weronkaa
26. sep 2019
335 

Štýlovo a kvalitne s LINDEX!

Tak a je čas zhrnúť naše LINDEX testovanie!

Keď som uvidela testovanie značky LINDEX, povedala som si "Vau"! Táto značka je pre mňa jedna najlepšia z najlepších, čo sa oblečenia pre detičky týka. Pravidelne v Lindex nakupujem dcérke pyžamká, tričká, legínky... no naozaj všetko. Práve preto som skoro vyskočila z kože, keď som sa dozvedala, že nás na toto testovanie vybrali. Naozaj chcem veľmi pekne poďakovať a úprimne ste ma veľmi potešili.

Po pár dňoch som už v ruke držala naše poukážky v hodnote 60 € a mohla som vyraziť na nákupy! Nakupovať som bola v Nitre, kde práve prebiehala otváračka prerobenej Lindex predajne. Pri tejto udalosti som mohla využiť zľavu 25 % na celý nákup. Ako sa hovorí "Bola som v správny čas na správnom mieste" :D

A teraz, čo vybrať z toľkých krásnych vecí!

Dorotka bude mať 2 roky, ale je taká drobučká, takže som rovno vyštartovala po veľkosti 80.

Ako prvé ma zaujali biele šaty s lískami, síce s krátkym rukávom, ale tak krásne!! Nemohla som ich tam nechať. Šaty majú vpredu pár gombíčkov a Dorotke sedia výborne. Počas jesene prehodíme cez ne svetrík a outfit je na svete.

Horčicová farba je teraz v kurze, preto nemôže chýbať ani u nás v šatníku. V tejto farbe som vybrala ďalšie šaty, tentokrát už s dlhým rukávom. Na konci rukávov majú gumičku, čo sa mne osobne veľmi páči 🙂

Ja a nekúpiť niečo ružové? Neexistuje :D Pásikávé ružové šaty, presne podľa nášho vkusu. Dorotku veľmi rada a často obliekam do ružovej, preto som ani teraz nemohla odísť z predajne bez ružového kúsku.

K týmto trom šatám mi ešte chýbali pančušky alebo legínky.

Pančušky v bielej farbe bola jasná voľba, tie sa hodia ku všetkému. Vzala som ešte jedny krásne pančušky s obrázkami na kolienkach. Pančušky z Lindexu milujeme a každú jeseň/zimu ich kupujeme, pretože ich kvalita je výborná a sú protišmykové 🙂

Legínky som vybrala v jesenných farbách, jedny horčicové a druhé bordové. Dorotka nosí legínky prakticky každodenne a tieto sú neskutočne pohodlné.

Na záver som chcela dodať toľko, že všetko Lindex balvnené oblečenie je vyrobené z recyklovateľných materiálov, 100 % organické a navyše má certifikát GOTS.

Nakupovať oblečenie v Lindex má kopec výhod. Napríklad ich zľavu 3za2 milujem, vždy túto zľavu využívam na pyžamká. Lindex oblečenie rastie do slova s deťmi a o kvalite týchto štýlových kúskov ani nehovorím. Pre nás jednoznačne TOP značka detského oblečenia. ❤

Ako ste vy spokojní so značkou Lindex? Nás jednoducho očarila ❤

#test_lindex2   #recenzia

Milujem ju, je zial pre nas trosku drahsia, ale odkedy mam dcerku obcas, obcas, tam nieco kuzelne pre nu uchmatnem. (ale napr v auguste som tam uchmatla plavky za 18e miesto 40!!!!! Pre seba, uplne nahodou, nezvyknem mavat taketo stastie)

28. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli