veron_dorusincova
6. mar 2019
256 

FRED&FLO testovanie

Ahojte! 

Pred nedávnom som sa prihlásila do testovania Fred&Flo produktov a vybrali si ma. Veľmi ma to potešilo, pretože kozmetiku testujem rada, ešte viac ma baví fotenie, a tak som mala možnosť spojiť príjemné s užitočným. 

Na začiatku upozorňujem, že môj názor nie je nikým a ničím ovplyvnený. Som mama skoro 3-ročného Olivera, ktorý mi s testovaním pomáhal a myslím, že si to aj užil 🙂

Tesco prišlo na trh s produktami vhodnými pre našich najmenších, s hravými obalmi a za dobré ceny. My sme dostali v balíku plienky (číslo 4), dva druhy vlhčených obrúskov, púder a krém na zapareniny, šampón, vatové tampóny a vatové guľôčky. 

Hneď na začiatku napíšem, že PLIENKY sme darovali Oliverovmu malému kamarátovi Jurkovi, ktorý sa narodil ako predčasniatko (700 g). Maminka Katka sa potešila, a keďže Jurko priberá “ako z veľkej knihy”, o chvíľu plienky využije. Takže plienky hodnotiť nebudem. Poslala som im aj tie vatové guľôčky (100 ks za 1,99 eur).

Čo sme si s Oliverom veľmi obľúbili bol ŠAMPÓN s jemnou vôňou, ktorý obsahuje  prírodné výťažky z harmančeka a nechtíka a pšeničné bielkoviny. Šampón, ktorý neštípe v očiach, má tekutejšiu konzistenciu, ale naopak, hustejšiu penu. Ja, ako mama, oceňujem jemnú vôňu produktu. 500 ml za 2,70 eur (cena je cez eshop platná do 24.3.2019, inak stojí 3,39 eur)

+ jemná vôňa 

+ veľké balenie za dobrú cenu

+ bez obsahu farbív, minerálnych olejov a PEG

+ vhodný na citlivú pokožku

 - nenašla som

Otvorili sme aj detský PÚDER s olivovým olejom a alantoínom. Chcela som otestovať čo najviac produktov, ale po testovaní ho posúvam pre malého Jurka. Predsa len - púder som používala, keď bol Oliver bábätko a teraz skôr využijem krém. Púdru ale tiež nemôžem nič vytknúť. Hravé balenie ukrýva prášok s jemnou vôňou. 100 g za 1,35 eur (cena je platná cez eshop do 24.3.2019, inak je cena 1,69 eur)

+ jemná vôňa

+ priaznivá cena

 - nenašla som

Po šampóne ma nadchol KRÉM na zapareniny. Ja mám rada krémy, ktoré ostávajú po natretí na pokožke v tenkej vrstve a chránia tým zadoček dieťaťa. To znamená, že pri ďalšom prebalovaní tam ešte tenká vrstva krému bola. Krém je veľmi hustý, s obsahom mandľového oleja, pantenolu, aloe vera a oxidu zinočnatého. 150 ml za 2,39 eur (cena je platná cez eshop do 24.3.2019, inak je za 2,99 eur)

+ pre citlivú pokožku

+ bez PEG, farbív a minerálnych olejov

+ konzistencia produktu a jeho funkčnosť

 - nenašla som

Ďalším testovaným boli VLHČENÉ OBRÚSKY. My sme dostali balenie modrých - klasické obrúsky, perfektné pri prebaľovaní, na rúčky a ústa (ak nie je po ruke voda). Vlhké tak akurát a neparfumované. A potom sa k nám dostalo (dosť kontroverzné) žlté balenie obrúskov 🙂 A ja som si ich zamilovala. Sú úplne iné ako to modré balenie a vlastne aj úplne iné ako bežné vlhčené obrúsky iných značiek. Sú pevnejšie, ale zároveň jemné ako taká mäkká bavlnená handrička. Ja som si potom dokúpila v Tescu ešte ďalšie balenia. Dosť sa riešila vôňa. Oni nie sú parfumované, ale ten "pach" vlastne vytvára zloženie ingrediencií. Mne to nevadilo, ale verím, že vôňa je veľmi špecifická záležitosť. Našťastie Tesco má v portfóliu viac druhov vlhčených obrúskov Fred&Flo, takže si vyberie naozaj každý. Ďalšia vec, ktorá sa riešila, a podotkol to aj môj muž, je ťažšie otváranie. Ale viete čo? Mne to vyhovuje. Nie raz sa mi stalo, že mi Oliver všetky obrúsky z balenia povyťahoval a naspäť to už jednoducho nebolo možné napchať. Obrúsky vyschli a boli nepoužiteľné. 

Modré vlhčené obrúsky (72 ks/1,39 eur)

+ cena 

+ funkčnosť
+ s výťažkom z harmančeka a aloe vera

 - nenašla som

Žlté vlhčené obrúsky (54 ks/1,39 eur)

+ multifunkčnosť (pre dieťa, aj do domácnosti)

+ nevysušujú, hydratujú pokožku (obsahujú hydratačné mlieko)

+ 100% bavlna

+ obsah aloe vera

 - nenašla som

V testovaní máme ešte stále vatové tampóniky (50 ks za 1,19 eur), ktoré som využila pre seba na odličovanie. A pretože je Oliver v štádiu odúčania od plienok, ale sem tam sa podarí ešte nehoda, tak to riešim práve tými tampónmi - namočím pod vodou, vyžmýkam v ruke a utriem zadok. Hotovo! Tyčinky do uší (60 ks za 0,49 eur) balené v škatuľke s praktickým uzatváraním tiež využívame denno-denne. Čistíme si nimi uši my dospelí, ale aj Oliver. Jediné mínus tých paličiek je, že sú na špičke trošku tvrdšie. Ale zas všade sa píše, že by sa tie paličky hlboko do uší aj tak pchať nemali, takže to je tiež taká diskutabilná vec. My sme spokojní. 

Chcem ešte raz touto cestou poďakovať Modrému koníku a Tescu za možnosť testovať produkty Fred&Flo. Ostávame verní vlhčeným obrúskom, šampónu a krému na zapareniny. 
- ceny som pozerala cez e-shop Tesca

#test_fredandflo

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli