xxyy
2. dec 2014

Ako sa chrániť pred urieknutím

V dnešnom svete, kde nikto nikomu nič dobré neželá, je ťažké nájsť spôsob ako sa chrániť. Najlepšia ochrana pred urieknutím je obliekať sa do červenej farby alebo nosiť niečo červené na sebe. Teraz sú veľmi rozšírené červené šnúrky, ale ich účinok pre dospelého človeka je slabý. Šnúrky sú vhodnejšie pre deti.

Najlepšie ako skĺbiť dva do jedného je dopriať si ochranu proti urieknutiu v podobe šperku alebo pekného oblečenia.

Najlepší zo všetkých je Koral – kameň pre ochranu slabších, mimoriadne silné liečiace účinky má na ženy, deti a starších ľudí.

Koral je ochranný kameň. Chráni pred nehodami, obťažovaním, falošnými priateľmi a čiernou mágiou (urieknutím). Dáva sa deťom ako amulet. Používa sa ako talizman proti zlým duchom, nehodám, strachu, surovému násiliu, krádežiam, posadnutiu, depresiám, nočným morám, panike a nerozumnosti.
Zlepšuje intuíciu a predstavivosť. Urýchľuje učenie sa a preberanie nových poznatkov. Nosieva sa na to, aby v nás vyvolal vnútornú premenu. Vytrháva nás z letargie a do našich počinov vnáša šťastnú ruku.

Upokojuje emócie, prináša vnútorný kľud, zlepšuje diplomatické vystupovanie. Zmierňuje duševné a sociálne napätie. Priťahuje do života lásku a hojnosť, predovšetkým červený koral, ktorý je „kameň vášne“. 

Vyjasňuje naše myšlienky a zlepšuje náš úsudok pri rozhodovaní. Zmierňuje depresie. 
Stimuluje koreňovú a sakrálnu čakru a dodáva nám energiu a teplo. Povzbudzuje emócie. Odjakživa sa používal ako ochrana pred urieknutím a pri liečení sterility.

Pomáha nám dosiahnuť harmóniu s prírodou, ale aj s „divočinou“ v našom vnútri. Nalaďuje nás na energiu Zeme a dáva nám pocit ochrany.
Vyvažuje materiálno-spirituálno, a tak z nás robí praktických, pragmatických ľudí. Dáva nám výdrž pri dosahovaní predsavzatí a cieľov.

Zdroj: https://www.facebook.com/pages/Oáza-zdravia/328307587284876

Začni písať komentár...

Odošli