmou. Tá chvíľa symbolizujúca nový začiatok.

    Každý má raz za čas právo vstať ľavou nohou, tak sa nevzdávajte, ak nepôjde ráno všetko ako po masle.

    Život môže byť niekedy neistý, ťažký, komplikovaný, náročný ale je tiež krásny, drahocenný a obohacujúci. Preto je dôležité zachytiť všetky tieto okamihy nášho života. Dobré, zlé a všetko medzi tým.

    Vaša krása spočíva v prijatí vašej vlastnej jedinečnosti, v prijatí vašich vlastných nedokonalostí. To je Vaša krása. Nikdy nebudete dokonalé podľa merítka našej spoločnosti. Vytvorte si svoje vlastné merítka dokonalosti a buďte dokonalé – nie pre spoločnosť, buďte dokonalé sami pre seba.

    Každá z vás je ako hviezda na nočnej oblohe. Každá z vás je jedinečná, žiarite svojim jedinečným svetlom. Všetky ste jedinečné, rovnako ako je jedinečná každá hviezda na nočnej oblohe. Uvedomte si, že ani tá najkrajšia hviezda na nočnej oblohe, na ktorej tak krásne žiary a ktorá vyzerá zdanlivo dokonale, dokonalá nie je. Ale prečo by chcela byť dokonalá? Je jedinečná a to je jej dokonalosť. Táto dokonalosť je v každej z nás, vy všetky ste dokonalé, vy všetky ste dokonalé vo svojej vlastnej jedinečnosti.

    Život je takej farby ako si ho namaľujeme.

    57600 sekúnd denne. Niektoré veci ovplyvníme, niektoré musíme prijať. To je život. Spoznávať tento svet je veľmi krásne a ešte krajšie je, ak urobíme radosť druhým. Často k tomu stačí malé gesto či drobnosť. Takej rannej káve pripravenej z lásky, sa nič nevyrovná.

    Naša posledná káva v starom byte

    Nemám všetko čo chcem, ale každý deň som vďačná za to čo mám. Majte pohodový víkend.

    Najkrajší darček aký môžete darovať je darček vyrobený z lásky. Nikdy neprestávaj robiť maličkosti pre iných. Niekedy tie malé veci zaberajú najväčšie miesto v ich srdci. Malé gesto lásky = veľká radosť duše.

    (6 fotiek)

    Nič neodkladaj na zvláštnu príležitosť. Každý deň žiješ zvláštnu príležitosť.

    Veľké veci sa nedejú každý deň, sú tu len drobné čriepky, pre ktoré si večer môžem povedať, že tento deň či týždeň bol fajn a stojí za to pamätať si z neho aspoň moment a aspoň na chvíľu.

    Nestrácajme čas hľadaním mimoriadnych zážitkov. Užívajme si každý deň všedný či sviatočný naplno.

    Tí, čo venujú pozornosť všedným dňom, objavia v nich magické okamihy. Môžu sa skrývať v dlho očakávanej snehovej nádielke, pri stavaní snehuliaka, vo chvíľach strávených s blízkymi ľuďmi, v tisíc a jednej maličkosti, čo sa nám zdajú všedné a stále rovnaké.

    Aj malé nenápadne drobnosti dokážu človeka urobiť šťastným. Niekedy k tomu stačí trošku snehu.

    Je potrebné si vychutnávať všetky životné okamžiky.

    tonka_puskasova
    Správa bola zmenená    3. nov 2017    

    Víkend je pred nami. Nie každý si môže vychutnať oddych a relax. Neznamená to však koniec sveta. Hovorí sa, že si treba vedieť vychutnávať každú chvíľu, ktorú máme možnosť tu byť. Nie vždy je to ľahké, ale nieje nemožné si život užívať, hoc len pri šálke káve, chutnom koláči, príjemnej prechádzke, dobre odvedenej práci...Doplnte si to svoje, čo vám robí radosť a užívajte každý okamih.

    Nie vždy si dokážeme povedať, že každodenné maličkosti stoja za veľkú pozornosť. Nie vždy svoju pozornosť dokážeme udržať naplno, aby sme všetky maličkosti vedeli vychutnať. Ale keď sa dokážeme ponoriť do dňa a byť naplno (alebo aspoň na dve tretiny 🙂 ), vždy to stojí za to. Tešme sa z maličkostí, potom veľké veci na seba nenechávajú dlho čakať…

    Pracovné tempo ustáva a pred nami je pekný víkend. Celý týždeň sme sa ponáhľali, aby sme všetko stihli. Urobte si cez víkend čas na sladké ničnerobenie, aspoň na chvíľku. Potešíte telo, dušu aj svojich blízkych.

    Nesmieme dovoliť aby sme pre hodiny a kalendáre zabudli, že každý okamžik života je zázrak.

    Každý deň, len tým, že vyšlo slnko a že ho môžeme vidieť, že sme ako tak zdravý a že máme kam ísť a s kým byť je veľkým darom a šťastím. Pohodový štart do nového týždňa prajem.

    Každý okamih roka má vlastnú krásu, obraz, ktorý nik do teraz nevidel a ktorý nik už viac nezočí. (R. W. Emerson) Preto, každý deň stojí zato aby sme si ho užili, vychutnali, niečo sa naučili, niekoho stretli či stratili či niekoho potešili milým slovom alebo úsmevom.

    To čo nazývame krásou netreba hľadať za horami za dolami. Krása je všade okolo nás.

    tonka_puskasova