tratatundra
    28. okt 2022    Čítané 2740x

    Bola to láska na prvý pobyt

    Vždy som mala veľký rešpekt pred výberom ubytovacích zariadení, pretože, prisznávam, nie raz som siahla vedľa. A na druhú stranu, ani 1000 pozitívnych recenzií nenahradí jedinú vlastnú pozitívnu skúsenosť. ALE! Ja sa už niekoľko mesiacov snažím ukázať vám, že pobyty v hoteloch Trinity naozaj stoja zato. Ako už isto viete, my sme si hotely zamilovali a vraciame sa a budeme sa do nich vracať aj naďalej. Ale čo sme si zamilovali najviac? Čo milujú naše deti? A čo my dospelí? Poďte si so mnou posvietiť na našich TOP 10 vecí v hoteloch Trinity.

    #10 Pre deti ako vyšité

    „Mami, pozri, dvierka pre trpaslíkov!" „Nie, miláčik, tie sú pre detičky ako si ty..." „Jeeeej, naozaj!" No, áno, naozaj. Dokonalosť sa skrýva v detailoch a malé ľahké dvierka, ktoré sú súčasťou štandardných veľkých dverí pre dospelých, sú niečím, čo by ste asi nečakali, ale vzhľadom k ich jednoduchej obsluhe pre deti, oceníte. Keď už je cesta na WC takzvane „len tak tak", dieťa vbehne na toaletu aj samo. Navyše, ten pocit, že pri budovaní hotela sa myslelo aj na drobcov, je neoceniteľný.

    #9 Neustále inovácie

    My dospelí sme veľmi ocenili, že sieť Trinity reaguje na podnety a naslúcha svojim klientom. Preto neustále inovujú a modernizujú nielen koncept v duchu ktorého fungujú, ale tiež priestory. Aktuálne prebieha rekonštrukcia v Hotelí Átrium, kde doplní dva pomalé a malé výťahy jeden veľkokapacitný. To znamená koniec čakaniu a každodenného fitka na schodoch.

    #8 Dokonalé lokality

    Všetky 3 hotely dokonale využívajú potenciál prostredia, v ktorom sa nachádzajú. Súkromná pláž pri Snečných jazerách, Nádherné výhľady na tatranské štíty a pešia dostupnosť električky aj zubačky a prekrásne výhľady na lesnatú krajinu priamo z bazéna a navyše kaskádovitý minigolf v Hoteli Sitno. Za nás má každý hotel veľmi osobité čaro práve vďaka ich polohe.

    #7 Privítanie ako pre kráľov

    Pri checkine v každom z hotelov malí aj veľkí dostanú welcome drink a niečo malé pod zub. Na naše deti to naozaj zapôsobilo a toto privítanie s nádychom luxusu často spomínajú ako jeden z TOP zážitkov z pobytov. A áno, aj mňa potešilo prosečko na nervy hneď pri vstupe.

    #6 Raj pre deti

    Prvok, ktorý rovnako ocenia aj rodičia, aj deti, je rozhodne MiniMe - detský svet, kde dokázali naše deti tráviť hodiny. Našťastie, deti od 4 rokov si toto malé veľké kráľovstvo môžu užívať bez rodičov a rodičia si tak môžu užívať čas pre seba.

    #5 Dokonalý relax

    Spomeniem aj služby, ktoré nie sú väčšinou v cene pobytov, ale stoja za každé utratené euro. Masáže. Hodinku pre seba som si dopriala v každom z hotelov a môžem zodpovedne prehlásiť, že takúto odmenu za plnenie každodenných povinností by si mal občas dopriať každý. Zrelaxovaná, ako vymenená... Tak som sa cítila po absolvovaní masáže. V Trinity majú dokonca vlastnú kozmetiku, ktorej vôňu si môžete sami vybrať z viacerých možností. Vyberiete si tiež intenzitu masáže a tiež hudbu, ktorú chcete pri masáži počúvať.

    #4 Vodný svet a wellness

    Každý z hotelov ponúka možnosť vyšantiť sa vo vode. Vo 4 Elements Aqua & Wellness alebo priamo v Aquaparku Senec. No a to sa naozaj oplatí. Vstup do vodných svetov je v cene pobytov a tak môžete kedykoľvek vhupnúť do bazéna, spraviť si súkromné preteky na tobogánoch, či využiť čas, kedy sú deti v MiniMe bez vás na saunovanie a ďalší level odpočinku.

    #3 Filmové večery

    Každý z hotelov má svoje vlastné kino, kde počas celého dňa bežia rozprávky každého druhu. Aj toto jedno z našich detí, pri opýtaní na naj zážitky spomína, ako jeden z naj. Kino len vo dvojici so staršou sestrou, popcorn a rodičia mali opäť čas pre seba. Nuž, kto by sa na takú službu sťažoval. Mnohí rodičia kino využili na podriemkavanie pri rozprávke, kým ich dieťa veselo vyzopávalo pukance. Nuž, každý si na tom našiel to svoje.

