Prosim vas, viete mi dat recenzie na hodinky Garmin Vivoactive 5? Mam iphone. Dakujem 😊

Za mna super, som velmi spokojna. Baterka mi vydrzi neskutocne dlho, tusim aj 10 dni.

11. nov 2025

Mám síce Android, nie iphone, ale som s nimi spokojná na bežné používanie. Aktivity čo sa týka posilky, tak som bola spokojnejšia s fitbit hodinkami. Ale tam zas blbli notifikácie. A na vivoactiv mi ešte trochu vadí, že notifikácia o prichadzajúcom hovore iba raz zavibruje a potom už iba svieti, že ti niekto volá. Takže veľakrát, keď mám napríklad bundu a hodinky pod ňou, tak si myslím, že mi prišla iba správa a pritom mi niekto volá.

@foxie95

@foxie95 dakujem, momentalne cvicim s balancetv, tak hlavne kvoli tomu som ich chcela. Preco si pri cviceni bola spokojnejsia s inymi?

@zuzka71291

@zuzka71291 ja cvičím silovo a bolo to lepšie zariadené, tam to bolo bez starostí a tu sa nastavujú série a opakovania... Ale napríklad pás, beh, korčulovanie je v pohode. A ešte napríklad pri kočíkovaní nepočítajú kroky a ani na páse, pokiaľ sa rukami držíš. To fitbit počítal.

@foxie95 toto sa da zmenit v nastaveniach

@foxie95

@foxie95 aha. Tiez su to silove treningy, tak hadam to nebude pre mna spanielska dedina.

@inaemre

@foxie95 toto sa da zmenit v nastaveniach

@inaemre čo konkrétne prosím?

@foxie95

@inaemre čo konkrétne prosím?

@foxie95 myslim, ze tie nastavenia ohladom upozorneni, co sa tyka volania, ci?

@zuzka71291

@foxie95 myslim, ze tie nastavenia ohladom upozorneni, co sa tyka volania, ci?

@zuzka71291 no ak sa to dá zmeniť aby to vibrovalo celý čas, tak s tým chcem určite poradiť, ja som to nikde nenašla a to by som naozaj ocenila 😂 ale akože ja som spokojná a manžel má Samsung hodiny a čaká, kedy sa mu pokazia aby si kúpil Garmin, lebo tie Samsung mu vydržia tak deň a mne fakt vyše týždňa.

@foxie95

@foxie95 no,rozhodla som sa, ze ich objednam teda. Hadam budem rozumiet tomu nastaveniu silovych treningov. 😃

@foxie95

@foxie95 dolne tlacidlo dlho podrz, ides na nastavenia --> system --> vibracie.
Nastav si to na najvyssiu uroven. 🙂

@inaemre

@foxie95 dolne tlacidlo dlho podrz, ides na nastavenia --> system --> vibracie.
Nastav si to na najvyssiu uroven. 🙂

@inaemre a tým sa zmení, že keď mi niekto bude volať bude to vibrovat celý čas a nie iba jedno zavibrovanie? Lebo to by som čakala, že to bude iba vibrovať silnejšie

12. nov 2025