icon
1 / 1
avatar

Mne pridu ako zhorene...

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

Mne tiež ako píše
@amel . Ale možno len zlá fotka, niekedy farbu fotoaparát nevie dobre zachytiť.

Odpovedz
7. máj 2023
avatar
veva87
autor

Su take bledohnede, nevyzeraju zhorené ale ďakujem

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

@veva87 ndmaju byt bledohnede.Maju byt snehovo biele .
Bud vysoka teplota,alebo boli dlho v rure.Sneh,ked sa dlho susi,sa drobi ako prach.

Odpovedz
7. máj 2023
avatar
veva87
autor

Vždy robíme takto do hneda, mam tak zafixované ze pavlovky sa pečú, nie sušia...

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

@veva87 ak si dala biely cukor,tak maju byt biele,inak su prepecene

Odpovedz
7. máj 2023
avatar
veva87
autor

@lulipu skusim teda ako len na 110..lebo v recepte bolo zohriať na 160 a hneď stiahnut na 110. Tak to robim... ďakujem snad sa už podaria

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

@veva87 pavlovka sa suší a nie pečie
Ak zhnedne tak je príliš vysoká teplota alebo sú tam proste dlho
To že sa rosypaju len znak toho že sú naozaj až moc presušené
Popraskanie môže byť sposobene tiež tým alebo zle vymixovanym snehom
Ocot a škrob v snehu by mal zaručiť to že vnutry budú také akoby nedopečené (nie suché)
Ja som robievala pavlovky na 110°C a sušila aspon 2 hodinky 🙂

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

Ja pavlovky max na 75 stupňov... 🤷‍♀️

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

@veva87 nie,nie....

Odpovedz
7. máj 2023
avatar
veva87
autor

No uz budem vedieť, ďakujem všetkým. Idem skúsiť znova.

Odpovedz
7. máj 2023
avatar

@nika_val podla mna sa pavlovka pecie, pusinky susia

Odpovedz
7. máj 2023