    #2 Všetko je o ľuďoch

    Ak mám zhodnotiť niečo, čo naozaj robí tieto pobyty nezabudnuteľnými, je to určite personál. Animátormi začínajúc, cez ľudí v reštaurácí, úžasného barmana v Lobby Bare v Senci, až po tety upratovačky. Aj (a možno predovšetkým) ľudia, ktorých počas pobytov stretávate, robia hotelom „meno". A v Trinity je vidieť, že ľudia, ktorých v hoteloch stretnete, robia svoju prácu srdcom a dávajú do nej všetko. Personál hotelov v nás zanechal naozaj dobrý dojem a tváre či mená mnohých z nich si budeme pamätať ešte dlho.

    #1 Kamaráti z Trinity

    Asi nikoho neprekvapí, že absolútna TOPka sú pre nás Kamaráti z Trinity. Každú jazdu autom nás sprevádzajú ich pesničky. Dobrú noc nám dávajú plyšové postavičky a sny strážia vankúšiky s ich podobizňami. Áno, od nášho pobytu v Trinity sú súčasťou našich životov a deti nimi žijú. Nie je sa čomu diviť, keď s nimi trávili celé dni. A fanúšikov majú aj v nás, dospelých.

    Toto a mnoho ďalšieho robí hotely zo siete Trinity jedinečnými a my sa do nich budeme určite radi vracať.

    PS: Mnohé sa pýtate, ktorý z hotelov je naj. Každý má svoje plusy a aj mínusy, ale za nás je určite naj Hotel Sitno.

    Aj by som zabudla… tento luxus vám musím ukázať. Takto megácky vyzerajú novučičké apartmány v Hoteli Átrium. Za mňa je to naozaj neuveriteľná šupa!!! Postupne sa budú podobne rekonštruovať aj ďalšie izby. 😍

    #trinity

    Už tento víkend FÍHA Tralala roztancuje a rozospieva Hotel SENEC!
    My sme si v #trinity Hoteli Átrium zažili atmosféru jej koncertu pred 5 mesiacmi. Vrelo odporúčam! Voľné izby stále v ponuke tu: 👉https://bit.ly/babieleto_fihatralala
    Ak však nemáte voľný celý víkend 7. – 9.10., môžete využiť možnosť zúčastniť sa len koncertu v sobotu 8. októbra o 16:30! ❤️💛💜
    Rezervovať svoj pobyt môžete priamo tu:
    V prípade, že máte záujem iba o vstup na koncert FÍHA Tralala, kontaktujte recepcia@hotelsenec.sk.

    Kto niekedy navštívil Hotel Atrium zo siete #trinity, určite mi dá za pravdu, že tento hotel, hoci je naozaj super, má jeden veľký nedostatok - VÝŤAHY. Na celý hotel sú dva - malé a pomalé. Na 6 poschodí a naozaj veľké množstvo ľudí je to žalostne málo. ALE! Mám pre vás novinku, ktorá žiaľ, prinesie zrejme nejaké-tie dočasné obmedzenia, v konečnom dôsledku však bude výsledok naozaj stáť zato!
    Od 8. októbra bude v hoteli prebiehať dostavba VEĽKOKAPACITNÉHO VÝŤAHU! 😊🧡 To je úžasná správa a na 100 % viem, že tento krok spríjemní pobyt a skvalitní služby v obrovskej miere! Za mňa palec hore za toto rozhodnutie!

    Oslavujete Halloween? Ak áno, tak máte jedinečnú príležitosť, osláviť ho naozaj "strašidlácky" v niektorom z hotelov zo siete Trinity!
    Zažite dobrodružný Halloween so Scooby DOO v Hotel SITNO👻, kúzelný Halloween v Hotel SENEC **** s aquaparkom🪄 alebo strávte halloweensky víkend v Draculovom apartmáne v Atrium Hotel, Nový Smokovec.🧛🏻
    Deti nezabudnuteľne strašidelný Halloween vždy s inou témou v sieti babyfriendly hotelov Trinity Hotels jednoducho zbožňujú… 👻
    Viac info o halloweenskych pobytových balíkoch 28.10. - 1.11. nájdete na webe jednotlivých hotelov. #trinity

    tratatundra
    30. sep 2022    Čítané 1195x

    Dovolenka mimo sezónu = TREFA DO ČIERNEHO

    Nenechajte sa zmiasť titulnou fotkou. Tie deti nie sú znudené. Sú, naopak, totálne KO. Celý deň si totiž užívali aktivity s animačným tímom v Trinity. Ale poďme po poriadku.

