Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    velvet9
    16. aug 2019    Čítané 217x

    Som spokojná !

    Ahojte, toľko šťastia som mala, opäť som bola vybratá na testovanie kozmetiky vďaka Modrý koník testuje. Testovala som kozmetiku Yves Rocher z rady Sebo Végétal. Yves Rocher mám rada a používam už dlhšiu dobu, ale táto rada Sebo Végétal bola novinka nie len na trhu, ale aj pre mňa!

    Prvý som vyskúšala gél z radu Sebo Végétal. Je určený na mastnú až zmiešanú pleť. Príjemne vonia a pleť je dokonalo čistá a hladká. Používala som ho večer po odlíčení a ráno pri rannej hygiene. Za mňa určite odporúčam aj pre mladé dospievajúce slečny, kde sa pleť začína mastiť. Celá táto rada Sebo Végétal obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň čistí.

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim efektom som aplikovala na vatový tampón. Nanášala som na pleť vždy večer a niekedy aj ráno len tak, na osvieženie pleti. Príjemne vonia a osvieži. Pred použitím treba pretrepať aby sa zmiešala spodná usadenina, ktorá ale nie je vada, práve naopak 🙂 

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti: krém mal ľahkú textúru a výborne sa aplikoval a pomerne rýchlo aj vstrebal. Pleť som malá hebkú a vypnutú. Používala som ho ale len večer, lebo mi robil zváštne ako keby žmolky a neviem si predstaviť, dať si na to make-up. Ale pre slečny, ktoré sa ešte nemaľujú, bude fajn aj ráno.

    Antioxidačné obnovujúce sérum sa mi naozaj veľmi zapáčilo. Vďaka praktickému baleniu sa ľahko aplikuje. Natiahnete do pumpičky stlačením a potom kvapnete na tvár. Ja som používala hlavne na zónu T - čo je čelo a nos, kde sa mi najviac mastí pleť. 

    Som rada, že som mohla testovať práve kozmetiku Yves Rocher, ktorá mi je sympatická tým, že sa snaží chrániť životné prostredie a používa prírodne materíaly a recykluje obaly. Vďaka za túto skúsenosť.