1 / 1

    Sice som tu diskusiu necitala, ale uplne ako u nas.
    Predminuly tyzden som uz fakt nahnevana povedala predavacke, ci im je za tazko objednat viac chleba - v sobotu o 10,30 (otvoreni su do 13) mali uz len piatkovy chlieb. Nasrana som bola riadne.
    Ale poziciam si a sup na moj FB 😀 😀

    5. nov 2019

    Jaj to ta pani dôležitá čo si dala aj vedúcu volať a povysovala sa tu, že ona ma zaslúžilejšiu prácu ako sú nejaké predavačky?

    5. nov 2019

    Keby len pečivo tak isto napr knedlu, mäso, naposledy bryndzu hneď mam nervy ze musím ísť ešte do druhého o chôdzu vždy im niečo chýba

    5. nov 2019

    Aha, tak to bolo o niecom uplne inom 😀 😀 No nevadi....

    5. nov 2019

    @blondiee83 áno mňa toto tiež hnevá. Poobede idem na pečivo a nie je. Ešte,, e Billa takto ma. No chápem, že nemôže piecť 24 h. Smola
    @dopolbokaodrata no ci s povysovala neviem, len som zachytila diskusiu, že bola na pečivo a už nebolo a myslím, že aj čas sedí 😂

    5. nov 2019

    @blondiee83 no je to zatazko. Lebo nemozu objednavat nadstav. Ak im ostane ide to na ich triko. Manka nema nik v oblube. Osobne si myslim, ze uz sme viac nez dost rozmaznany. Chceme vzdy a vsetko na co si pomyslime a nezaujima nas, co je za tym.

    5. nov 2019

    @nelluska24 ja som minule tvaroh mäkký nekúpila, nebol. Nechápala som ako je to mozne, ja som bola v tom, že v sklade musia byť zásoby.

    5. nov 2019

    😂😂

    5. nov 2019

    @nelluska24 ani nehovor .. My mame 5 obchodov v meste a iba v jednom jedinom kupis knedlik, chlieb ? Cosi .. Dik za pekarnicku co mame v meste. V dalsom nenajdes vajcia, v dalsich 2 neni paprika.. Ved to je chore. 🤦🏻

    5. nov 2019

    @nelluska24 no aspon mas kam ist - my sme na dedine a mame uz len mensie potraviny. Hlavne, ze min.rok u nas rozsirovali jednotu - ale tovaru rovnako, len ho rozlozili viac po regaloch 😀 😀
    @idame To samozrejme chapem, lenze toto je pravidelne, nielen sem tam.
    Podla mna zaklad ako chlieb, rozky, mlieko, vajcia, maslo nie je rozmaznanost.
    O tom, ze nemame v ponuke ani celozrnne chleby, grahamove ci spaldove, ani nehovorim. Mame len biely a psenicno-razny. Zvysok su balene s takym zoznamom ecok, ze ani neviem, ci to este je vobec chleba . to vazne jest nemienim.
    A ako som pisala vyssie - rozsirovali u nas jednotu - je fakt velka, tak clovek cakal, ze aj ta ponuka bude lepsia. nehovorim, nakupit sa da celkom lsusne, ale pecivo je ozaj mizerne a podla mna by to mal byt zaklad. To iste mlieko - casto sa stane, ze nemaju cerstve plnotucne.

    5. nov 2019

    @blondiee83 aj u nas je rozsirena jednota a tovaru este menej ako pred tym 🤔

    5. nov 2019

    @zuzi0911 áno, keď jej povedali nech si tam skúsi robiť vedúcu tak povedala ze ona ma zaslúžilejšiu prácu než robiť predavačku. Ale hlavne že potom na sviatky išla zas domov na lazy, madam dôležitá. Nemusím také osoby.

    5. nov 2019

    Ach...to že ma niečo takéto naštve je jedna vec, ale vypisovať o rožkoch na všetky soc.siete, robiť bordel s predavačkami a ponižovať ich, to mi už skôr príde ako ventilovanie svojej zlosti z niečoho iného... 🙄
    By ma zaujímalo akú prácu má pani, keď sa takto správa k ľuďom

    5. nov 2019

    U nás je zopár obchodov a kúpim tam lepšie ako v tých veľkých bedniach, kvalitovo aj cenovo. Máme tu aj pekáreň kde aj o pol šiestej večer kúpim čerstvé rožky, chlieb, keď im v nedeľu zaklopete na okienko tak vám tiež jeden podajú. To je ale o ľuďoch.

