twinflame
29. feb 2016
70 

Pravidelná týždenná predpoveď (nie len) tarotu zo skupiny Medzi nebom a zemou

Všeobecné tendencie – čo sa má stať sa stane. Tento týždeň očakávajme podstatné zvraty. Riešenia sú na dosah. Dochádza k uvoľneniu nahromadenej energie a napätia. Zmeny, ktoré boli dlhšie vo vývoji, tento týždeň dosiahnu svoj vrchol a prinesú konečné a podstatné zmeny. Zmeny sa budú týkať hlavne myslenia a postojov.

Vzťah

Bolesť odchádza. Bolesť rozliehajúca sa v našom srdci sa potrebuje dostať na povrch aby bola preliečená a mohla odísť. Slová mierené priamo na naše ego sú jednou z ciest ako vytiahnuť staré nánosy bolesti z našich sŕdc. Na prvý pohľad bolestivé zásahy do našich citov sú vyťahovaním bolesti na povrch. Eckhart Tolle radí nestotožňovať sa s bolesťou, stačí ju pozorovať. Keď od nej získame odstup, nastupuje liečenie a potom veľká úľava. Bolesť odchádza. Tento týždeň vyplávajú na povrch malé tajomstvá medzi partnermi.

Práca

Žneme úrodu po predchádzajúcej práci. I keď je obdobie žatvy ešte ďaleko, naša malá súkromná žatva na pracovnom poli si našla miesto už teraz. Môže prísť slovné ocenenie našej práce alebo nečakané finančné ohodnotenie predchádzajúcej energie venovanej práci. Prekvapenie to bude príjemné a prinesie nový impulz do pracovného poľa. Prichádza obdobie zasievania nových semienok nápadov a dielčej mravenčej práce.

Zdravie

Potreba venovať sa zdraviu je čoraz naliehavejšia. Uvedomujeme si vlastnú zodpovednosť za naše zdravie. Mlieko bolo kedysi považované za tekutinu zdravia. Jeho zloženie ale viac nie je to čo bývalo. Obmedzením príjmu mlieka predídeme zahlieňovaniu. Náhradou mlieka kvôli vápniku môže byť napr. mak alebo sezam. Kilá, ktoré sa mnohé z nás nalepili počas zimy sa pýtajú dole. Pohyb je zázrak. Čím viac sa hýbeme, tým menej máme chuť jesť. Diéty sú výzva no pohyb je cesta. Zhodením pár kg uľavíme svojmu telu do takej miery, že sa nám odvďačí lepším rytmom srdca, nadľahčeným pocitom a perspektívne predĺžením života.

https://www.modrykonik.sk/group/2096/

kiezby :D

29. feb 2016

jaj take prijemne predpovede 🙂 a co volby koncom tyzdna?

29. feb 2016

@dazdovka uff, na politiku som ešte nevykladala.

29. feb 2016

@twinflame je to ťažké? Dnes som bola na mestskom úrade zistiť, prečo nám neprišlo oznámenie o voľbách a teda, že na zozname sme a voliť môžeme ísť, ale ja som stále nerozhodnutá, ktorú z 3 strán, ktoré u mňa pripadajú do úvahy, by som mala vybrať... Nech neprepadne môj hlas...

29. feb 2016

Začni písať komentár...

Odošli