Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zirafa112
    30. máj 2021    Čítané 55x

    Varenie s Kinekusom

    Mala som možnosť zapojiť sa do testovania s Kinekusom. Zo začiatku som mala obavy, či to je to dobrý nápad, keďže som so značkou Kinekus nemala žiadnu skúsenosť, no keď mi prišla správa, že som bola vybratá do testovania, veľmi som sa potešila. 

     Balíček obsahoval: 

    • Dvojdielny smaltovaný pekáč
    • Mlynček na strúhanku 
    • Grilovacia panvica s nepriľnavým povrchom

    Dvojdielny smaltový pekáč musím sa priznať, že z pekáča som nadšená najviac. Mala som obavy, či sa zmestí do rúry, a čo s jedlom, keď sa upečie, ale boli to zbytočné obavy. V chladničke nezabral veľa miesta. Pôsobí mohutne, ale zmestí sa všade. Je ľahký, a naozaj sa sním skvele manipuluje. Je to jeden z mála riadov, ktorý rada umyjem práve preto, aký je ľahký na to, ako mohutne pôsobí. Počas testovania som v ňom piekla americké zemiaky s kuracím mäsom a cibuľkou, zapekané cestoviny s brokolicou a zapekané kuracie prsia so syrom. Jedlo bolo šťavnaté a neprihorelo zospodu. 

    Najviac som ocenila veľkosť pekáča, keďže som doteraz zapekala cestoviny s brokolicou v jánskom skle, kde som musela všetko zmiešať v hrnci, až potom dať do skla. V pekáči od Kinekus som si všetko pohodlne zmiešala, a tak dala zapiecť, čo mi ušetrilo riad aj čas. Za ďalšie plus považujem, že na zakrytie jedla som nepotrebovala alobal, ale použila som pokrievku z pekáča. 

    + Plusy:

    • Priestrannosť
    • Jedlo neprihára
    • Má pokrievku 
    • Zmestí sa všade
    • Je ľahký 

    - Mínusy 

    • Žiadne

    Mlynček na strúhanku je mlynček 5 v 1 pretože má 5 bubnov:

    1. Na strúhanie extra tvrdého syra a mletie strúhanky
    2. Na jemné mletie (orechov, strúhanie čokolády, tvrdých syrov, zeleniny a ovocia)
    3. Jemné mletie a strúhanie zeleniny a ovocia
    4. Hrubé strúhanie zeleniny, ovocia a surových zemiakov
    5. Na krájanie zeleniny a ovocia na plátky

    Keďže nemáme doma žiadneho pomocníka na mletie orechov, tak my mlynček prišiel ako skvelý pomocník na testovanie. Mali sme doma už pomleté orechy od maminy, takže som nestihla mletie orechov na mlynčeku ešte otestovať. Otestovala som strúhanie syra, zemiakov a ovocia na plátky. Strúhanie syra s mlynčekom išlo ľahko, zvládli to aj moje deti - 3 roky a 5 rokov. Veľmi ich to bavilo a ja som sa nemusela báť, že si porajbú prsty na strúhadle. Mlynček si poradil aj so zemiakmi. Išlo to niekedy ťažšie, ale zvládol, čo som ocenila, pretože ma konečne nebolela ruka. S mlynčekom je to pohodlnejšie. Za mínus považujem, že som ho nevedela pripevniť o kuchynskú dosku ani kuchynský stôl, pretože boli širšie než priestor na montovanie mlynčeka, ale zmestil sa na stôl, čo majú deti na kreslenie, čiže sa našlo miesto, len mimo kuchyne. 

    + Plusy 

    • Nehrozí porajbanie prstov 
    • Je 5 v 1

    - Mínusy 

    • Nedá sa pripevniť všade

    Grilovacia panvica s nepriľnavým povrchom. Musím povedať, že ako je napísané, tak aj je. Na panvici nám jedlo neprihorelo, krásne sa spravilo, mäso bolo šťavnaté a chutné. Dokonca mi nechýbala ani pokrievka. Čo mňa potešilo najviac je, že jedlo vyzeralo na panvici naozaj pekne. Panvica je dosť veľká, viete v nej spraviť aj tri rezne naraz. Čo je nevýhodou, že na našom šporáku môžem robiť len jedno jedlo, pretože zaberá veľa miesta. Mne osobne to nevadí, pretože mi ide o kvalitu výrobku, ako bude jedlo pripravené a na tejto panvici bolo jedlo pripravené na výbornú. 

    + Plusy

    • Nepriľnavý povrch
    • Je veľká, takže sa dá robiť napr. viac rezňov naraz
    • Žiadne

    - Mínusy

    • Žiadne

    #skusenosti_kinekus #test_kinekus #recenzia

    zirafa112
    Správa bola zmenená    20. máj 2021    

    Môj obľúbený losos a rýchla večera je na stole. Testovanie panvice od #test_kinekus

    (2 fotky)

    Ako som si ja obľúbila tento pekáč od #test_kinekus . Piecť v ňom je radosť a moje obľúbené zapekané cestoviny s brokolicou. Je to rýchlovka a naozaj mňamka.
    Kto si prosí recept? 👌💯👇

    (2 fotky)

    #test_kinekus
    Akoby možno niekto povedal: ,,Z mlynčeka rovno do polievky." 💯👇👏😋

    zirafa112
    Správa bola zmenená    11. máj 2021    

    #test_kinekus

    Milé žienky,

    dostala som možnosť testovať riad do kuchyne od Kinekus. Fotku balíčka pridám neskôr, aleeeee dnes som skúšala pekáč a musím povedať, že paráda.

    Prvé jedlo, boli zemiaky v rúre s kuracím mäsom. Doteraz sme používali jenské sklo, ale pekáč od Kinekus je za mňa TOP. Priestranný a hlboký. Zatiaľ môžem len odporúčať. Určite sledujte a kľudne dajte typy na zapekanie počas testovania, alebo sa aj pýtajte a rada odpoviem.

    Kto bude sledovať? 🥰🍀