Problém bude asi v rúre? Alebo nepiekla si ho príliš rýchlo? Myslím, tým pri vysokej teplote?
Nam do roboty nosili cheescaky,sme ich predavali a vzdy mi pekar povedal,že tie čo puknu su najlepšie ☺️ z 10 ich bolo 7 puknutych.Kaslat na to,na chuti to nemeni 😉
@amplituda presne tak! chutil super, ale návšteve som sa hanbila ponúknuť :D takže sme vyjedali postupne...to pečenie je vždy také otázne, raz to vyzerá úžasne a potom takáto prasklina...ale hlavne, že sa zjedol 🙂
@larsen práveže som piekla dlho a pri nižšej teplote....a to som ho nepiekla prvý raz. práveže asi tretíkrát, ale tentoraz zrazu vyskočil rýchlo nahor a potom silno praskol....ale chutný bol :D
@hubena2211 super vďaka hneď sa cítim lepšieeee 🙂
@veronikaeco aspon ste sa nemuseli delit s navstevou 😀
piekla si ho v plechu s vodou? ja vzdy zabalim formu dokladne do alobalu, vlozim do plechu, nalejem trosku vody a peciem tak. vtedy by prasknut nemal, aspon tak som sa docitala ;)
@amplituda pravda!!! :D
@dominika_c vďaka za tip!!! 🙂 určite vyskúšam 🙂
@veronikaeco rado sa stalo 🙂
Aj mne zvykne niekedy popraskat. Zvyknem dať naň ovocie a zaliať želatínou 😉 dokonale maskovanie 😉
@livuska124 super tip 🙂 ja som zaliala čokoládou, aby som to zamaskovala, fungovalo to :D len mi čokoláda zaplnila aj tie medzery, takže chvíľami bol koláčik extra čokoládový :D
@veronikaeco presne, aj čokoláda, alebo akákoľvek poleva je super... hej do tých medzier vojde viac, ale nevadí, polevy nie je nikdy dosť 😁
@livuska124 presne tak :D rozšírene povedané, sladkého nie je nikdy dosť :D
@livuska124
@veronikaeco a tie kusky s najviac polevou su top 🙂
@amplituda juuuuj ja tak milujem sladké :D
@amplituda presne tak 😁
@veronikaeco hadaj čo som práve dojedla ..... poriadny kúsok cheescake-u 😝
@livuska124 takto ma trápiť! :D zajtra musím niečo upiecť znova :D
Tiez sa mi obcas "zadari", neviem cim to je, niekedy je cheesecake ako z knizky a niekedy iba chutný 😀