zuzka0902
7. sep 2017
575 

Testovanie produktov trend IT UP

Ako väčšina žien, ani ja niesom výnimkou, baví ma líčenie a všetko s tým spojené. Teší ma, že som dostala možnosť od Modrého koníka otestovať výrobky kozmetickej značky trend IT UP. Nájdete ju výlučne v dm drogériách. Pár výrobkov tejto značky mám už doma, ktoré mi sadli a som s nimi spokojná.

Na testovanie nám prišli tieto výrobky: Velvet sense rúž na pery, Camou 2v1 make-up & korektor, face kontúrovaciu sadu, metalickú kajalovú ceruzku na oči, multiplying eyettention maskaru, the nudes paletku očných tieňov a double volume & shine lak na nechty.

Velvet sense rúž na pery

Hneď ako mi prišiel balíček,  na prvú vec, na ktorú som siahla, bol rúž. Milujem rúže a odtieň tohto ma okamžite zaujal. Krásna, sýta, ružová až mauve farba, ako stvorená pre mňa. Po prvej skúške na ruke som usúdila, že konzistencia je krémová, príjemne sa rozotieral, no, keď som pošúchala po ňom, úplne celý sa zotrel. Na perách bol fakt krásny, to je veľké plus. Pitie mi vydržal, no, keď som sa najedla, zostali po ňom len jemné kontúry.Výdrž je slabá, no aj tak som si ho od začiatku testovania veľmi obľúbila a používam ho každý deň. Aj keď ho musím často opravovať, nevadí mi to, predsa za tú krásnu farbu to stojí.

Camou 2 v 1 make-up & korektor 

Makeup som dostala v odtieni 020, je to makeup a korektor v 1. Odtieň mi sadol na prekvapenie super, lebo na prvý pohľad sa mi zdal bledý. Má tekutú konzistenciu, dobre sa nanáša na pleť, má stredné až vyššie krytie, čo mne osobne vyhovuje na moju problematickú pleť. Neoxiduje, nezalieza do vrások, s transparentným púdrom mi vydrží aj celý deň. Pleť sa mi absolútne neleskne a nemusím sa ani viackrát prepúdrovávať. Používam ho denne a som s ním nadmieru spokojná. Vsetkými 10 odporúčam.

Face kontúrovacia sada

Tak v prvom rade by som ju nenazvala kontúrovacou paletou, ale paletou rozjasňovačov, keďže 2 z 3 odtieňov je dosť lesklých, skôr na rozjasnenie tváre. S nimi by sa kontúrovalo veľmi ťažko, ak ovšem by sme nechceli vypadať ako disco gule. Tretí odtieň je takej teplej, bronzovej farby s jemnými trblietkami, celkom fajn na letné líčenie opálenej tváre. Vcelku túto paletku hodnotím pozitívne, páči sa mi výsledný efekt po nalíčení. Na denné, nude líčenie ako stvorené.

Metalická kajalová ceruzka na oči 

Toto je už jeden z tých slabších produktov, farba síce krásna zlatisto bronzová, no to je asi aj všetko, lebo na očiach neurobí žiadnu slávu. Strašne ťažko sa s ňou líči, je veľmi tvrdá a vo výslednom efekte je slabo viditeľná. Takže moc neodporúčam, dajú sa nájsť aj o dosť lepšie približne v rovnakej cenovej kategórii.

Multiplying Eyettention maskara

Pre mňa asi najhorší produkt z testovania je táto špirála. Kefka špirály je ohnutá, štetinková. Ja mám veľmi maličké, nadol smerujúce mihalnice, na ktoré nie je vôbec vhodná. Snažiť sa ich vytočiť bol boj. Čím som ich viac vytáčala, tým boli viac polepené. Výsledný efekt - slabo vytočené, škaredé, polepené mihalnice. Plus, po nejakom čase ešte viac klesli. Za mňa, pre dámy s podobnými mihalnicami, vôbec neodporúčam.

The nudes paletka očných tieňov

Na očné tiene som sa veľmi tešila. Baví ma líčenie, tieňovanie očí, no táto paletka ma vôbec nenadchla. Už na swatche na ruke som musela po tieňoch viackrát prechádzať aby boli intenzívnejšie .Keď som sa pustila do líčenia očí, bol to strach a hrôza. Strašne sa prášili, rozmazávali a čím som viac blendila, tým sa mi viac strácali. Takže takú intenzitu, akú som chcela, sa mi nepodarilo docieliť. Testovala som bez podkladu pod očné tiene, možno ak by som nabudúce podhľad použila, boli by intenzívnejšie na očiach. Pre nenáročné žienky, na jemnejšie, denné líčenie môže byť postačujúca. Prirovnala by som ju k ostatným drogérkovým paletkám aké má napr. Essence, Maybelline.

Double Volume & Shine lak na nechty

Ďalšia krásna farba do zbierky, ladí s rúžom z tohto testovania produktov. Krásna ružová mauve farba. Nie som odborníčka na laky, momentálne žiadne nepoužívam, keďže mám nechty krátke, zničené ale otestovala som ho aj tak. Konzistencia hustá, dobre roztierateľná, na sýty odtieň mi stačila aj jedna vrstva. Z výdržou to je už o čosi horšie. Keďže pracujem v oblasti gastronómie, namočeniu rúk sa nevyhnem. Už po prvej smene sa mi začal odlupovať, mala som ho škaredý. Na druhý deň šiel dole. Žiadna sláva tento lak, jedine ten krásny odtieň ho zachraňuje.

Dúfam, že niekomu pomôže táto recenzia v rozhodnutí, či kúpiť tieto výrobky alebo nie. Snažila som sa to zhodnotiť najlepšie, ako som to vedela. Nie som žiadna spisovateľka ani nič podobné, môj prvý článok som napísala ako som vedela.

S pozdravom,

mamina Zuzka 🙂

#test_dm12

Začni písať komentár...

Odošli