    5. nov 2019

    Ja som v jednote robila nemyslíte si že tam je vždy všetko nám tiež koľko krát prišla zelenina až na obed a co ľudí nadávalo no bohužiaľ my sme st nič nespravilili a jediná jednota má čerstvé pečivo lidl má všetko mrazené a niektoré jednoty to majú tak že pečivo im ráno príde minie sa a ďalšie dovezú až na obed. To z niekde nemajú ich no netankuje pretože keď im to ostané všetko platia predavačky takže nieje to bohvie čo preto objednávajú toľko až sa predá nám tam zostávali kopy pečiva a to je človeku až ľúto lebo je čerstvé ale nepredalo sa takže takto 😊

    5. nov 2019

    @dopolbokaodrata ojoooj no tak to už áno, to je už moc
    @1kriosa1
    Véd aj mňa aj každú nahnevá, keď nenájde v obchode to co potrebuje, no nerobíme koli tomu cirkus.. A už vôbec by som koli tomu nenadavali predavačkam.ved oni nemôžu za to, že im niečo nepríde a podobne....

    5. nov 2019

    @zuzi0911 no ja si peciem.doma 🙂 a mam pokoj....

    5. nov 2019

    @blondiee83 ja byvam na dedine, kde obchod ani ziadnu vecierku nemame. Najblizsie je v dedine jednota, ktora ma dokonca aj otvaraciu dobu ako za starych cias. O ponuke a rozmanitosti sa rozpisovat ani nejdem. A cuduj sa svete, dokazem mat doma aj zeleninu, ovocie, spaldovy alebo celozrnny chlieb. Bez toho aby som obchodila milion obchodov a stazovala sa na pol sveta, ze nemaju cerstvy grahamovy rohlik pre mna o 19tej vecer, ked viem, ze maju otvorene do 21. Cuduj sa svete pracujem od 0600 do 1700 a doma nepeciem pecivo. Max robievam knedlu domacu. A z roboty odist nemozem, aby som si nakupila v case, ked je dostatok veci v obchode.

    5. nov 2019

    nejde o to ci niekto objedna ci neobjedna. Objednava sa vzdy, a ked sa caka napor, tak sa objedna viac. Problem su samotni ludia - nakupujuci.
    Zato, ze obchod vykupia ti co idu rano a na obed, hold predavacky nemozu, ze ti poobede nemaju.
    Rano sa vsetko vylozi, co kamion dovezie. A ked ti prvi vidia, ze je vsetko kopou, tak miesto jedneho cheba, ktori su kupuju bezne, kupia rovno 2-3 kusy, lebo jezis maria zajtra je sviatok, umreme od hladu. To, ze potom o 2 dni tie 3 chleby vyhodi do kosa, loebo mu doma len tak v chlebniku stvrnu, a on chce certvy, tak ide zase do obchodu. A tak je to so vsetkym.
    A nie,
    @zuzi0911 nefunguje t o tak, ze ked nieje na predajni, tak su plne sklady. Sklady sa prave naopak vsetky obchody snazia mat prazdne. Takze prosim, ak nieco nieje vylozene, tak to proste nieje. Zbytocne budete zastavovat pracovnikov obchodu, ci to nemaju v sklade. A naozaj to tam nieje?? no nie. Uz nie su casy komunizmu, ked si veduci schovavali veci pod pultom.
    Okrem toho vacsina akcii su do vypredania zasob. Obchod dopredu urci kolko coho posle na ktoru pobocku, a ked sa minie, tak proste nieje ani nebude. Dalsie im poslu, az potom co akcia skonci.
    Proste je dopredu urcne, kolko akcioveho tovaru sa preda za znizenu cenu.

    A okrem toho, ludia, len mi nehovorte, ze nemate doma spajzky a chladnicky a mraznicky? To mate fakt vsetko 1 den pred sviatkom a po sviatku prazdne? akoze naozaj? to je taky strasny problem nakupovat priebezne, aj tyzden dopredu? Sak si nekupim 2 rozky an´ko bezne, ale kupim si 4. A polku dam do mraznicky. na dalsi den ci o 2 zase, kupim o jedne dva rozky viac, a s trcim do mraznicky. A potom ked treba, cloveka prikvaci choroba, alebo je sviatok, otvorim mraznicku, vytiahnem rozok, za 5 menut je rozmrazeny, ked ho slahnem do mikrovnky tak za 10sekund a je ako cerstvy prave kupeny. To je naozaj taky strasny problem???

