tratatundra
24. aug 2022
1155 

Dovolenka aj pre rodičov

„Trinity - tam, kde si oddýchnete i vy, rodičia!” 
„Tvoríme spomienky na detstvo.”

Dve heslá, s ktorými sa stretnete na všetkých propagačných materiáloch siete hotelov Trinity. Mnoho z vás, rodičov, si povie, že je to pekná reklama, ale ťažko tomu veriť.

Rada by som vám však postupne bližsie predstavila koncept, ktorý k naplneniu vyššie uvedených cieľov smeruje.

Asi je vám jasné, že hotely siete Trinity si na koncepte BabyFriendly dávajú naozaj záležať. Vďaka tomu by si však zaslúžili tiež označenie ParentFriendly. Rodičom totiž odľahčia hneď na niekoľkých úrovniach.

1. Rodičia nemusia vymýšľať deťom program, program je už vymyslený a stačí si vybrať.

2. Žiaden z rodičov sa nemusí aktívne do animácií zapojiť, a tak v prípade programu, ktorý neumožňuje úplné ponechanie menších detí „na pospas” animátorom, si môžu dospeláci objednať drink či kávu a sledovať dianie z opodiaľ.

3. Detský svet MiniMe je už o level vyššie. Kým animácie umožňujú samostatnú účasť len pre väčšie deti, menšie deťúrence - od 4 rokov môžete nechať vo vypeckovanom detskom kútiku na ľubovoľný čas. Pod dohľadom vyškolených animátorov budú nielen v bezpečí, ale tiež bude postarané o ich program a pitný režim. Do sýtosti sa vyhrajú a v prípade, že ich to prestane baviť (čo sa nám nestalo), vám animátori zavolajú a môžete si po dieťa prísť.

4. A čo s menšími deťmi? Ak si chcete užiť wellness, či proste oddýchnuť aj od rodičovských povinností alebo plniť si tie manželské, hotely ponúkajú aj možnosť individuálneho Babysittingu. Služba je však spoplatnená a je treba si ju objednať vopred. Keďže bábätko ani batoľa nemáme, službu sme nevyužili, ale viem si predstaviť, že to môže byť veľká pomoc.

5. Pre mňa nesmierne veľkou devízou, ktorú hotely majú, je nesmierne bohatá ponuka jedál v rámci polpenzie na raňajky a večeru. Deti, aj tie najprieberčivejšie (jedno také doma mám), sa z chuti najedia a zlatým klincom je pestrý výber zeleniny a ovocia. Navyše, aj moji zelovocový nefanúšikovia si radi dali aj to, aby sa predviedli pred maskotmi, ktorí ich k tomu povzbudzovali pri všetkých raňajkách.

6. Zábava aj v zlom počasí. Mnoho rodín váha, či letnú dovolenku stráviť práve na Slovensku, kde riziko zlého počasia so stúpajúcou nadmorskou výškou priamo úmerne stúpa. Lebo: „Čo na hoteli?” Babyfriendly koncept v Trinity má odpoveď: „Čokoľvek.” Kino, MiniMe, Game Zone, Bazény… vlastne nie je dôvod sa obávať zlého počasia. Navyše, veľkorysé priestory kongresových sál ponúkajú možnosť celý animačný program premiestniť do interiérov. Takže slovo nuda sa v týchto hoteloch už dávno neskloňuje.

Nebudem vám tvrdiť, že rodičia svoje deti ráno odovzdajú animátorom a večer si ich vyzdvihnú (v prípade babysittingu tu je ale aj takáto možnosť), ale to ani nie je cieľ rodinných dovoleniek. Tento koncept hotelov priateľských k deťom i rodičom vám, rodičom, však dá priestor aj tráviť čas s nohami na stole, alebo, ak chcete, aj s rukou hore s vedomím, že čas bez vás si aj vaše deti dokonale užívajú. Masáže, wellness, sauny, spoločný bowling vo dvojici alebo len sladké leňošenie na hotelovej izbe… To všetko si môžete dopriať. Lebo aj rodičia si zaslúžia čas pre seba.

A čo animačný program?

Aktuálne, v letných mesiacoch, sa môžete v hoteloch Senec, Sitno a Atrium tešiť na naozaj nabitý program animácií.

Kompletný program pre jednotlivé hotely nájdete TU:

Animačný program Senec - leto 2022
Animačný program Sitno - leto 2022
Animačný program Atrium - leto 2022

Alebo v aplikácii Trinity.

#trinity

Nooooo.. my sme sa boli iba okúpať v Átriu, všetko fajn, aj sa mi pozdáva koncept, aj keď baby friendly hotely neznášam, ale práve tá ich ponuka že oddych aj pre dospelých ma trochu zaujala, aj malý sa zabavil.. tak som si pozrela ceny, a teda neviem, či pozerám blbo (môže byť), ale keď som zadávala parametre dvaja dospelý plus dvojročné dieťa na týždeň (u mňa dovolenka na pár dní nemá zmysel, vždy ideme min. na týždeň) tak mi hodilo takú cenu, že sa mi hlava mierne zatočila.. tak za toto by som už očakávala aj All inclusive, nie polpenziu.. ale ani vtedy neviem no... Snáď zle som videla či nepochopila ponuku. Preferujem dovolenky na Slovensku, mne sa viac páčia aj naše Tatry ako toľko ospevovane Zakopane a som toho názoru, že aj také centrum "obyčajných" Košíc vie byť tak krásne ako centrum hocijakého iného mesta inde v Európe, ale kebyže sme štvorčlenná rodina s väčšími deťmi, tak neviem neviem, či by sme tiež nenamierili severnejšie či južnejšie za hranice,alebo rovno letecky ešte ďalej... Žiaľ..

24. aug 2022

Začni písať komentár...

Odošli