1 / 1

    Boli sme opakovane, roky za sebou. Ale tento rok, pomer výkon cena jednoducho už podľa mňa nevýhodný. Ceny išli nehorázne hore, upratovanie na svoje rezervy, konkrétne ukrajinské upratovačky, katastrofa. Animátori,jedlo parádne. Musí vyjsť počasie, inak škoda tých vonkajších aktivít.

    26. máj 2022

    @sasa1983 My sme tento rok boli prvýkrát a naozaj sme nemali veľké očakávania. Preto sme boli maximálne prekvapení. V pozitívnom zmysle slova. A ano, chytili sme nádherné počasie...

    26. máj 2022

    @tratatundra my sme boli v rokoch 2017-2021 2 krát ročne minimálne.

    26. máj 2022

    @tratatundra robis im reklamu tak uz vacsi blud, ako ze si nemala velke ocakavania napisat nevies?

    27. máj 2022

    chodíme každý rok do Sitna aj Senca , ale čo už chcú tento rok za ceny sa mi oplatí ísť na all inclusive na dovolenku do Turecka.

    27. máj 2022

    @veronikastrickova Prečo? Je to moja reálna skúsenosť. A hlavne, píšem, že sme boli maximálne prekvapení, čo znamená, že pobyt v konečnom dôsledku, predčil naše očakávania. Veď keď keď sa chystám niekam na dovču, neviem, čo ma čaká a moje očakávania nič nevypovedajú o kvalite služieb, ktoré mi nakoniec rezort ponúkne.

    27. máj 2022

    @michluc Žiaľ, momentálne tiež riešim dovolenku pri mori, keďže sme alergici a to more je pre nás vykúpením, ale ceny šli do astronomických výšok snáď všade a pre 4-člennú rodinu je to drahota všade. :/ Ak tam chcem navyše vyžitie pre deti, ako je tu, v Trinity, tak sa nedoplatím.

    27. máj 2022

    @tratatundra tak preco pises popise, ze sa pobyt vyplati, ked sama ppotom pises, zeby si sa nedoplatila u nich. Realna recenzia je vzdy lepsia ako pisat ake je vsetky super. Hmmm ked to robia ine, tak ich zniest zo sveta idu.

    27. máj 2022

    @veronikastrickova Pozor, ja som napísala, že sa v zahraničí nedoplatím, ak chcem dovolenku pre 4 a také vyžitie pre deti, aké je v Trinity.

    27. máj 2022

    @tratatundra áno, ale v zahraničí je istota, že bude teplo. Pri Sitne je to aj v lete 50:50, ak prší a je zima, bývajú letá kde je naozaj v Štiavnických vrchoch v júli 20st Max, tak vonku sa nedá nič. Vtedy je to risk že to bude škoda peňazí.

    27. máj 2022

    @sasa1983 aj take sme zazili v Senci a to tam este nebol detsky kutik , 4 dni sme sa prenudili lebo vnutri v aquaparku milion ludi , s detmi sme tam nemali sancu sa okupat. A vnutri aktivity nic moc v hoteli ,pre mensie deti vobec nic.

    27. máj 2022