    A este jedna vec, nie kazdy clovek, ktory pracuje v obchode, je hned predavacka. Je tam milion ludi, ktory maju na starosti ine veci, nez len predavat.

    5. nov 2019

    @idame vidíš ma, že by som sa sťažovala na pol sveta? Nepreháňaj prosím ťa.

    5. nov 2019

    @elanor mňa to len tak napadlo, lebo majú vyložene cca po 4 ks napr z toho tvarohu a cenovku tam mali na mäkký tvaroh a ten nikde. Tak som sa opýtala ci nemajú. To bolo cele. Keď povedala nie tak nie.
    To len mňa tak napadlo, že keď je to dosť veľký obchod a vyložene po pár ks ci niekde nemajú nevylozene. Nič zlé som tým nemyslela.

    5. nov 2019

    Ano ano spravu uz zmazala dotycna. Prisla a neboli rozky. Nebola tam ani veduca a tak napisala ohromu staznost a len tak to nenecha. Lebo ona nechcela 5rozkov ona chcela 20kusov😂

    5. nov 2019

    @elanor veľkú pravdu máš 👌

    5. nov 2019

    @lucinkab ja občas si viem žemle upiecť,ci bábovku atď az majú dievčatá do školy ak nemám pečivo.

    5. nov 2019

    https://www.modrykonik.sk/blog/danka.k/message/... Tu jej uz potom len niekto zanechal odkaz nech nezabudne nakupit

    5. nov 2019

    @mima1 si nájdem to čo písala tu sťažnosť?

    5. nov 2019
    5. nov 2019

    @blondiee83 tu staznost som nemyslela konkretne na teba, ale vseobecne.

    5. nov 2019

    @gabrielaaaa to uz vymazala tu debatu ale toto bol zaciatok

    5. nov 2019

    @elanor ale nejde o sviatky, to úplne chápem. Len toto je u nás skoro každý deň. Keď nekúpim hneď ráno, ako zoberiem deti do školy a skolky, poobede, keď idem s nimi domov okolo stvrtej, už väčšinou nemajú (okrem toho baleného). Neriešila som doteraz, lebo som syna bravala 2x do týždňa na angličtinu plus tretí raz s dcérkou na cvičenie, tak som si vzdy nakúpila v meste čerstvý. Ale teraz chodím už len raz do týždňa. A veru ten nedostatok pečiva pociťujem, hlavne, keď od septembra robím každé ráno desiatu synovi, čo doteraz tiež nebolo. A priznám sa, odvykla som si dávať do mrazáku, budem sa musieť k tomu vrátiť.
    Nie je to koniec sveta, to mi je jasné. Ale viem, ze viacerým to vadi, keď sa pri tom prázdnom pulte s pečivom stretávame 😁😁

    5. nov 2019

    @zuzi0911 no ja peciem vsetko pevivo...aj chlieb..drozdie nejeme

    5. nov 2019

    @mima1 tak to je Sila Lidl je do 8 a o 5 koľko krát už pečivo neni no rýchlo ideme paničke napiecť 😁😁

    5. nov 2019

    @idame tak prepáč, ozaj sa ospravedlňujem. Píšem vyššie eleanor, prečo mi to vadí. Mám mesto 16km, obaja s manzelom sme doma, naši tiež, sestra tiež. Čiže nemám nikoho, kto by mi trebárs nakúpil v meste čerstvé pecivo. Kým som vozila deti 3x do týždňa, tak to bolo super. Teraz chodím len raz a pociťujem to, hlavne keď robím každý deň desiatu synovi.
    A zase chodiť autom 16 km pre čerstvé rožky mi príde ako rozmznanost 😂😂
    Budem sa musieť vrátiť k tomu mrazeniu 🙂

    5. nov 2019

    @lucinkab ja som raz dostal kvások od kamarátky, čo mi poslala po jej mame. No jedine som z neho upiekla chlieb. Potom som išla na operáciu, mesiac som bola k. O. Tak mi zdechol a už som ho neozivila. Tak teraz len drozdim pečiem.

