To, co vari Remy, je Confit Byaldi.
To, co varim ja, je "obycajne" ratatouille:
"Klasické ratatouille sa pripravuje tak, že zelenina sa nakrája na veľké kúsky a potom sa dlho dusí na panvici. V Confit Byaldi je zelenina nakrájaná na tenké plátky, dusená v rúre a podávaná s vinaigrette. Confit Byaldi je reinterpretáciou tradičného roľníckeho jedla podľa Michela Guérarda. Okrem iného je vynálezcom nouvelle cuisine – reinterpretácie tradičných a známych jedál"
nie je pisane v recepte nahodou krájať nožikom ,pripadne krájačom ???? Nie sekerou s rozbehom 😂😂👍
@mooonika1975 1. Mala som paradajky býčie srdce ktoré na tenko nepokrajas...2. nabudúce budem vedieť🤪3.aj tak to budem jesť sama tak mi to je jedno,budem piecť o 10-15min dlhšie...neriešim....
Veď keď Ego to ochutnal tak si spomínal na mamičkino a to teda boli tiež poriadne kúsky :D už je na tebe či to nachystas ako mamička alebo ako potkan (šefkuchar) :D :P
@veronicka88
@nikelca vieš čo,neriešim.pecene zalanina,ako pečená zelenina....ja si zajtra k tomu udusim ešte šampiňóny....
@mooonika1975 ja dúfam,že si moju odpoveď nepochopila že útočník,oki?úplne normálne❤️
@veronicka88 veď to mala byť sranda, takže zbytočne rozpisovanie, ja to chápem dokonale😝
@mooonika1975 oki oki🤪nevedela som kto je aj druhej strane🤣🤣🤣🤣chápeme sa....
@natalka13 dusila som hodinu,všetko sa scvrkli na polovičnú hrúbku....myslím že to bude jedle minimálne ako príloha....
@veronicka88 moj to vola leco😃
@natalka13 však to v princípe aj je☺️

Ja krajam na struhadle tie pruzky, nech su take jemnejsie 😂