valuskova
29. apr 2013

Moje výtvory- TORTIČKY SVADOBNÉ !

waaaaaw 🙂

29. apr 2013

nádhera

29. apr 2013

naaaaaaaaaaadhera skutocne 🙂 aj ja by som chcela takto vediet robit torticky :( mna teraz caka v juni urobit torticku pre dcerku k 2.narodeninam,no som zvedava,co sa mi nakoniec podari.hlavnesa bojim toho marcpanu,alebo potahovania samotneho.vedela by si mi nejako poradit,ako na to?alebo aka hmota na potahovanie je najlepsia aj pre zaciatocnicku?s ktorou sa bude dobre pracovat?videla som v obchode marcipan tehlicku,rozmyslam,ze kupim z toho par baleni,no ako laik vobec neviem,ci je to dobra hmota.alebo nejaka rada,ako si ju doma urobit lepsiu a jednoduchsiu?dakujem 🙂

29. apr 2013

nádhera........šikovnica,-)

29. apr 2013

Ďakujem 🙂🙂🙂...

29. apr 2013

@zuzana323 Tiež som vždy túžila robiť krásne marcipánové tortičky, no nevedela som ako na to. Od februára som nezamestnaná takže mám času, tak som začala gooooogliť na nete. Podarilo sa, našla som a skúšala. Ťuk na stránku TORTY OD MAMY ! Je SUPER ! Všetko o marcipáne- fondáne som sa naučila tam. Nikdy som nekúpila a ani nekúpim marcipán-tehličku v obchode. Je toho málo, veľmi drahé a snehobielu nikdy nespravíš. Tiež nekupujem v cukrárskych obchodoch hotové hmoty v kýblikoch, aj to je dosť peňazí-hoci sú dobré. TAKŽE robím si takzvanú MMF hmotu, všetko som robila doteraz len s nej. Je to najlacnejšie, spravíš si sama koľko potrebuješ, je krásne biela...mne úplne vyhovuje. Je to s penových cukríkov MARSCHMALLOOW- bielych. Keď chcem farebné odtiene farbím gelovkami. Dajú sa kúpiť aj farebné cukríky modré, ružové, žlté...potom máš fondán - poťahovaciu hmotu taj farby. Takže kukni, ak náhodou nebudeš niečo vedieť rada ti napíšem postup. Treba len skúšať, skúšať, skúšať... ako ja. 🙂🙂🙂

29. apr 2013

váááááááv nádhera

29. apr 2013

10 klobúkov dole pred takou prácou 🙂-Prenádhernééé 🙂

29. apr 2013

parada....je to krasne......

29. apr 2013

🙂🙂🙂 vďaka

29. apr 2013

@valuskova super,dakujem krasne za radu 🙂 fakt si sikulka 🙂 o tych marschmallow cukrikoch som uz pocula,len som presne nevedela,ako sa to z nich robi,co sa tam este do toho dava a aky je postup,ci sa to rozpusti na priamom ohni,alebo vo vodnom kupeli... ale fakt nadhrene su tie torticky,na to,ze vravis,ze si zacala od februara,klobuk dolu ozaj ! 🙂

29. apr 2013

Ďakujem....tie marschmalloow cukríky sa rozpúšťajú v mikrovlnke. Vytri misku cerou (inak sa ti prilepia), daj balíček cukríkou (100g), pridaj trošku tuhej cery(tak tenký plátok) a 1PL pomarančovej šťavy. Daj rozpustiť do mikrovlnky na 2-3 min. ale každých 15-20 sek. vyber a premiešaj (dôležité !! ináč spravíš karamel!). Potom do toho pridaj 300-400g práš. cukor a vypracuj ako kysnuté cesto. Ak sa veľmi ťahá pridaj cukor, ale zase nemôže byť veľmi tuhé. Musíš vyskúšať a sama na to prídeš. Potom už len podsypávať SOLAMYLOM a vyvaľkať 0,4mm plát a potiahnuť tortičku. Držím palec, nech sa ti vydarí a dcérka bude spokojná. 🙂🙂🙂

29. apr 2013

waw,nádhera 🙂

2. máj 2013

Veru tak nadhera Inka dakujeme veľmi pekne za tortu bola najkrajšia na svadbe mala som dosť keď som ju zbadala a aj jakub . Ešte raz . Ďakujeme.

13. máj 2013

@martinkka19 Aj ja ďakujem. 🙂 🙂 🙂

13. máj 2013
3. jún 2013

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

9. sep 2013