    Kto ma sleduje, zrejme zachytil, že už pár víkendových výletov sme s deťmi strávili v spoločnosti kamarátov z Trinity. Akcie to boli nádherné, úžasné. Hotel bol zakaždým plný detského smiechu, džavotu a áno, občas aj plaču hystérie. To ale k tým akciám pre deti patrí. A nie, nebudem sa tváriť, že moje deti medzi tými, čo sa ozývali chodbou s vreskotom: „Ja nechcem,” alebo „Ja chcem,” neboli. Ba čo viac, boli chvíle, kedy som mala chuť sa rozhliadnuť okolo seba a spýtať sa do pléna: „Neviete, koho sú?”

    Avšak my sme sa rozhodli zostať v hoteli Átrium aj po víkende. A to nielen preto, že sme si chceli užiť Tatry. Ale pretože sme boli naozaj zvedaví, ako to tam mimo tie rodinné víkendy vyzerá. A rozdiel bol badateľný vlastne ihneď. A poviem vám, deti si bežné dni v Trinity naozaj užili.

    null

    Bazén len pre nás? Nech sa páči

    Hoci sa hovorí, že to najlepšie na koniec, začnem tým naj. Napriek tomu, že v TOP termínoch je program naozaj rozmanitý a celé osadenstvo hotela sa bezpečne rozpŕchne po rôznych kútoch hotela, cez týždeň je v bazénoch ľudí citeľne menej. K večeru sme boli v bazénoch dokonca vo veľmi komornom počte (spočítali by ste všetky deti na prstoch jednej ruky). A to bol čas, kedy sme si kúpanie nesmierne užili. A užijú si ho nielen tí najmenší, ktorí sa bezpečne môžu hrať v malom bazéniku, ale tiež tie väčšie deti, ktoré sa dosýtosti vybláznia na tobogánoch bez vyčkávania v rade. V našom prípade, priznávam, to bolo šantenie na tobogáne pre všetkých! Cez týždeň v ktorúkoľvek dennú hodinu je to proste privátna kúpačka!

    Raňajky kráľov

    Menej hostí = komornejšia atmosféra aj v hotelovej reštaurácií. O nič však nie ste ukrátení, reštaurácia funguje ako hodinky a dokonca praženicu, volské oko či vajíčko natvrdo vám spravia na požiadanie čerstvé. A to ticho…

    Detské kráľovstvo

    Isto ste zachytili, že sme si nemohli vynachváliť detský kútik. A to v každom z hotelov zo siete Trinity Hotels & Resorts. Mimo tých najvyťaženejších termínov, kedy sa stalo, že bolo detí na jednu animátorku fakt priveľa, majú naozaj pridanú hodnotu. Deti od 4 rokov totiž v detskom kútiku môžete nechať a ísť do sauny, na masáž, či venovať sa iným príjemným kratochvíľam do dvojici s partnerom. Ja, keďže som bola zvedavá, ako to v tom Mini Me chodí, som sa ale obetovala, sadla si do rohu miestnosti a pozorovala som, čo sa bude diať. A diali sa veci…

    Vzhľadom na to, že cez týždeň je detí v hoteli naozaj menej, animátorky majú priestor sa im venovať tak inak… každému osobitne. Dokonca na požiadanie deťom namaľovali na tvár či ruku obrázok, aký si priali. Kreslili, hrali s nimi futbal, organizovali súťaže. A čo sa mi rátalo najviac, strážili pitný režim. A rodičia si zatiaľ užívali odpočinok - proste dovolenku, aby zvyšok dňa zase strávili všetci spolu a úžívali si spoločné chvíle. A verte, deti ani na moment neľutovali, že ich rodičia nechali v detskom kútiku. Naopak, väčšine sa nechcelo preč.

    A čo program cez deň?

    Animačný program pre deti funguje aj v bežné dni a tak si deti užijú program napríklad v Art Clube, vo Foodie či v kine, ale tiež lukostreľbu, či iné milé aktivity vonku i v interiéroch hotela. Animačný program dokonca prebieha aj v priestoroch vodného sveta. Nudy sa teda nemusíte báť.

    A čo iné hotely?

    Všetky hotely v sieti Trinity hotels & resorts sa môžu pochváliť unikátnym baby-friendly konceptom, ktorý sa v jednotlivých hoteloch výrazne nelíši. Ani pri pobytoch mimo hlavnú sezónu sa tak nemusíte vôbec obávať, že by si týždeň v Trinity ktorýkoľvek člen rodiny neužil. Veď nie nadarmo je heslom značky: „Tvoríme spomienky na detstvo!” My budeme na naše bobyty spomínať veru ešte dlho.

    #trinity

    tratatundra
    Správa bola zmenená    29. sep 2022    

    ✨SÚŤAŽ s Kamarátmi z Trinity!✨

    September je už skoro celý za nami. Leto už len v zahmlených spomienkach, Vianoce v nedohľadne...

