zoh2011
5. jún 2019
388 

Kuniboo - pohodlné oblečenie pre šťastné deti

V posledných týždňoch sme mali možnosť vďaka modrykonik.sk s mojím 1,5-ročným Filipkom otestovať detské oblečenie Kuniboo.

Značka Kuniboo je značka detského oblečenia od obchodného reťazca Kaufland. V obchodoch nájdete ako akciový sortiment tak aj stálu ponuku. Doteraz som o tejto značke veľmi nepočula a tak ma veľmi potešilo, že aj ja som bola vybraná na testovanie. Ako prvé som išla obzrieť, čo ponúka obchodný dom Kaufland v Pezinku. Zostala som veľmi príjemne prekvapená, keďže vecičky boli v regáli krásne uložené podľa veľkosti a výber bol naozaj veľký. Nakoniec som sa však rozhodla ísť nakúpiť do Kauflandu v Rači. Tam už veci neboli až tak ukážkovo uložené, ale nebol problém dohľadať si veľkosť akú som potrebovala.

Keďže staršia dcéra práve dostala kiahne, predpokladala som, že najbližší mesiac strávim zavretá doma. Kúsky som preto vyberala skôr praktické na každodenné nosenie a krásne bundičky, svetríky, topánočky som nekupovala, lebo počas testu by sme ich aj tak nemali možnosť otestovať vonku.

Ako som už spomenula, zamerala som sa na nákup basic oblečenia, ktoré je vyrobené z kvalitnej biobavlny, je šetrné k životnému prostrediu a navyše jemné k detskej pokožke. Ako poznám nášho malého Filipka (čo sa mi aj koniec koncov potvrdilo), v oblečení sa celý deň vála po podlahe, špiní sa jedlom a farbami, jeho veci sú častejšie v práčke ako na ňom.

Bola som príjemne prekvapená, že veci sa ani po 6. praní vôbec nerozťahali a aj žehlením zostávajú naďalej ako nové. To platí aj pre potlač, ktorá sa zvyčajne na veciach vyperie prvá, avšak na Kuniboo oblečení sa zatiaľ drží zubami-nechtami. Materiály na výrobu oblečenia sú skutočne tej najvyššej kvality, keďže aj farby zostali pekné, prirodzené a bez vyblednutia.

Veľmi praktické sú vnútorné visačky z bavlny, ktoré dieťatku neprekážajú a nemusia sa strihať, na rozdiel od polyesterových, ktoré väčšinou bývajú na oblečení. Cvočky na bodynkách a pyžamkách sú značky YKK, čo už z názvu navodzuje ľahkú manipuláciu a pevné zapnutie oblečenia.Náš malý Filipko má najnovšiu radosť z toho, že sa práve cvočky naučil rozopínať a to tak, že za ne ťahá až pokiaľ nepovolia. Kuniboo vecičky taktiež disponujú aj s detailami, ktoré sú obzvlášť pre mňa veľmi vítané: ako napríklad taká maličkosť, že ponožky majú označenie veľkosti pri chodidle.

Priznajme si to, pomer kvality materiálov a cien je veľmi príjemný a svoje deti môžete obliecť po celý rok, keďže Kuniboo ponúka veci letné aj zimné. V neposlednom rade by som ešte spomenula pekné obaly oblečenia, ktoré robia oblečenie vhodným aj ako darček.

Čo sa týka veľkostí náš Filipko meria 88 cm a kupovala som veľkosti 86/92 a veci mu sedia ako uliate, teda číslovanie je smerodajné. Nakoniec ešte spomeniem milé logo v podobe medvedíka čistotného, ktoré sa Filipkovi zapáčilo a vždy keď ideme do Kauflandu na nákup, tak ma upozorňuje na nálepky na zemi, ktoré vás navedú do tej správnej uličky.

Čo dodať na záver? Doteraz som nevidela organické oblečenie tak cenovo dostupné pre širokú verejnosť.Celkovo za tieto 2 týždne sme boli s vecičkami Kuniboo spokojní, ako ja, tak aj Filipko a určite pri najbližšej návšteve Kauflandu neodolám a opäť zavítam do uličky pre deti a tak môže malý medvedík čistotný s nami počítať aj do budúcna.

#test_kuniboo #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli