1 / 1
    3. aug 2022

    My sme boli na Colours od Ostrava,bolo mega😍.Bolo tam veľmi veľa detí,aj malilinkych -cca4mes v kočíku,stanovami neďaleko nás a boli super.Festival od stredy-nedele.Nabuduce berieme aj našich chalanov Stanové mestečko bolo mimo festivalu,všetci dodržiavali nočný kľud,veľa záchodov, spŕch,mikrovlnky,kanvice, chladničky.Uplna topkova pohoda..

    3. aug 2022

    Nie, mám malé deti. Teda aspoň mne prídu malé na festival ( 4 a 1r. ) Syna by to ako ho poznám nebavilo a dcéra? Uff tá by bola totálne z toho rozhodená a teda by som aj oľutovala že som niekam išla 😀

    A my? Sami nemáme možnosť skrz deti, takže suma sumárum, volíme iné aktivity a výlety 😀

    3. aug 2022

    Nikdy som na festivale nebola a tak rada by som sla. Deti mam mensie (2.5r a 6r), aj doma by to zvladli bez nas, ale moj muz vobec nechce ist a keby aj siel, tak viem ze by sa nezabaval a teda ani ja 😒. Mozno sa mi raz podari ist s niekym inym.

    3. aug 2022

    Na takychto festivaloch byvaju aktivity aj pre deti /koncerty, miesta, kde sa prebavia, aj miesta, kde ich na urcitu dobu zabavia same/. My sme boli na Pohode, a zvladli. Ale Pohoda uz nie /akceptovana by bola len v pripade, ze by tam este bola nejaka mega topka z 90-tych rokov. inak sa mi zda mega predrazena, a nepaci sa mi prepojenie s politickou scenou/. Zaujal nas Colours of Ostrava /hlavne hudobnym vyberom. Je mi luto, ze sme ju tento rok nestihli/.

    3. aug 2022

    Ak to doma zvažujete a celkom sa vám táto myšlienka pozdáva tak to skúste s deťmi 👍🏻🙂 napr tuto v ČR bežne chodia ľudia na festivaly aj s deťmi, častokrát vidím na fotkách aj kočíky s miminkami. Vela mojich známych a kolegov z prace chodi na Colours of Ostrava 🙂 a mne sa tiež pozdáva myšlienka ísť tam s deťmi 👍🏻🙂..

    3. aug 2022

    @pecatica ahoj, škoda,že ste neboli teraz,bolo super.Ale dúfame,že budúci rok bude a bude dobre obsadenie a hneď sme tam.

    Inak ,areál Vítkovíc bol neskutočný ❤️

    4. aug 2022
    Autor komentár zmazal

    Táto žena bola neuveriteľná 🍀😉

    4. aug 2022

    @zabka1124 - tu sme videli vtedy na Pohode, ked sme boli. A areal je tam, kde je aj U6?

    4. aug 2022

    Update zo Szigetu (včera som prišla)….do budúcna, tento festival podľa mna absolútne nie je vhodný pre deti, ale že vôbec! Nič babyfriendly tam nebolo…navyše tam bolo nenormálne prasno (ľudia chodili poobede už s respiratormi) a aj tých pár deti čo som tam videla, tak mi ich popravde bolo dosť ľúto 🙃

    14. aug 2022