    Tak som sa rozhodla, že jednej z vás spravím radosť. Spúšťam teda súťaž o merch Kamaráti z Trinity. V balíčku nájdete cestovnú tašku, vak, CD a pár maličkostí s motívom Kamaráti z Trinity. Ako sa zapojiť? Úplne jednoducho! Stačí ak dáte LAJK článku o Kamarátoch z Trinity ➡️ https://www.modrykonik.sk/blog/tratatundra/article/velki-kamarati-z-plysu-nw1lol/ a ste v hre!

    Súťažíme do 6.10.! Držím palce!

    #trinity

    Dámy a páni, mám tu pár kúskov z merchu Kamaráti z Trinity. Napríklad takúto cestovnú tašku a vak. Dáme o ne súťaž?

    #trinity

    Vonku 11, voda má 15.... Však, prečo sa nezohriať 🤣🤣🤣 Sitno je proste Sitno...

    #trinity

    tratatundra
    Správa bola zmenená    17. sep 2022    

    Kamaráti z Trinity oslávili 10 rokov a, povedzme, vo veľkom!

    Zachytili ste už ich prvý videoklip na Rik TV?

    Že nie? Tak určite striehnite! A ako ochutnávka aspoň pesnička, ktorá sa video spracovaniu môže tešiť. U nás už ide dnes asi po stýkrát. 🥴🤭 #trinity

    https://www.youtube.com/watch?v=uINfEiNRi0s

    Keď stráži tatino... Proste ho majú omotaného okolo prsta. A tak dnes na olovrant šrotovali hot-dogy zo Slovnaftky. (Tie milujú) Mamka to totiž dnes nestihla načas domov zo stretka v #trinity, na ktorom dohadovala súťaže pre vás. ☺️🤗

    Ja a minigolf. Nuž, my si nebudeme súdení. Modrina na píšťale, dopichaná od kríkov po hľadaní loptičky... Naopak, deti v pohodičke schovali loptičku na dve rany. Občas pochybujem, či sú vôbec moji. :D Každopádne, Adventure Minigolf v Sitne nemá chybu! A keď máte protihráča, ako som ja, máte postarané o zábavu na všetkých frontoch. Na mne sa bavili aj náhodní okoloidúci. (A ani sa im nečudujem.) Hrávate minigolf? Či klasický "veľký" golf?

    #trinity

    Mám tu pre vás pozvánku do Hotela Senec!

    Pozývame vás na veľkolepú narodeninovú oslavu Kamarátov z Trinity!🥳
    Príďte si užiť predĺžený víkend plný prekvapení pod taktovkou našich skvelých animátorov a oslávte s kamarátmi ich 10. narodeniny.💝
    Čo všetko vás 15. - 18. septembra čaká v hoteli Senec?
    ❤️ interaktívne aktivity a veľkolepá oslava narodenín so všetkými maskotmi Trinityhotels
    🧡 výroba torty a originálneho darčeku pre Kamarátov z Trinity spolu s animačným tímom
    💚 hudobné workshopy a príprava oslavy pre Kamarátov z Trinity
    Tanečný pochod reštauráciou a autogramiáda tvojích obľúbených maskotov
    💙 koncert Kamarátov z Trinity a cukríkový dážď s prekvapením
    💛 večera s maskotom, pyžamová párty s Čľupkom a Vlnkou, vytvor si nezabudnuteľnú selfie s Čľupkom
    💜 strihanie videí a streamovanie priamo z narodeninovej oslavy Kamarátov
    Okrem toho si každé dieťa do 12 rokov odnesie z narodeninovej oslavy parádnu tašku v merchi Kamaráti z Trinity ❤️

    #trinity

    tratatundra
    8. sep 2022    Čítané 1569x

    Veľkí kamaráti z plyšu

    Kopko, Svetluška, Skalko, Ozvenka, Čľupko a Vlnka.

    Partia kamarátov, ktorí sa nepochybne zaryjú vašim deťom do pamäte a vám do sluchovodov. Poznáte tie detské hviezdy v kostýmoch, ktoré v duchu miestami preklínate, ale pri vešaní bielizne si aj tak pohmkávate melódie ich najznámejších hitov? Tak títo šiesti veľkohlaví maskoti sa do vášho playlistu na dlhé nudné cesty určite rýchlo zaradia.

    Kto sú

    Kopko, Svetluška, Skalko, Ozvenka, Čľupko a Vlka sú maskoti hotelov zo siete Trinity hotels & resorts. Každá dvojica obýva jeden z hotelov a symbolizujú, čo je jednotlivým hotelom blízke, či pre oblasť, v ktorej sa nachádzajú, typické. Čľupko a Vlnka - sídliaci na Seneckých jazerách. Vodník a morská, či skôr jazerná, víla. On trošku desivý (veď, čo by bol za vodníka, keby nebol) a ona krásna a ligotavá. Dokonalá dvojica, ktorá omámi všetky deti. Skalka a Ozvenku nemôžete hľadať nikde inde, než pod Slavkovským štítom, v hoteli Átrium. Skalko horolezec a Ozvenka - hlas tatranských hôr, ktorý na nás kričí z diaľky. A pod Sitnom žije veselý baník Kopko s jeho kamarátkou a pomocníčkou Svetluškou.

