23 / 359
    Kapor na masle s pečenými zemiakmi a jogurtovým dresingom - od 10. mesiaca
    Komentár bol odstránený

    tak to je urcite fajnotka,ale ja si netrufam malej urobit rybu koli kostiam...

    31. jan 2014
    zuzicko
    autor

    @vikazv Ja jej ju upečiem a potom poriadne popozerám a vyberiem kosti, používam kapra a iba tie časti, kde nie sú malé kostičky, ale len tie hlavné chrbtové, takže sa ľahko vykosťuje... a pred jedením jej to natrhám na malé kúsky, tak ak by tam bola kosť by som ju zacítila... je to síce dosť pracné, povyberať tie kosti, ale malej to veľmi chutí a ryba je aj zdravá🙂

    31. jan 2014

    ja viem,je to fakt zdrave jedlo....

    31. jan 2014

    môžem vedieť čo si dala do toho jogurtu? ďakujem 🙂

    6. jún 2014
    zuzicko
    autor

    @maryennn1 - iba biely jogurt+petržlenová vňať+pažítka

    6. jún 2014