    5. nov 2019

    @zuzi0911 to je ta co chcela o piatej 20 cerstvych rozkov v coop jednote na dedine? A msli dopiect a doviezt?

    5. nov 2019

    @jonki hej presne ta😂😂😂
    Inak co ja viem baby ja to tak tragicky neberiem neni pecivo neni. Upeciem doma kolac na veceru ranajky pripadne zaloha mrazak alebo mam v mrazaku vzdy nieco co sa len upecie take tie kolaciky croasanty atd.

    5. nov 2019

    @jonki áno. Ale tento príspevok jej nie je. Čas nesedí 😅 ako som zistila. Tak, ale hneď ma ona napadla.

    5. nov 2019

    @zuzi0911 dala posunut cas aby nebola moc napadna 😂

    5. nov 2019

    @mima1 😂No inak možné to je😂

    5. nov 2019

    @blondiee83 no zial, pecivo a chleby navazaju kamionom rano o 6tej. A viac ani fuka. Vies si predsatvit ako by take rozky vyzerali o od rana 6tej do vecera o 19tej, vylozene na lufte??? Mozes byt len rada, ze uz niesu.
    A mraznicka je v tomto topka. Jeden cely suplik mam vyhradene len na pecivo a chleb. Postupne ho zapnam bud zemlami, rozkami, ci chlebom alebo ked nieje ani jedno ani druhe, tak kupim toustovy chleb a strcim tam ten.
    V case nudze, ako napr. teraz decka zrazu chore, vlastne vsetci sme, aj male aj velki, ze aky poklad pre mna to pecivo v mraznicke je... 😀

    Okrem toho u nas napr. funguje Tesco donaska. Ano, chapem, nie v kazdom meste je taka mozst a na dedinach uz vobec. Ale vo vela mestach ta moznost je. A miesto toho, aby si teda objednali, ci vyzdvyhli po ceste domov, sa ludia tlacia vecer pred sviatkom, slapu jednen po druhom. No koniec.
    Inak minule sa u v starom Kaufe pri rozkoch pobili 2ja dochodci. Jedne tak 60, druhy asi 70 a normalne sa ti tam mlatili a nadavi si jak v ringu. Akoze vazne? koli sprostym rozkom?????

    5. nov 2019

    @blondiee83 Ja objednávam celozrnné pečivo po 35 kusov, dám do mrazáku a vydržia nám dlho. Ja nejem pečivo, ale pre manžela a dcérku. Tiež nikdy nemajú, preto som sa rozhodla to riešiť takto. Zavolám, objednám a máme pokoj.

    5. nov 2019

    @elanor nie je ani Tesco donáška 😁😁
    Stratený prípad sme. Ale nie, jasné, musím znova začať mrazit. Problém vyriešený 🙂
    @larsen musím sa aj ja k tomu vrátiť, nemám inú možnosť 🙂

    5. nov 2019

    @elanor by si sa cudovala ci neni komunizmus .. Pridem do jednoty, rohliky vylozene tvrde ale ok budis. Kuknem neberiem. Ale predavacka - znama, pockaj Sasi, vzadu mame cerstve kolko ti donesiem. Paprika/ hocijaka zelenina - vpredu vylozene skarede, skoro zhnite - vzadu v sklade pekne, rano donesene. A viem jak to v jednote funguje, kedze mala som tu cest tam brigadovat. Pecivo a tovar objednava veduca. Ak tam nie je, veduca ma problem. Teda aspon u nas.

    5. nov 2019

    @zuzi0911 kvások si vypestujes za desať dní aj sama..

    5. nov 2019

    @saskia_98 tak tento konkretny obchod posudit neviem, nechodim tam.

    5. nov 2019

    😂😂😂 A preto nechodím do obchodu pre čerstvé pečivo..

    5. nov 2019

    @dankanka áno ja viem, ale nejak ma to už neláka

    5. nov 2019

    Ja mam 2 trojsuflikove mrazaky uplne plne...maso, pecivo, mrazena zelenina..ato chodim okolo obchodu kazdy den, ale tak nebudem tam predsa kazdy den oxidovat

    5. nov 2019

    @zuzi0911 to chápem..

    5. nov 2019