    Avšak nie sú len obrázkami na pútačoch.

    Viac ako len „maskoti”

    Pre nás, ale aj pre našich hostí sú viac ako „len“ maskoti! Sú totiž KAMARÁTI Z TRINITY!” píše sa na webe jedného z hotelov. Fráza, poviete si, ale nie je to tak. Za jediný víkend tieto postavičky vašim deťom naozaj prirastú k srdcu. Nečudo. Vstávajú s nimi, vítajú ich pri raňajkách, sprevádzajú ich celým dňom pri aktivitách. Sú to vlastne takí veľkí plyšáci. Kedykoľvek sa objavia v priestoroch hotela, všetci ich musia hneď objať.

    Zaujímavosť: Ani jedného z nich nikdy nikto nepočul prehovoriť. Napriek tomu, ich všetci milujú! 

    Ba čo viac, samotní Kamaráti z Trinity majú svoj vlastný YouTube channel. A načo im je? Keďže nie sú žiadne Béčka, deťom nielen spríjemňujú pobyty v hoteloch, ale vydali už niekoľko pesničiek, s ktorými dokonca vystupujú na rôznych podujatiach a navyše, pokojne prídu aj na oslavu k vám domov. Kamarátmi vašim deťom nemusia byť len počas pobytu. A ako správny YouTuberi majú aj vlastný merch. To znamená, že malého plyšového Kopka, či Skalka, môžu mať so sebou vždy. Samozrejme, nechýbajú šiltovky, tričká, pastelky a mnoho mnoho ďalšieho. Nie je výnimkou, že práve o veci z merchu si deti počas pobytov môžu zasúťažiť, či ich na izbe čaká už pri príchode malá pozornosť. 

    Každý pobyt navyše spestrí táto hudobno-tanečná šestka večerným koncertom, na ktorom sa deti vybláznia, zatancujú si a unavené a šťastné vkĺznu večer do perín. 

    Nám dospelým sa to možno nezdá, ale pre deti sa v istom okamihom stanú najlepšími priateľmi, ktorí ich motivujú k jedeniu pri raňajkách, k výkonom pri športových hrách, aj s nimi prekonávajú svoje hranice, keď napríklad poprvýkrát zostávajú bez mamy samé v detskom kútiku MiniMe. Za mňa, ako rodiča, je toto nesmierne vydarený koncept a na slovenské pomery unikát. 

    Takmer by som zabudla, neodmysliteľnou súčasťou tohoto zgrupnutia je aj siedmy člen. Teda, lepšie povedané, členka. Kamarátka Nitka. Tá ako jediná rozpráva. Nemá plyšový kostým a je hovorcom tohto milého zoskupenia. Vysvetľuje deťom kroky, koncerty uvádza a aktívne do nich deti zapája. 

    Nikto ale nezadefinuje Kamarátov z Trinity lepšie, ako samotné deti. Tie moje si ich zamilovali. Absolútne. Dcérka o nich dokonca chcela napísať ročníkovú prácu. (Žiaľ, potrebovali sme trochu vedeckejšiu tému, hoci je len prváčka, takže jej to neprešlo.) To asi hovorí samé za seba, ako veľmi sú u nás populárni. Odkedy sme sa vrátili z víkendu v Hoteli Átrium, dokola sa ma pýtajú, kedy zase pôjdeme do Skalkovho domčeka. A to je dôkaz, že koncept Kamarátov z Trinity naozaj funguje.

    tratatundra
    Správa bola zmenená    25. aug 2022    

    Máte doma fanúšikov Spievanky a Zahrajka a neviete, ako stráviť posledný prázdninový víkend?

    Posledné 4 izby k dispozícii na Fantastický pobyt s hudobným duom SPIEVANKOVO!🎼
    Vychutnajte si s deťmi predĺžený víkend v malebnom prostredí Štiavnických vrchov a preneste sa s nami do rozprávkového sveta Spievanky a Zahrajka v hoteli Sitno.
    💚 hotelsitno.sk/pobytovy-balik-pobyt-so-spievankovom
    Ako to vyzeralo, keď minulý rok Spievankovo roztancovalo SITNO?
    #spievankovo #babyfriendly #hotelsitno #trinity

    tratatundra
    24. aug 2022    Čítané 1155x

    Dovolenka aj pre rodičov

    „Trinity - tam, kde si oddýchnete i vy, rodičia!” 
    „Tvoríme spomienky na detstvo.”

    Dve heslá, s ktorými sa stretnete na všetkých propagačných materiáloch siete hotelov Trinity. Mnoho z vás, rodičov, si povie, že je to pekná reklama, ale ťažko tomu veriť.

    Rada by som vám však postupne bližsie predstavila koncept, ktorý k naplneniu vyššie uvedených cieľov smeruje.

    null

    Asi je vám jasné, že hotely siete Trinity si na koncepte BabyFriendly dávajú naozaj záležať. Vďaka tomu by si však zaslúžili tiež označenie ParentFriendly. Rodičom totiž odľahčia hneď na niekoľkých úrovniach.

    1. Rodičia nemusia vymýšľať deťom program, program je už vymyslený a stačí si vybrať.

    2. Žiaden z rodičov sa nemusí aktívne do animácií zapojiť, a tak v prípade programu, ktorý neumožňuje úplné ponechanie menších detí „na pospas” animátorom, si môžu dospeláci objednať drink či kávu a sledovať dianie z opodiaľ.

    3. Detský svet MiniMe je už o level vyššie. Kým animácie umožňujú samostatnú účasť len pre väčšie deti, menšie deťúrence - od 4 rokov môžete nechať vo vypeckovanom detskom kútiku na ľubovoľný čas. Pod dohľadom vyškolených animátorov budú nielen v bezpečí, ale tiež bude postarané o ich program a pitný režim. Do sýtosti sa vyhrajú a v prípade, že ich to prestane baviť (čo sa nám nestalo), vám animátori zavolajú a môžete si po dieťa prísť.

    4. A čo s menšími deťmi? Ak si chcete užiť wellness, či proste oddýchnuť aj od rodičovských povinností alebo plniť si tie manželské, hotely ponúkajú aj možnosť individuálneho Babysittingu. Služba je však spoplatnená a je treba si ju objednať vopred. Keďže bábätko ani batoľa nemáme, službu sme nevyužili, ale viem si predstaviť, že to môže byť veľká pomoc.

    5. Pre mňa nesmierne veľkou devízou, ktorú hotely majú, je nesmierne bohatá ponuka jedál v rámci polpenzie na raňajky a večeru. Deti, aj tie najprieberčivejšie (jedno také doma mám), sa z chuti najedia a zlatým klincom je pestrý výber zeleniny a ovocia. Navyše, aj moji zelovocový nefanúšikovia si radi dali aj to, aby sa predviedli pred maskotmi, ktorí ich k tomu povzbudzovali pri všetkých raňajkách.

    6. Zábava aj v zlom počasí. Mnoho rodín váha, či letnú dovolenku stráviť práve na Slovensku, kde riziko zlého počasia so stúpajúcou nadmorskou výškou priamo úmerne stúpa. Lebo: „Čo na hoteli?” Babyfriendly koncept v Trinity má odpoveď: „Čokoľvek.” Kino, MiniMe, Game Zone, Bazény… vlastne nie je dôvod sa obávať zlého počasia. Navyše, veľkorysé priestory kongresových sál ponúkajú možnosť celý animačný program premiestniť do interiérov. Takže slovo nuda sa v týchto hoteloch už dávno neskloňuje.

    Nebudem vám tvrdiť, že rodičia svoje deti ráno odovzdajú animátorom a večer si ich vyzdvihnú (v prípade babysittingu tu je ale aj takáto možnosť), ale to ani nie je cieľ rodinných dovoleniek. Tento koncept hotelov priateľských k deťom i rodičom vám, rodičom, však dá priestor aj tráviť čas s nohami na stole, alebo, ak chcete, aj s rukou hore s vedomím, že čas bez vás si aj vaše deti dokonale užívajú. Masáže, wellness, sauny, spoločný bowling vo dvojici alebo len sladké leňošenie na hotelovej izbe… To všetko si môžete dopriať. Lebo aj rodičia si zaslúžia čas pre seba.

    A čo animačný program?

    Aktuálne, v letných mesiacoch, sa môžete v hoteloch Senec, Sitno a Atrium tešiť na naozaj nabitý program animácií.

    Kompletný program pre jednotlivé hotely nájdete TU:

    Animačný program Senec - leto 2022
    Animačný program Sitno - leto 2022
    Animačný program Atrium - leto 2022

    Alebo v aplikácii Trinity.

    #trinity

    POZOR SÚŤAŽ! Na FB Trinity Hotels & Resorts práve prebieha súťaž o merch Kamarátov z Trinity. Nájdete v ňom napríklad aj takéto podarené postavičky. 😍 Skúste šťastie tu: https://tinyurl.com/yrz6fw8u

    #trinity

    Kamaráti z Trinity oslavujú narodky a vy môžete byť pri tom. My sme ich oslavu absolvovali a poviem vám, doživotný zážitok majú nielen deti. ☺️ Mrknite na web a zarezervujte si svoj pobyt! 15. -18.9. tentokrát v hoteli Senec. ☺️

    https://hotelsenec.sk/pobytovy-balik-10-vyrocie...

    #trinity

    tratatundra
    Správa bola zmenená    9. aug 2022    

    FANFÁRY prosím! Súťaž o dvakrát dva vstupy do seneckého SAI Wellness máme úspešne za sebou! Šťastie sa tentokrát usmialo na @nelly91 a @nancy666. Srdečne gratulujem! Ozvem sa vám do IP.

    Čoskoro sa môžete tešiť na ďalšie súťaže o atraktívne ceny od Trinity!

    Všetkým ktoré ste sa zúčastnili, posielam aspoň srdiečka pre radosť. 🙂

    #trinity

    Využite posledné hodiny súťaže o dva vstupy do SAI Wellness. Dnes si síce oslavujem ja, ale obdarujem dve z vás
    https://www.modrykonik.sk/blog/tratatundra/message/kedze-dovolenky-su-predovsetkym-o-oddych-fi0hz5/

    #trinity

    tratatundra
    1. aug 2022    Čítané 1746x

    Krajina, ktorá má všetko. Stačí to objaviť. + SÚŤAŽ

    Obdobie dovoleniek je v plnom prúde. Cesty zaplnili po strop naplnené autá smerujúce na juh, oblohu križujú desiatky lietadiel plných dovolenkárov. Áno, dva roky zákazov a uzavretých hraníc v ľuďoch vyvolali akúsi potrebu cestovať za ne. V podstate sa nie je čomu čudovať. No nezabudnuteľnú dovolenku môžete zažiť aj na Slovensku. Ja vám ponúkam niekoľko dôvodov, prečo zostať v našej krásnej slovenskej zemi. A to napriek tomu, že som tiež týždeň strávila v slaných vodách Iónskeho mora, z čisto terapeutických dôvodov.

    1. Faraónova pomsta, cestovateľská nevoľnosť a iné nepríjemnosti

    Začnem dnes z ostra, pretože moja najčerstvejšia dovolenková spomienka je úzko spätá s toaletou a čiernym uhlím. Nuž, chceme alebo nie, taká je realita a osídlenie baktériami v „exotike” nemusí sadnúť každému. A hoci nepijete vodu z kohútika, môže sa stať, že sa zdravotným ťažkostiam nevyhnete. A stráviť pobyt pri mori v posteli, poťažmo na porcelánovom tróne, to nechcete. Nie je vylúčené, že sa vám niečo podobné stane aj na Slovensku, ale je to ďaleko menej pravdepodobné. Navyše, nie je nič ľahšie ako zbehnúť do lekárne a kúpiť známe lieky. Horšie to je, keď sa cudzokrajnej magistre snažíte rukami-nohami vysvetliť, ako veľmi zle vám je. (Podobnosť s realitou nie je náhodná, spomienka na prvý júlový týždeň je totiž u mňa stále živá.)

    zdroj: pexels.com

    2. Letoviská na prasknutie

    Verte, či nie, Slováci nie sú jediný národ, ktorý sa pod vplyvom opatrení proti pandémií cítil odrezaný od sveta. Osuška na osuške, ležadlá pri bazéne „zarezervované” od skorého rána, keď vy, ako správni dovolenkári, ešte sladko spíte. Tie na pláži za šialený poplatok, ktorý dosť pokrivkáva v pomere cena-výkon. Taká je realita dnešných dní. Navyše veľký dopyt, aj zvyšovanie cien všetkého, na čo si spomeniete, tlačia ceny do astronomických výšok. A to vrátane letiskových a palivových poplatkov.

    3. Hory, pamiatky, pláže

    Možno to vyznie pateticky, ale všetky krásne veci v sebe nesú kus patosu. To sú fakty. A naša malá krajina je krásna! Rozmanitá, proste ideálna pre dovolenku. Máme veľhory. Ten, kto miluje horskú turistiku a rád sa v lete schladí, by určite nemal vynechať pobyt v Tatrách. Máme aj bohaté prírodné a kultúrne dedičstvo. Milovníci pamätihodností, miest, ktoré dýchajú históriou, si tiež prídu na svoje. Mnoho utešených miest na Slovensku proste musíte navštíviť! Boli ste už napríklad v Banskej Štiavnici?

    A komu na Slovensku chýba more, nezúfajte. Až takmer 50 000 km má riečna sieť Slovenska. Len vo Vysokých Tatrách nájdeme 175 plies. Minerálna voda vyviera zo 1470 prameňov. A to nehovorím o množstve prirodzených aj umelých vodných nádrží. O turistické strediská na brehoch vodných plôch, ani o pláže dostupné širokej verejnosti na Slovensku proste nemáme núdzu.

    Vedeli ste, že Hotel Senec má na brehu Seneckých jazier vlastnú pláž dostupnú len pre hotelových hostí?

