Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #test_belupo

    Dobry den prajem, bola som vybrana na testovanie vyzivoveho doplnku Urosal Lady, ktory je vhodny na uzivanie pri lahkych infekciach dolnych mocovych ciest.

    Uz pri povodnom prispevku, kde sme sa mohli hlasit ako zaujemkyne o testovanie, som avizovala, ze hoci mna tento problem zatial obchadza, v pripade ze budem vybrata posuniem balicek mamke alebo sestre (ktore nie su registrovane tu na MK) ale hodi sa im to viac nez mne, a tak sa aj stalo 🙂 Nakoniec sme spolu vytvorili tuto recenziu.

    Balenie obsahuje 30 filmom obalenych tabliet, ktore maju jemne ruzove sfarbenie, su male a okruhle. Nemaju specificku chut ani vonu a lahko sa prehltaju. Vyrobok obsahuje suchy extrakt listu medvedice lekarskej (400 mg), suchy extrakt vnate zlatobyle obycajnej (15 mg), suchy extrakt korena prhlavy dvojdomej a korena prhlavy malej (10 mg). Dokopy najdete v krabicke 3 strieborne blistre. Tablety sa uzivaju 2-krat denne, a to 1 rano a 1 vecer, je potrebne zapit ich dostatocnym mnozstvom tekutin a najvhodnejsie je uzivanie po jedle. Je potrebne dbat na pravidelne uzivanie pre dosiahnutie zlepsenia stavu, avsak stanovena davka sa nesmie presiahnut a vyrobok sa nesmie podavat detom do 12 rokov (moze mat nepriaznive ucinky na cinnost a pozornost), tehotnym a dojciacim zenam. Takisto damam s ochorenim obliciek sa neodporuca tento produkt uzivat a pozor by si mali dat aj osoby s intoleranciou na laktozu. Pred uzivanim sa odporuca poradit sa s lekarom.

    Napriek vsetkym tymto upozorneniam bol produkt napomocny, uzivala ho moja sestra ktora ma 20 rokov a uz ju obcas tieto problemy potrapia. Akurat pred zaciatkom testovania niekde asi prechladla a tak jej tato pomoc prisla velmi vhod. Uzivala tablety 14 dni. Zlepsenie prislo priblizne po tyzdni az desiatich dnoch. Problem nevymizol uplne, predpokladam ze by bolo potrebne uzivat tablety po urcitej prestavke aj nadalej.

    V pribalovej informacii sa uvadza, ze pre dosiahnutie maximalneho vysledku sa odporuca konzumovat mliecne vyrobky a naopak sa vyhybat (docasne) brusniciam, citrusovym plodom, paradajkam a vitaminu C. Sestra uzivala mliecne vyrobky vo zvysenej miere ako zvycajne, ostatnym potravinam az na paradajky sa vyhybala. Nakolko sa jedna o vyzivovy doplnok pohybujuci sa v cenovej relacii 8-9 eur a kupite ho v kazdej dobrej lekarni, je dostupny pre kazdeho a verim tomu, ze ak sa u niekoho z nas znova objavi tento problem, vieme po com siahnut.

    Dakujeme za moznost testovania a prajeme vela spokojnych zakaznikov. 🙂

    (13 fotiek)