tvorivedeti_sk
31. mar 2016
8 

Tvorivedeti.sk

Kurzy
Naše kurzy zďaleka nie sú len o maľovaní, kreslení a plastelíne. S rodičmi a deťmi budeme skúmať vodu (v letných mesiacoch), zistíme čo dokážu farby, spoznáme veľa „modelovacích hmôt“, budeme pracovať s pieskom, a pritom spoznáme naše telo či zvieratká, a naučíme sa pesničky, krásne rytmické riekanky či hry. Budeme maľovať aj v stoji aj v sede. Občas nám bude síce stačiť len farebný papier, štetce či lepidlá, ale deti u nás dostanú veľmi často možnosť vyskúšať si maľovanie a kreslenie na všetky možné materiály (nechajte sa prekvapiť), a vyrobia si niečo, s čím sa budú môcť aj ďalej hrať, alebo si vyzdobiť izbičku. Zahráme sa spolu hru – takú, aby zodpovedala veku detí.

Po každej hodine podľa záujmu, pokiaľ deti nebudú unavené, môžu ostať na spoločné čítanie rozprávky. Jedno stretnutie bude trvať 1 až 1,5 hodiny, podľa veku detí a témy. Niektoré hodiny budú prebiehať formou exkurzie „v teréne“. Kurzy budú podľa záujmu v doobedňajších hodinách pre deti, ktoré sú doma, a poobede pre deti navštevujúce MŠ.

Zhrnutie:

Chápeme, že každý rodič dnes obracia každý peniaz, preto Vám dávame možnosť prísť na prvú hodinu, a pokiaľ nebude podľa vašich predstáv a rozhodnete sa nepokračovať v kurze, nebudete platiť žiadne kurzovné. (info v časti Kurzy na www.tvorivedeti.sk)

Naše výhody:

•pracujeme s bezpečnými materiálmi, ekologickým lepidlom, dbáme na výber pomôcok
•práca je veľmi rôznorodá, dostaneme sa aj k zaujímavým materiálom či kreatívnym predmetom, aké sa bežne v tvorivých dielňach nepoužívajú pre ich vyššiu cenu
•hodina nebude len o tvorení, ale aj o fungovaní v kolektíve, trénovaní jemnej motoriky, naučíme sa rytmické riekanky, budeme spievať aj hrať podľa témy tvorenia
•časť hodín bude prebiehať formou exkurzie
•mamičkám ponúkneme na záver kávu a detičkám čítanie rozprávky

Začni písať komentár...

Odošli