    4. Podporíte podnikanie, infraštruktúru aj cestovný ruch na Slovensku

    Cestovný ruch na Slovensku sa pomaly zdvíha z popola, avšak na to, aby rozvinul svoje krídla naplno, potrebuje predovšetkým nás, domorodcov. A aj preto, aby to cestovný ruch mal ľahšie a dovolenky boli pre ľudí dostupnejšie, od 1. januára 2019 prišiel do platnosti zákon o rekreačných poukazoch. Tie si môžete uplatniť len na pobyty v rámci Slovenska. Predstavujú príspevok až 55 % z celkovej výšky výdavkov v hodnote maximálne 275 €. To znamená až 550 € na dovolenku pre rodiny, kde obaja rodičia pracujú vo firme s viac ako 50 zamestnancami viac ako 2 roky.

    5. Nepotrebujete poznať cudzie jazyky

    Občas sa stane, že na zahraničnej dovolenke delegát nie je po ruke. Ak vtedy neovládate angličtinu, či miestny jazyk, tak buďte radi, ak dôjde len na milé trapasy. Neznalosť jazyka vás totiž môže dostať aj do poriadnej šlamastiky. Na Slovensku sa vám to zaručene nestane. A čo viac, všetkým budú rozumieť aj vaše deti. A ak by sa teda aj niekde zatúlali, cestu k vám určite bez problémov nájdu. Rovnako sa nemusíte obávať, že by nerozumeli animátorom a z animačného programu na hoteli nemali nič.

    TIP: Animačné programy sú po celé leto v hoteloch siete Trinity absolútne peckové! „Animačný program v hoteloch siete TRINITY neznamená len návštevu animátora dvakrát denne pri bazéne. Je to celodenná zábava. Čakajú na vás jogové rána, zábavné hry a aktivity počas celého dňa, súťaže, koncerty maskotov, bubnová šou, penové párty, tvorivé kreatívne dielne, mobilné planetárium, či kúzelníci. Prosto zábava za každého počasia,“ hovorí Iveta Petrušová, manažérka animačného tímu a dodáva: „Každý hotel má navyše svoje vlastné kino Mediatro, v ktorom premietame deťom rozprávky. Taktiež si rodičia môžu spolu s deťmi niečo ukuchtiť v našom kulinárskom štúdiu Foodie spolu s našimi šéfkuchármi a nebude chýbať ani voda! Veľa vody v našom Aquaparku a vodných svetoch 4 Elements“. 

    6. Máme čo ponúknuť

    Slovensko sa proste oplatí precestovať. Máme tu, okrem mora, z každého rožku trošku. Vrátane tropických teplôt, ak na nich počas dovolenky trváte. Ak, naopak, nie, skryť sa pred nimi môžete do jaskýň, schladiť v plese… Miestna gastronómia síce nie je exotická, ale určite sa oplatí navštíviť salaš či kolibu a pochutnať si na čerstvých miestnych delikatesách. Ak ste z juhu, neodoláte podtatranským haluškám, severania naopak na juhu určite musia skúsiť „halászlé” alebo pravý maďarský paprikáš či perkelt. Dovolenka na Slovensku môže byť jednoducho plná spoznávania a vyrovná sa tej zahraničnej.

    Tak čo? Kde strávite vy vašu letnú dovolenku?

    ______________________________________________

    A keďže dovolenky sú predovšetkým o oddychu, pripravili sme si pre vás spolu s Trinity hotels & resorts SÚŤAŽ o dvakrát dva vstupy do SAI wellness a pre vašich drobcov merch Kamarátov z Trinity.

    Zapojte sa do súťaže o tento balíček pre mamičku a deti. SÚŤAŽ NÁJDETE TU.

    Zdravíme vás z Akvaparku Senec! V rámci ubytovania v Hoteli Senec máte vstup voľný. 😍 Myslím, že ja dnes odtiaľto deti nedostanem. 🤣🤣🤣

    #trinity

    Facebooková súťaž s Trinity je v plnom prúde! Mrknite aj vy: https://www.facebook.com/178388552220044/posts/...

    #trinity

    Dnes som bola TU! Hotel Senec aka centrála celej siete Trinity. A viete čo? Budeme súťažiť! O naozaj hodnotné ceny! Sledujte ma, aby vám nič neuniklo! Bude to totiž VEĽKÉ!!!
    #trinity

    Milé dámy, absolvovali ste niekedy pobyt v niektorov z hotelov Trinity? Prosím, podeľte sa o svoju osobnú skúsenosť a pomôžte ďalším mamičkám pri výbere dovolenky na Slovensku. Páčilo sa vám? Dajte o tom vedieť. Samozrejme, dajte vedieť aj v prípade, ak bolo niečo, čo by bolo možné zo strany Trinity zlepšiť.

    Svoje recenzie môžete pridávať tu: https://www.modrykonik.sk/recenzie/trinity-hotels-resorts/

    Vyberte ten „svoj" hotel, kliknite na Napíš skúsenosť a podeľte sa o svoje hodnotenie.

    Dajte hotelu 1-5* a vymenujte plusy a aj mínusy, ktoré váš pobyt mal.

    Na konci prázdnin vyberiem tri z vás, ktorým pošlem malý daček z merchu Kamarátov z Trinity.

    #trinity