zuzka38
26. mar 2017
46 

Testovali sme "profesionála z rybníka"...

30. sep 2019

...na testovanie výrobkov Bupi sa tešili najmä dvaja moji starší chlapi takmer 6 r. a takmer 3 r. (tešili sa, že pribudnú nové mydlá do ich "autoumyvárky"), najmladšia účastníčka našej rodiny sa odmietla zúčastniť - a je to v poriadku, má niečo cez 2 mesiace 🙂 Obsah testovacieho balíčka vyzeral takto:

Ja som sa tešila, že si samozrejme vyskúšam niečo nové a hlavne zdarma 🙂 a keď sú to produkty určené pre deti o to viac - možnosť presvedčiť sa, či budeme Bupi produkty nakupovať, keďže doteraz mi to priznám sa nenapadlo.

Sada obsahovala detské mydlo, vlhčený toaletný papier (doteraz som nevedela, že niečo také existuje) a jemné mydlo na umývanie rúk.

Detské mydlo v tvare žabky sme otestovali hneď, keďže to oboch mojich chalanov zaujalo tvarom žabky 🙂

Mydlo má jemnú klasickú vôňu mydla, ruky príjemne voňali - dôkaz môjho stredného syna, ktorý mi po každom umytí rúk dá ruky "oňovať."

Vlhčený toaletný papier sme využili ešte v prvý deň testovania. Po otvorení ma ovanula nepríjemná vôňa neidentifikovateľného zloženia. Deťom vôňa nevadila a do dnešného dňa používame tento vlhčený toaletný papier doma aj vonku na utretie zadnice, ak je potreba 🙂 výrobca síce uvádza, že  je možné vlhčený papier spláchnuť, ja ho radšej zahadzujem do koša - predsalen nechcem riskovať upchatie WC.

Posledný testovací produkt je jemné mydlo na umývanie rúk, klasický gél, ktorý používame bežne v kúpeľni na každodenné niekoľkonásobné umývanie rúk. Gél je priesvitnej konzistencie a ma doslova klasickú vôňu "minulosti" alias tuti fruti, výrobca to nazval právom Bupi fruti. Opäť pre deti príjemná veď sladká vôňa, mne táto vôňa prekáža. Ruky však umyje a ešte dlllllllho "ňovajú" 🙂

Záver: produkty, ktoré su určené deťom splnili očakávania mojich detí a o to predsa ide 🙂 ďakujeme 

#test_bupi2

Začni písať komentár...

Odošli