zata2
17. mar 2019
294 

Testovanie FRED & FLO

Prednedávnom som sa zúčastnila testovania výrobkov Fred & Flo. Usmialo sa na nás štastie a dostali sme 2 balíčky s produktami. Staršia dcérka sa veľmi potešila, lebo veľmi rada sa moce v drogérii a rada skúša nové veci.

My sme dostali v balíku:  

* 100ks balenie plienok č.2 Mini 100 ks

* Vlhčené obrúsky parfumované zelené 72 ks

* Vlhčené bavlnené obrúsky žlté pre citlivú pokožku 54 ks

* Umývací šampón na vlasy 500 ml

* Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom 75 ml

* Vatové tampóny 50 ks

* Harmančekové mydlo 100 g

* Vatové tyčinky 60 ks

* Bavlnené utierky 50 ks

Ako prvé sme chceli vyskúšať plienky, lebo tie nás naviac potešili. Žial, mojej dcérke boli ešte príliš veľké, tak neviem povedať, aké sú, ale nesmrdia.

Ďalšie na rade boli vlhčené obrúsky. Otváranie išlo ťažšie otvárať, vadilo mi to hlavne v noci, ale inak to je praktické, lebo obrúsky tak ľahko nevyschli. Neboli príliš mokré, ale parfumované sa mi nepáčili vôňou.

Šampónu sa potešila staršia dcérka. Vôňa bola príjemná. aj dobre penil, žiaľ, je veľmi riedky. Dcérka máva často pochlpené vlasy a po umytí sa jej ľahko rozčesávali.

Vatové tyčinky do uší ma sklamali. Bavlna sa z tyčinky vyvliekala a ostávala potom iba tyčinka, čo sa mi zdalo byť nebezpečné.

Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom vhodný pre jemnú detskú pokožku. Krásne vonia a hned vsiakol. Keď minieme toto balenie, určite pôjdem kúpiť ďalší krém.

Harmančekové mydlo u nás nemalo veľký úspech. Síce pekne vonia, ale vysušuje pokožku. Ale využitie si nájde vždy, keď prídeme domov - umývame si s ním ruky.

Vatové tampóny som skúšala aj na najmenšej dcérke, aj na mne. Dcérka má zapálené očká, tak boli dobrým pomocníkom pri čistení, keď mi došla gáza. U mňa našli využitie pri odličovaní, sú mäkké a príjemné na dotyk.

Posledným testovaným výrobkom boli bavlnené utierky. Budú skvelým spoločníkom pri podávaní prvých príkrmov na utretie pusinky. Teraz sme našli využitie pri odgrgávaní si - jeden obrúsok si dám cez rameno. Taktiež ako vatové tampóny sú príjemne mäkké a ako bonus sa dajú oprať a použiť ešte raz.

Na koniec by som veľmi chcela poďakovať Modrému koníku za túto možnosť spoznať značku Fred & Flo a otestovať ju.

#test_fredandflo a #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli