V exkluzívnom balíčku rodinné fotografovanie Vás čaká líčenie a animátorka pre Vaše dieťa. počas Vašej úpravy našou maskérkou, sa bude hrať s dieťatkom, a pri fotení bude udržiavať jeho pozornosť smerom k fotografke. 🙂 tešíme sa na Vás v našom už vynovenom ateliéri.

    oficiálne spúšťame novú akicu HAPPY PHOTO DAY, miniset 5 upravených fotografií, každú stredu od októbra 2012! tešíme sa na Vás.

    wwwphotokidssk
    31. mar 2016    Čítané 6x

    Photokids - fotoateliér nie len pre deti

    Ateliérové fotenie tehuliek, mamičiek, detičiek, bábätiek, rodín, súrodencov či priateľov. Všetci sú vítaní. V našich priestoroch je možné Vaše dieťatko v kľude nakŕmiť, prebaliť či nechať ho pohrať sa. Fotenie prebieha v príjemnej atmosfére, čo napomáha dobrej spolupráci, najmä detí. V prípade, milé mamičky, že máte záujem o kaderníčku či kozmetičku vieme Vám ich zabezpečit ( nie je v cene fotenia). Aktuálne prebiehajú rôzne, cenovo zvýhodnené, baličky fotení. Pre viac info o balíčkoch www.photokids.sk kde ich pravidelne aktualizujeme. Staňte sa naším fanúšikom na facebooku a majte informácie ako prvý. Tatkiež možnosť zúčastniť sa súťaží o fotenie. Ateliér sa nachádza na Nobelovej ulici 34, metská časť Nové Mesto.

    wwwphotokidssk