www_originalnehracky_sk
5. dec 2019
153 

Prečo kupujeme drevené hračky?

Myslím si, že drevené hračky majú pre deti mnoho výhod. Azda najdôležitejšou je, že učia Vaše deti veci, ktoré ich iné hračky nenaučia. Je to klasika, ktorá zažíva veľký návrat – práve tým, že deti vzdelávajú, podporujú ich fantáziu a zabezpečia zábavu na dlhé hodiny. Toto sú podľa mňa dôvody, prečo je drevo ten najlepší materiál.

Dôvod č. 1: Drevené hračky sú stabilné
Drevo je trváci materiál, a preto ho deti tak ľahko nezničia. V porovnaní s plastovými hračkami a hračkami z iných materiálov je drevo trvanlivý materiál. Toto je sčasti zapríčinené tým, že mnohé drevené hračky sú čiastočne alebo úplne ručne vyrobené.

Dôvod č. 2: Drevené hračky sú inšpiratívne
Drevené hračky sú jednoduché. Samé o sebe nemajú žiaden zvuk či svetelné efekty, ktoré sa môžu pokaziť. Nepreťažujú tak detské zmysly hlukom a svetlom, ale inšpirujú dieťa, aby použilo svoju fantáziu na hru. Čo to znamená? Že dieťa potrebuje zapojiť svoj intelekt a predstavivosť počas hry a nie je len pasívny prijímateľ informácií. Tento druh hry podporuje kreatívny, sociálny, emočný a verbálny vývoj dieťaťa. Jeho myslenie a argumentačné schopnosti sú tiež posilnené pri hre.

Dôvod č. 3: Drevené hračky sú udržateľné
Chcete mať o niečo viac ekologickú domácnosť? Začnite s hračkami Vašich detí a naučte ich byť viac ekologicky zodpovedným. Väčšina drevených hračiek sa vyrába pomocou trvalo udržateľných lesníckych metód a rýchlo rastúcich stromov.

Dôvod č. 4: Drevené hračky trénujú jemné motorické zručnosti
Či ide o koordináciu, rozhodovanie, flexibilitu alebo hľadanie rovnováhy; drevené hračky pomôžu Vášmu dieťaťu zlepšiť všetky zo spomínaných. Počas hry sa Vaše dieťa nielen zabáva, ale aj učí zručnosti nevyhnutné pre rast jeho intelektu. Napríklad, detské drevené autíčka sú ťažšie ako iné, a preto sa dieťa musí snažiť viac, aby sa kolesá otáčali. Je to teda aj tréning koordinácie a sily, dieťa musí vynaložiť ten správny tlak a energiu, aby sa autíčko hýbalo a dosiahlo požadovanú rýchlosť.

Dôvod č. 5: Drevené hračky robia deti šťastnými
V dnešnej dobe trávia deti množstvo času so smartfónmi a pred televíziou, čo má, samozrejme, určité výhody. Na druhej strane tieto aktivity namáhajú detský mozog a často spôsobujú výkyvy nálad a mrzutosť. Práve drevené hračky dokážu dieťa upokojiť a môže si pri nich oddýchnuť, nakoľko je pri nich samé so svojimi myšlienkami – bez špeciálnych efektov či blikajúcich svetielok.

Dôvod č. 6: Drevené hračky sú cenovo dostupné
Pri iných materiáloch trvá dlhšie, kým sa z nich vyrobia lacnejšie hračky. Pri drevených hračkách tento problém odbúda, a namiesto toho, aby sme desaťkrát kupovali tú istú hračku, môže drevená hračka prežiť až desať rokov. To znamená, že v dlhodobom horizonte to stojí aj za prvotnú vyššiu cenu.

Dôvod č. 7: Drevené hračky jednoducho vyzerajú dobre
OK, možno to nie je úplná priorita pri kúpe. Na druhej strane je predsa pekný vzhľad hračky skvelý doplnok. Drevené hračky sú nadčasové, štýlové a jednoducho – sú naše najobľúbenejšie.

Aké sú podľa nás ďalšie dôvody, preto sú drevené hračky tie najlepšie?

Veľmi pekná ponuka hraciek 🙂

5. dec 2019

Ahoj. Krásné věci, krásné hračky🙂.
Ráda bych se tě na něco zeptala: během posledních pár dnů jsi do svého soukromého Blogu vložila příspěvky, které se týkaly obchodu, eshopu, výrobků z eshopu. Upozornili jsme tě, že tvůj Blog slouží ke sdílení tvých soukromých radostí, starostí, otázkám, odpovědím. Ne k obchodování. Profil, který sis založila, profil PRO ti nabízí spoustu výhod v Bazaru, to je místo, které je určené k obchodování.
Zprávu od teamu Modrého koníka, kde bylo všechno vysvětleno, jsi viděla?

Poprosím o odpověď, pokud něčemu nerozumíš, ptej se, rádi ti poradíme.

5. dec 2019

@berenika39 ahoj, čiže môj článok (ktorý neslúži k predaju, ale na informovanie) je v poriadku, ale nemôže tam byť link? ďakujem za odpoveď. 🙂

5. dec 2019

@www_originalnehracky_sk Ahoj, děkuji za odpověď. Článek by neměl mít komerční charakter. Ostatní určitě poteší, když napíše něco zajímavého o tom, jak dřevěné hračky mohou pomáhat dětskému rozvoji, jak hračky vznikají, které z nich jsou vhodné pro určité období - věk dítěte.
Odkazy na eshop a konkrétní výrobky v něm do tvého Blogu nepatří.

5. dec 2019

@berenika39 upravila som to podľa toho ako píšeš. Je to už teraz v poriadku?

5. dec 2019

@berenika39 prosím o odpoveď, vďaka.

9. apr 2020

Ano, článek je ok, ale opět komerční příspěvek v Blogu - je něco, čemu úplně přesně nerozumíš? Dej vědět.

9. apr 2020

Nerozumiem tomu ako je to komerčný článok, nakoľko tam nie je žiadny odkaz na naše produkty a článok som vytvorila ja. V článku som opísala aké sú podľa mňa výhody drevených hračiek a preto nerozumiem, že nemôže byť v sekcii Blog.
Na čo potom slúži sekcia Blog a keď nie tam, kde môžem vôbec písať niečo s pridanou hodnotou?

9. apr 2020

@www_originalnehracky_sk píši, že článek je takto v pořádku. Na svůj Blog jsi ale ráno vložila upozornění, že eshop funguje - to do Blogu nepatří, profil PRO slouží ke zvýhodněnému prodeji v Bazaru, ne na prezentaci na steně.

9. apr 2020

Aha, tak už chápem, a príspevok o tom, že fungujeme aj v týchto dňoch som dala preč.
Čiže do Blogu môžem písať články (bez preklikov), nemôžem však písať na nástenku príspevky o obchode. Z komentára vyššie som pochopila, že Blog je komerčný, už rozumiem. Vďaka za vysvetlenie.

9. apr 2020

@www_originalnehracky_sk Presně! Dakujem za pochopenie🙂. Prima.

9. apr 2020

Začni písať komentár...

Odošli