vive
    4. okt 2020    

    #test_verbena2
    Verbena má v ponuke aj tieto cukríky s extraktom z rastlín, a to príchuť šalvia, šípka či levanduľa s čučoriedkou. Skvelo chutia, nemajú silnú prenikavú mentolovú chuť, takže si myslím, že si každý nájde tú svoju obľúbenú príchuť. Cukríky Levanduľa sú príjemným prepojením sladkastej chute čučoriedok s upokojujúcou levanduľou. Levanduľa pomáha pri zmiernení napätia a stresu, má dezinfekčné účinky a priaznivo pôsobí na dýchacie cesty. Čučoriedka priaznivo ovplyvňuje tráviacu a vylučovaciu sústavu, napomáha prečisťovať krv. Toto spojenie je vynikajúce.
    Šípky majú priaznivý účinok na činnosť cievneho systému, znižujú cholesterol v krvi a sú aj silným antioxidantom.
    Príchuť šalvia - ako je už známe, šalvia je všeliek, má viacero pozitívnych účinkov. Medzi tie naj by som spomenula antibakteriálny a antiseptický účinok, je skvelým pomocníkom pri bolestiach hrdla a zápalu ďasien, uvoľňuje organizmus, ukľudňuje.

    Všetky príchute sú navyše okrem extraktov zo vzácnych rastliniek, obohatené aj obsahom Vitamínu C. Je super mať pár vždy po ruke, či vo vrecku, v kabelke alebo len tak v aute pre prípad potreby 🙂 Nám chutia celej rodinke a čo vám ? Ktorá príchuť je vaša obľúbená ? Kedy najčastejšie siahate po cukríkoch s vitamínom C a výťažkami z rastliniek ? V tomto jesennom období sú určite vhodné pre každého, príjemne osviežia a navyše skvelo chutia a plusom je vitamín C 🙂🍀