vive
5. jún 2022
334 

🍼 Nutrilon PROfutura Cesarbiotik 2 💙🤍

💙 Určite každá mamička chce pre svoje ratolesti, pre svoje milované detičky, len to najlepšie. Ako inak, však ? 😉 So správnou a kvalitnou výživou je potrebné začať a venovať výberu produktov, už v útlom veku dieťatka. V uplynulom období sme mali možnosť testovať novinku na trhu - pokračovacie mliečko pre bábätká od Nutrilonu. Mliečko je prvotne určené a vytvorené pre bábätká, ktoré sú narodené cisárskym rezom. Detičky sa narodili sekciou, a preto je veľmi potrebné podporiť správny vývoj imunitného systému už od začiatku.
Možnosť testovať túto novinku, mliečko Nutrilon ProFutura Cesar Biotik 2, ma preto hneď zaujala. Jednak svojim top zložením, obalom s jasným a zrozumiteľným popisom produktu a vhodnosťou pre detičky narodené cisárskym rezom. Mliečko č. 2 je pokračovacie dojčenské mliečko určené pre bábätká vo veku 6-12 mesiacov, ktoré nemôžu byť dojčené. 🍼👶🏼💙🤍👧🏼🍼 veľmi oceňujem inovatívne zloženie produktu, bez obsahu palmového oleja, s pridanými probiotikami a prebiotikami a v neposlednom rade aj zložkami na skvelú podporu imunitného systému - potrebné vitamíny, minerály, aj Omega-3 (ALA a DHA) a Omega-6 (ARA),zložky, ktoré aktívne pôsobia na normálny vývoj mozgu a nervovej činnosti u našich bábätiek.

💙🎁Balenie:

Veľmi sa mi páči aj samotné balenie mliečka Nutrilon. Všetko je prehľadné - zloženie, rozpis a pomer jednotlivých zložiek v mliečku, spôsob a pomer dávkovania - jednoduché použitie. Páči sa mi aj odmerka priložená k mliečku, aj jej umiestnenie vnútri je veľmi praktické. Len malá poznámka k tomu - uvítali by sme väčšiu plochu na zarovnanie nabratého mliečka v odmerke.

🍼 Chuť je skvelá, jemná, mliečko sa rýchlo rozpustilo a dcérke veľmi chutí, žiaden problém s trávením sme nepostrehli, čo je fakt super.

👶🏼👧🏼💙 Spokojné dieťatko = spokojná mamička. 😊👍💙

Ďakujeme za túto skvelú možnosť otestovať toto mliečko. Sme veľmi spokojní, odporúčame. 💙🍼🤍

#test_cesarbiotik  #recenzia 

#recenzia_cesarbiotik14

Začni písať komentár...

Odošli