tratatundra
30. sep 2022
1195 

Dovolenka mimo sezónu = TREFA DO ČIERNEHO

Nenechajte sa zmiasť titulnou fotkou. Tie deti nie sú znudené. Sú, naopak, totálne KO. Celý deň si totiž užívali aktivity s animačným tímom v Trinity. Ale poďme po poriadku.

Kto ma sleduje, zrejme zachytil, že už pár víkendových výletov sme s deťmi strávili v spoločnosti kamarátov z Trinity. Akcie to boli nádherné, úžasné. Hotel bol zakaždým plný detského smiechu, džavotu a áno, občas aj plaču hystérie. To ale k tým akciám pre deti patrí. A nie, nebudem sa tváriť, že moje deti medzi tými, čo sa ozývali chodbou s vreskotom: „Ja nechcem,” alebo „Ja chcem,” neboli. Ba čo viac, boli chvíle, kedy som mala chuť sa rozhliadnuť okolo seba a spýtať sa do pléna: „Neviete, koho sú?”

Avšak my sme sa rozhodli zostať v hoteli Átrium aj po víkende. A to nielen preto, že sme si chceli užiť Tatry. Ale pretože sme boli naozaj zvedaví, ako to tam mimo tie rodinné víkendy vyzerá. A rozdiel bol badateľný vlastne ihneď. A poviem vám, deti si bežné dni v Trinity naozaj užili.

Trinity Hotels & Resorts

V Trinity hotels tvoríme spomienky na detstvo.

Bazén len pre nás? Nech sa páči

Hoci sa hovorí, že to najlepšie na koniec, začnem tým naj. Napriek tomu, že v TOP termínoch je program naozaj rozmanitý a celé osadenstvo hotela sa bezpečne rozpŕchne po rôznych kútoch hotela, cez týždeň je v bazénoch ľudí citeľne menej. K večeru sme boli v bazénoch dokonca vo veľmi komornom počte (spočítali by ste všetky deti na prstoch jednej ruky). A to bol čas, kedy sme si kúpanie nesmierne užili. A užijú si ho nielen tí najmenší, ktorí sa bezpečne môžu hrať v malom bazéniku, ale tiež tie väčšie deti, ktoré sa dosýtosti vybláznia na tobogánoch bez vyčkávania v rade. V našom prípade, priznávam, to bolo šantenie na tobogáne pre všetkých! Cez týždeň v ktorúkoľvek dennú hodinu je to proste privátna kúpačka!

Raňajky kráľov

Menej hostí = komornejšia atmosféra aj v hotelovej reštaurácií. O nič však nie ste ukrátení, reštaurácia funguje ako hodinky a dokonca praženicu, volské oko či vajíčko natvrdo vám spravia na požiadanie čerstvé. A to ticho…

Detské kráľovstvo

Isto ste zachytili, že sme si nemohli vynachváliť detský kútik. A to v každom z hotelov zo siete Trinity Hotels & Resorts. Mimo tých najvyťaženejších termínov, kedy sa stalo, že bolo detí na jednu animátorku fakt priveľa, majú naozaj pridanú hodnotu. Deti od 4 rokov totiž v detskom kútiku môžete nechať a ísť do sauny, na masáž, či venovať sa iným príjemným kratochvíľam do dvojici s partnerom. Ja, keďže som bola zvedavá, ako to v tom Mini Me chodí, som sa ale obetovala, sadla si do rohu miestnosti a pozorovala som, čo sa bude diať. A diali sa veci…

Vzhľadom na to, že cez týždeň je detí v hoteli naozaj menej, animátorky majú priestor sa im venovať tak inak… každému osobitne. Dokonca na požiadanie deťom namaľovali na tvár či ruku obrázok, aký si priali. Kreslili, hrali s nimi futbal, organizovali súťaže. A čo sa mi rátalo najviac, strážili pitný režim. A rodičia si zatiaľ užívali odpočinok - proste dovolenku, aby zvyšok dňa zase strávili všetci spolu a úžívali si spoločné chvíle. A verte, deti ani na moment neľutovali, že ich rodičia nechali v detskom kútiku. Naopak, väčšine sa nechcelo preč.

A čo program cez deň?

Animačný program pre deti funguje aj v bežné dni a tak si deti užijú program napríklad v Art Clube, vo Foodie či v kine, ale tiež lukostreľbu, či iné milé aktivity vonku i v interiéroch hotela. Animačný program dokonca prebieha aj v priestoroch vodného sveta. Nudy sa teda nemusíte báť.

A čo iné hotely?

Všetky hotely v sieti Trinity hotels & resorts sa môžu pochváliť unikátnym baby-friendly konceptom, ktorý sa v jednotlivých hoteloch výrazne nelíši. Ani pri pobytoch mimo hlavnú sezónu sa tak nemusíte vôbec obávať, že by si týždeň v Trinity ktorýkoľvek člen rodiny neužil. Veď nie nadarmo je heslom značky: „Tvoríme spomienky na detstvo!” My budeme na naše bobyty spomínať veru ešte dlho.

#trinity

Začni písať komentár...

Odošli