Pozývame Vás na stretnutie, kde sa dozviete viac o živote detí v Keni, o terénnej práci, o výstavbe knižnice pre deti chudobných rybárov o tom čo sa nám spoločne s našimi darcami podarilo za rok 2013. Stretnutie sa bude konat v KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava - 17.12. - 18.00. Budeme sa na Vás veľmi tešiť! https://www.facebook.com/events/675739802466493/

    Pozývame Vás na stretnutie, kde sa dozviete viac o živote detí v Keni, o terénnej práci, o výstavbe knižnice pre deti chudobných rybárov o tom čo sa nám spoločne s našimi darcami podarilo za rok 2013. Stretnutie sa bude konat v KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava - 17.12. - 18.00. Budeme sa na Vás veľmi tešiť!
    https://www.facebook.com/events/675739802466493/

    Tak ako kazdy rok mozete obdarovat deti v nudzi v case Vianoc. Staci, ak si objednate MASAI naramok v akejkovek farbe alebo hematitove SRDIECKO v hodnote 7 eur.(postovne v tomto pripade nehradite). Vytazok poputuje na nakup dobrot a hraciek pre nase deti.
    Produkty najdete na tomto linku 🙂
    http://viacnezsperk.skvelyshop.sk/najdene-produ...
    http://viacnezsperk.skvelyshop.sk/najdene-produ...
    Pripadne mozete priamo zaslat akukolvek sumu na nas ucet a ako VS uvedte 888. O vyske vyzbieranej sumy Vas budeme priebezne informovat.
    Dakujeme

    Od zajtra navazame do centra potravinovu pomoc pre vsetky nase deti, aby mohli stravit pekne Vianoce a uziť si prazdniny.
    Okrem toho pripravujeme distribuciu navysenej potravinovej pomoci aj pre nase deti v Tanzanii.Od januara zase zacina distribucia skolskych uniforiem a skolskych potrieb pre vsetky skolopovinne deti. Mladsie deti, ktore este nechodia do skoly, miesto uniformy dostanu extra pomoc vo forme vitaminovych kasi a vitaminov.

    Na web stranke najdete PRIRUCKU PRE PODPOROVATELOV, ktora obsahuje odpovede na casto kladene otazky. Prirucka je spracovana podporovatelkou, ktora mala tak ako Vy mnozstvo otazok, a ktore nakoniec spracovala do e booku. Verime, ze prirucka sa Vam bude pacit Dakujeme podporovatelke za skvelu pracu